Da vam prenesem svoje veliko razocaranje sa Bnet-om koje sam dozivio jucer.
Unajmio sam jedan prostor na rijeckom korzu, u zgradi gdje vec postoji infrastruktura od Bnet-a, cak i u stanu koji sam unajmio vec postoji provucen mrezni kabel od Bnet-a, te je firma koja je tu prije bila imala cak 7 telefonskih linija preko Bnet-a.
I tako sam ih ja prije nekoliko dana nazvao, i zatrazio da mi posalju djelatnika da sklopim ugovor za telefon i internet s njima, i sve je bilo ok dok me jucer nisu nazvali iz Bnet-a da me obavijeste da oni na rijeckom korzu i adamicevoj ulici ne pruzaju uslugu!! Te ako zelim biti na Bnet-u neka preselim firmu na rivu!! (sto je btw tocno 12 metara dalje).
A u cijeloj zgradi i svim stanovima vec stoje Bnet kablovi, firma prije mene je u istom prostoru imala 7 tel linija preko Bnet-a, da bi oni sada jednostavno odlucili da vise ne pokrivaju ove ulice!
Sluzbenica iz zagreba naravno nije imala pojma da je tu ikada i bio dostupan Bnet niti da vec postoji njihova infrastruktura, niti je imala pojma o icemu opcenito..
Toliko o sigurnosti na Bnet-u, malo provuku infrstrukturu, pa malo ukinu podrsku, pa ko zna sta ce biti sljedece.
A njihovo sjediste u rijeci (Riva 8) se nalazi svega nekoliko metara dalje od moje zgrade.
Pa ako zelite uzeti Bnet, dobro provjerite 5 puta dostupnost, jer ocito ni postojanje njihove infrastrukture u stanu ni to sto su bivsi najmoprimci bili na Bnet-u ne znaci da oni pruzaju uslugu na navedenoji adresi.