Evo ovako imam jedan problem a to je da mi se iphone nece spojiti na wifi mrezu koju imam, problem je u tome sto on nađe tu moju wifi mrezu koja ima WP-PSK zastitu, ja upisem ispravnu lozinku, ali on mi pokazuje "unable to join network", a playstation 2 mi se uredno spoji na tu mrezu !! I da jos jedna stvar je da kad stavim da mi mreza ne trazi lozinku onda se iphone spoji bez problema ! U cemu je problem ??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam i ja isti problem, udi u postavke rutera koji odasilje internet i promjeni zastitu rutera... javi jel ok proslo :D
Evo ovako imam jedan problem a to je da mi se iphone nece spojiti na wifi mrezu koju imam, problem je u tome sto on nađe tu moju wifi mrezu koja ima WP-PSK zastitu, ja upisem ispravnu lozinku, ali on mi pokazuje "unable to join network", a playstation 2 mi se uredno spoji na tu mrezu !! I da jos jedna stvar je da kad stavim da mi mreza ne trazi lozinku onda se iphone spoji bez problema ! U cemu je problem ??
Djdjeva dobar večer, iako ja imam HTC DHD, problem je bio i kod mene isti a rješenje je da "trebaš tek otvoriti novi account na svom mobu, a kod svog providera zatražiti postavke", da li je to T Mobile, VIP ili TELE2, svejedno kod pomaganja se obrati u help desku za pomoć userima/korisnicima konkretne mreže. Osobno imam T Mobile WiFi mrežu s WEP2 ključem za osiguranje, što nikako nije problem kada ti operater da prave postavke. Ako si T Mobile, mogu ti po PP poslati postavke, nadam se da su identične.
P.S. nadam se da ćeš uspijeti riješiti svoj problem, a za pomoć, imaš PP pa se čujemo, bok!!
Kako bi bilo kada bi koji puta ponudio kakvo kvaliteno i suvislo smisleno rješenje problema koji imaju članovi ovih foruma.
Meni se čini nikada pa niti tad.
Samo znaš vidim otipkati TD, to je tvoj doseg!!
Ne vidim problem?