4 MBPS?dovoljno?

poruka: 46
|
čitano: 14.375
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
4 MBPS?dovoljno?

Pozdrav,kao sto mozda neki znaju strastveni sam igrač CoD-a 4 MP.Za tjedan dana prelazim zicno se spojit pa me zanima da li ce mi sa ovom brzinom(4MBPS/768KBPS)serveri laggati i sl.Danas sam kod bratića igrao CoD 4 MP on ima Bnet internet od 8mbps i imresioniran sam brzinom izvodenja.Da li ce meni raditi serveri istovjetno kao njemu?

P.S. imam Amis TelekomCool

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
4 MBPS?dovoljno?

Haha ja san igra s 1 mb. i bilo je super. 1 mb. ti je dosta a s 4 moš skidat film i igrat i neće ti blokavat

Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: 4 MBPS?dovoljno?
Cherina15 kaže...

Haha ja san igra s 1 mb. i bilo je super. 1 mb. ti je dosta a s 4 moš skidat film i igrat i neće ti blokavat

zanimljivo. koliki ping onda ispadne? 300-400? nemoguće. ja samo msn upalim pa mi ping skače na 150... imam 4mbit vezu....

I've seen things that you people wouldn't believe...
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Cherina15 kaže...

zanimljivo. koliki ping onda ispadne? 300-400? nemoguće. ja samo msn upalim pa mi ping skače na 150... imam 4mbit vezu....

ista stvar je meni kada upalim MSN ali kaj ces ali kad mi je sve zatvoreno onda mi ping 20-60

Ja sretan k'o nova godinaSmijeh

17 godina
neaktivan
4 MBPS?dovoljno?

Ja stavim da se skida film brzinom 400 kB/s, u utorrentu stavim Bandwith Allocation na Low i igram CS 1.6 ili CoD s pingom 60-100 :)

Brzina 4Mbit/s, ISP T-Com :)

Music is my life :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
4 MBPS?dovoljno?

A isuse, blago vami ja moran sve zivo pogasit, jos me uvjek nesto zeza internet, umjesto 4mbitsa iman 2, a meni se cini da sad čak iman manje od 1 mbit, od kad je grmilo sporo skida evo sad skidan srapidsharea nesto s brzinom 80kb/sMršti sePlačNeodlučan

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 22:10 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Nemoguće. Sigurno ne skida sa 400kbits dok igraš. To znači da codu ostaje 112kbits (do pune brzine od 4mbit). Ti dok igraš, utorrent ne krade brzinu. Dok igraš, skida možda sa 20ak kbits.... Moram probat da vidim kako to izgleda jer ovako u teoriji mi izgleda nemoguće.... Ako me msn *ebe kaj bi onda utorrent radio...

I've seen things that you people wouldn't believe...
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Nemoguće. Sigurno ne skida sa 400kbits dok igraš. To znači da codu ostaje 112kbits (do pune brzine od 4mbit). Ti dok igraš, utorrent ne krade brzinu. Dok igraš, skida možda sa 20ak kbits.... Moram probat da vidim kako to izgleda jer ovako u teoriji mi izgleda nemoguće.... Ako me msn *ebe kaj bi onda utorrent radio...

Vjeruj mi provjerio sam. Usred igre minimiziram i pogledam brzina ne pada ispod 300 recimo.

16 godina
neaktivan
markoal kaže...

A isuse, blago vami ja moran sve zivo pogasit, jos me uvjek nesto zeza internet, umjesto 4mbitsa iman 2, a meni se cini da sad čak iman manje od 1 mbit, od kad je grmilo sporo skida evo sad skidan srapidsharea nesto s brzinom 80kb/sMršti sePlačNeodlučan

Ako si "free user" onda na rapidu imas ogranicenu brzinu.. tako da to nist ne znaci.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
16 godina
4 MBPS?dovoljno?

ljudi vratite se na temu!

tj.moj upit!

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 22:14 (luckyluke).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Cherina15 kaže...

Zanimljivo,i meni.Inace dok igram CoD msn mi je upaljen.qTorrent mi stvara probleme-povecani ping.Oscilira od oko 70 do preko 100.

Bez Torrenta i sa upaljenim MSN-om ping mi je oko 25 na Hrvatskim serverima.

Music's the medicine of the mind.
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

ljudi vratite se na temu!

tj.moj upit!

Pa sve ti je rečeno!! Ping ti neće ići iznad 30-40 ako je server u blizini.. Ja imam tu brzinu, doduše upload mi je manji i igram na njemačkim i bosanskim serverima, ping mi je 30-50 max

16 godina
neaktivan

vidi ja si skidam igre i igram cod4 i ping mi je na domacim serverima uvijek oko 60-70 a na onima u inozemstvu oko 100 max. 110

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 22:17 (AmD).
16 godina
4 MBPS?dovoljno?

Autoru se ispricavam na malom off topicu ali zanima me koliki vam je maksimalni upload torrenta

na 4 mb Tcom-ovoj vezi meni je maksimalno oko 90 kb/s.

otpor je uzaludan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Autoru se ispricavam na malom off topicu ali zanima me koliki vam je maksimalni upload torrenta

Ja nikad ne seedam tako da mi to i nije važno :S :)

16 godina
makaweli kaže...
BORG kaže...

Heh bar priznasCool, ma zanima me bas jer sam cuo da je zbog max tv-a veci upload,

a imam ga.

otpor je uzaludan!
16 godina
BORG kaže...

sad bi se mogel vratit na topic heheSmijeh

17 godina
drnde kaže...
markoal kaže...

Ako si "free user" onda na rapidu imas ogranicenu brzinu.. tako da to nist ne znaci.

Da ali to ogranicenje nije valjda manje od 100 kb/s, valjda je nznm barem 300 kb/s.

A btw evo skidam sad nesto i preko Megauploada koji je puno bolji od RS, jer za free korisnike nudi ono sto RS nudi u premium, priej su mi brzine na MU bile barem 200/kb s(maximalno) a evo sad skida po 70-80 kb/s.

Morat cu opet slat email T-shrotu, ima da naprave centralu u mojoj sobi , :D

ONTopic:
Mislim da se more igrat samo ogranici upload na bar 5 kb/s, i upload na 200-300 kb/s, da nebi dolazilo do lagga, a mores i manje zavisi koliku hvatas brzinu.

I don't care...
16 godina
4 MBPS?dovoljno?

a kako to da ogranicim upload i download?gdje,kako?

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

a kako to da ogranicim upload i download?gdje,kako?

Dajte nemojte bunit čovjeka. Lucky vjerujem da nećeš paralelno igrati COD4 i skidati torrente tako da te to ne zanima. U slučaju da budeš htio,jednostavno u torrent clientu limitiraj upload i download i stavi Bandwith Allocation na Low i uživaj u igranju ;)

16 godina
4 MBPS?dovoljno?

@markoal

ti si mislio da ako cu skidati torrente da ce mi onda laggati?

ovako,dok igram CoD jedino sto mi je otvoreno je CoD i nista vise nit MSN,Daemon Tools,Skype,Torrent.....

i sad,dal ce mi domaci serveri stvarati laggove ili nece ovisno o brzini?

kratko i jasno pitanje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

@markoal

ovako,dok igram CoD jedino sto mi je otvoreno je CoD i nista vise nit MSN,Daemon Tools,Skype,Torrent.....

Prijatelju s takvom brzinom na domaćim serverima ping neće ić preko 50 garantiram ti to!  Nikakvi laggovi,sve glatko, jedino ako bude problema s konekcijom kod ISP-a.

17 godina
neaktivan
4 MBPS?dovoljno?

4 mbit da nece bit dovoljno? pfff. ja igram normalno sa 512K 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
makaweli kaže...
luckyluke kaže...

@markoal

Prijatelju s takvom brzinom na domaćim serverima ping neće ić preko 50 garantiram ti to!  Nikakvi laggovi,sve glatko, jedino ako bude problema s konekcijom kod ISP-a.

Tak je i meni na tšrotovoj vezi ping oko 40, nema lagova nikad!

otpor je uzaludan!
17 godina
makaweli kaže...
luckyluke kaže...

@markoal

Slažem se, samo kako vi imate takve male pingove, na cod2 najmanji koji san vidio na nekom public serveru je bio oko 30 ms, a ja inace najmanji imam 48, to je najmanji, a takav imaju i ostali

I don't care...
16 godina
4 MBPS?dovoljno?

a i ti BORG imas vezu od 4Mbps?

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
makaweli kaže...
BORG kaže...

Heh bar priznasCool, ma zanima me bas jer sam cuo da je zbog max tv-a veci upload,

a imam ga.

meni upload zna biti oko 80kb/s nekad malo vise ali rijetko kad seedam :)

16 godina
AmD kaže...
BORG kaže...
makaweli kaže...
BORG kaže...

a imam ga.

meni upload zna biti oko 80kb/s nekad malo vise ali rijetko kad seedam :)

Tako i meni, nego imas li max tv mozda?

otpor je uzaludan!
17 godina
4 MBPS?dovoljno?

olla, kolko ja znam, za ping ti je biran upload vise nego download, takoder je bitno koliko dobre imas instalacije u kuci.
al mislim da ces vise o tome nac here http://codhr.com/

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
4 MBPS?dovoljno?

Za igranje preko neta je bitiniji upload nego download. Ja i frend samo u isto vrijeme igrali COD sa brzinom 64/64 (prije jedno 4 godine) i radilo bez problema. Sada nas 5 igra COD2 preko jedne veze 4/0.256 Mbita realno 2/0.256 Mbita.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice