Dvije konekcije na internet

poruka: 3
|
čitano: 1.485
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dvije konekcije na internet s istog laptopa

Na laptopu imam wireless karticu kojom se spajam na svoj ADSL router, kao i T-Mobile web'n'walk podatkovni USB uređaj i karticu.

Želio bi ostvariti dvije konekcije na internet na način da spajanje na jednu web stranicu bude s jednom konekcijom, a sva ostala surfanja/downloadi drugom (još bolje bi bilo kad bi se jedna konekcija odvijala sa jednim web browserom, a druga s drugim).

Da li je to moguće izvesti?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo baš sam htio napraviti ovakvu temu, ali evo ima ova stara neodgovorena  {#}

Znači imam dvije internet konekcije na laptopu.

Jedna je na njegovom ugrađenom Broadcomm mrežnom adapteru ,

a druga je na Ralink usb adapteru.

Na prvi mi je spojen moj ADSL , a na drugi sam spojen na Free-WiFi od birca pokraj mene.

Pitanje je da li postoji neki program s kojim bi odredio koja aplikacija na kompu ce koristiti koji mrežu.

Npr. da na svoj adsl mogu igrat online igre , dok se s druge konekcije nešto skida ili upload-a.

Tražio sam po netu, ali nisam našao ništa realno ... {#}

Jedino približno je bilo ovdje i ovdje .

I ovo u jednom od tih postova :

Point is!
If you want the easier method - set one process to use one, and a second to use the other (IP configurations etc. blahblah you ought to know how to do this by now. Just select the right IP address etc. and bob's your uncle. Run it through proxies to make it a little easier.)
I forget the specifics now, but you should be able to set each socket / port to connect through via the IP address you want, and thus so long as you have a different process connecting each file - you should be able to connect through two different connections.   

... ali ja neam pojma kako to napravit {#} 

Keep calm because Valar Morghulis !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

to sto zelis mozes napravit u programu connectify dispatch

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka