Internet nez fix. linije

poruka: 5
|
čitano: 732
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Internet nez fix. linije

Pozdrav.

Imam problem u odabiru interneta za cimera i mene. Tražimo nešto da se možemo oboje spojiti preko wlana i da opet nije nekih 5 Gb jer je to malo. i naravno opet da nije preskupo..Moramo to sutra rjesiti a neznamo još što izabrati sve je malo gb i skupo....

Hvala na odg.! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Internet nez fix. linije
markot kaže...

Pozdrav.

Imam problem u odabiru interneta za cimera i mene. Tražimo nešto da se možemo oboje spojiti preko wlana i da opet nije nekih 5 Gb jer je to malo. i naravno opet da nije preskupo..Moramo to sutra rjesiti a neznamo još što izabrati sve je malo gb i skupo....

Hvala na odg.! 

Što kažete na https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/mobilni-internet/tarife-pojedinacne 

XL 40 GB, ako ste studenti što predpostavljam, imate carnet account, onda to ide u pola cijene i super, jedino što za wifi če te se morat pobrinit s nekim routerom koji ima mogučnost spajanja na 3g mreže i dalje dijelejna preko wifi-a

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
odjavljen
markot kaže...

Pozdrav.

Hvala na odg.! 

T-Mobile paket 3Gb + 10Gb dodatno i 50% manja mjesečna naknada unutar cijelog trajanja ugovorne obaveze ako uključiš pogodnost za mlade do 28 god + Alcatel 3G WiFi router. Više informacija na T-mobileu. Ili nekei drugi alternativni operater ili klasika, DSL.

15 godina
neaktivan
Internet nez fix. linije

Ok hvala...otići ću do T-mobilea...Samo da ne moram potpisati ugovor na više od 12 mj..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
markot kaže...

Ok hvala...otići ću do T-mobilea...Samo da ne moram potpisati ugovor na više od 12 mj..

Ili Vip + Carnet ako imaš studentski status. Google is your friend. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice