IPhone se nece spojiti na WiFI (HELP)

poruka: 5
|
čitano: 8.910
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
iPhone se nece spojiti na WiFI (HELP)

Evo ovako imam jedan problem a to je da mi se iphone nece spojiti na wifi mrezu koju imam, problem je u tome sto on nađe tu moju wifi mrezu koja ima WP-PSK zastitu, ja upisem ispravnu lozinku, ali on mi pokazuje "unable to join network", a playstation 2 mi se uredno spoji na tu mrezu !! I da jos jedna stvar je da kad stavim da mi mreza ne trazi lozinku onda se iphone spoji bez problema ! U cemu je problem ??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: iPhone se nece spojiti na WiFI (HELP)

imam i ja isti problem, udi u postavke rutera koji odasilje internet i promjeni zastitu rutera... javi jel ok proslo :D

kupujem novije naslove...origigi naravno :D
14 godina
Re: iPhone se nece spojiti na WiFI (HELP)
djdeva kaže...

Evo ovako imam jedan problem a to je da mi se iphone nece spojiti na wifi mrezu koju imam, problem je u tome sto on nađe tu moju wifi mrezu koja ima WP-PSK zastitu, ja upisem ispravnu lozinku, ali on mi pokazuje "unable to join network", a playstation 2 mi se uredno spoji na tu mrezu !! I da jos jedna stvar je da kad stavim da mi mreza ne trazi lozinku onda se iphone spoji bez problema ! U cemu je problem ??

Djdjeva dobar večer, iako ja imam HTC DHD, problem je bio i kod mene isti a rješenje je da "trebaš tek otvoriti novi account na svom mobu, a kod svog providera zatražiti postavke", da li je to T Mobile, VIP ili TELE2, svejedno kod pomaganja se obrati u help desku za pomoć userima/korisnicima konkretne mreže. Osobno imam T Mobile WiFi mrežu s WEP2 ključem za osiguranje, što nikako nije problem kada ti operater da prave postavke. Ako si T Mobile, mogu ti po PP poslati postavke, nadam se da su identične.

P.S. nadam se da ćeš uspijeti riješiti svoj problem, a za pomoć, imaš PP pa se čujemo, bok!! 

ATJ Lučko
14 godina
IPhone se nece spojiti na WiFI (HELP)
Ansha bravo majstore, baš si prava mustra.
Kako bi bilo kada bi koji puta ponudio kakvo kvaliteno i suvislo smisleno rješenje problema koji imaju članovi ovih foruma.
Meni se čini nikada pa niti tad.

Samo znaš vidim otipkati TD, to je tvoj doseg!!
ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: IPhone se nece spojiti na WiFI (HELP)
Kvalitetno i suvislo rijesenje mu je ponudjeno i s njim sam se slozio, a s ovom nebulozom sta mu ti predlazes se ne slazem.
Ne vidim problem?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice