Amis telekom problem

poruka: 7
|
čitano: 3.425
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Amis telekom problem

Neznam tocno di da stavim ovu temu pa cu je stavit tu.Ovako,moj provajder je AMIS i do sad je sve bilo u redu.imam od njih brzinu od 4mbps/768kbps.super...ali tek do jucer.igram cod4 i ping mi je poceo skakati ko blesav.provjerio sam na speedtestu pa je download i upload svaki put bio drugaciji.nazovem amis kazem sve bla bla bla i oni kazu da to nije do njih.ja sam tada izgubio svu nadu da cu ikada lijepo igrati COD4.problem je u tome sto mi je amis dao takav grubi odgovor.ako mi neko moze dati neki savjet kaj da radim bio bih veoma zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Amis telekom problem

Ako je to prvi put da ti se to dogodilo, onda nemoj brzati sa zaključkom. Strpi se i vidi hoće li se isto događati i dalje - sutra, prekosutra, tokom tjedan dana... Možda je neki trenutni problem, koji će nestati.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
16 godina
Amis telekom problem

EDIT:neznam sto mi je bilo na mislima dok sam ovo pisao ali ovo mi se pojavljuje od 12.6 ove godine i svaki  put kad udem na server lepo ping skace ko blesav i ne bude nizi ispod 60.spojen sam wirelessom i do sad je sve bilo super.da probam zicno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Amis telekom problem

kada si na speedtesu koji server ti prepoznaje? zagreb ili ljubljana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Amis telekom problem

prepoznaje mi ljubljanu i maribor to mi je najblize

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Amis telekom problem
luckyluke kaže...

EDIT:neznam sto mi je bilo na mislima dok sam ovo pisao ali ovo mi se pojavljuje od 12.6 ove godine i svaki  put kad udem na server lepo ping skace ko blesav i ne bude nizi ispod 60.spojen sam wirelessom i do sad je sve bilo super.da probam zicno?

Znači -nije do AMISa, nego do servera (ili PB/crack/...) i žica je bolja od wirelessa uz mogućnost da ti je još netko na liniji.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
RE: Amis telekom problem
ihush kaže...
luckyluke kaže...

Znači -nije do AMISa, nego do servera (ili PB/crack/...) i žica je bolja od wirelessa uz mogućnost da ti je još netko na liniji.

nitko mi nije na liniji osim mene ,PB je u redu.sta bi moglo biti zbog toga sto nisam zicno spojen?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice