Zvučnici 5.1 na laptop

poruka: 56
|
čitano: 8.727
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Zvučnici 5.1 na laptop

Bok..evo ja kupujem zvucnike 5.1 ,pa me zanima da li se mogu normalno spojiti na laptop? hvala

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Zvučnici 5.1 na laptop

možeš ako ti laptop ima 5.1 izlaz ili ti reciver u zvučnicima može pretvarati 2.1 zvuk u 5.1 zvuk(u što sumnjam)

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan

kako da znam jel mi laptop ima 5.1 izlaz?

15 godina

vjerovatno mora imati 3 izlaza ,koliko ja znam laptopi se obično rade sa stereo izlazom tvoj možda ima 5.1 provjeri na internetu ili pogledaj 

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan

Možda je moguće da imaš i digitalni izlaz, koaksijalni ili optički. Pogledaj imaš li kakav izlaz kod kojeg piše SPDIF. No vjerojatno nemaš tako da vjerojatno ništa od 5.1 zvuka s laptopa osim ako kupiš eksternu zvučnu karticu.

15 godina
neaktivan

mogo sam spojit kucno kino ,isto 5.1 sustav,i sve je bilo ok..mozda cu moci i ovo ?

15 godina
neaktivan

Kako si ga spajao?

I koje zvučnike namjeravaš kupiti?

15 godina
neaktivan

spojio sam ga preko nekog cinca ,koji pokupi iz subwofera ostale ,i tako spojim u laptop samo jedan cinc ..planiram uzet ove http://www.ms-start.com/hr/default.aspx?tabid=671&newsType=ArticleView&articleId=1146,al je problem sto neznam gdje ih ima,sve sam pito,a nigdje ih nema :)

17 godina
Zvučnici 5.1 na laptop

Moj ima 3 izlaza (mic, audio out i još jedna), no podržava samo 2.0 tj. stereo. 5.1 neće nikako, probao sam.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion | Downloading High Definiton Content
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesi pitao ovdje? http://www.konikom.hr/p3515/zvucnici-ms-ml-6002-5.1-system/product_info.html

Inače, čisto sumnjam da si ga cinchom (iliti RCA konektorom) spajao na laptop osim ako je digitalni koaksijalni SPDIF, pretpostavljam da misliš na 3.5mm stereo jack. S jednim takvim ti ide 2.0 zvuk. Moguće je da ga je to kućno kino upconvertalo na 5.1, ali ne vjerujem da ovi zvučnici to rade a i to nije "pravi" 5.1 zvuk.

15 godina
neaktivan

pitao sam,al nema..ma bitno mi je samo da spojim svih 6 zvucnika na laptop kao i prije od kucnog kina :)

sto vi preporucate za zvucnike 5.1 do 400 kn ???

15 godina
neaktivan
Zvučnici 5.1 na laptop

Te zvučnike i ja imam...zakon su...možeš dobiti 5.1 zvuk tako da spojiš samo onaj zeleni conektor u laptop, dakle onaj od prednja 2 zvučnika i prebaciš na zvučnicima na stereo i to ti je to imaš 5.1 zvuk samo trebaš malo jače pojačat ih

Whaazaaaaaaaa!!!! .......................TMNF login: bug.hr_iwek91
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

smijem pitati gdje si ih kupio,ja nikako da nadjem gdje ih ima?? :)

17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Jesi pitao ovdje? http://www.konikom.hr/p3515/zvucnici-ms-ml-6002-5.1-system/product_info.html

Inače, čisto sumnjam da si ga cinchom (iliti RCA konektorom) spajao na laptop osim ako je digitalni koaksijalni SPDIF, pretpostavljam da misliš na 3.5mm stereo jack. S jednim takvim ti ide 2.0 zvuk. Moguće je da ga je to kućno kino upconvertalo na 5.1, ali ne vjerujem da ovi zvučnici to rade a i to nije "pravi" 5.1 zvuk.

Jel ovo cijena 99,00 KN?????????????

Joooooooooooooooooooooooooj ;)

Jel to neke rece da su super ili zakon?

Hehehhehehe

najjeftinije sto mozes dobiti 5.1 zvucnike a da to lici na nesto su logitechovi x-510, x-530. A 5.1 zvucnici od 1200 W za 99,00 kn su sprdacina a ne zvucnici.

:)
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 22:07 (logic).
15 godina
neaktivan
logic kaže...

Hehehhehehe

najjeftinije sto mozes dobiti 5.1 zvucnike a da to lici na nesto su logitechovi x-510, x-530. A 5.1 zvucnici od 1200 W za 99,00 kn su sprdacina a ne zvucnici.

Apsolutno se slažem, no ako je to čovjeku dovoljno, šta da mu ja radim :P

Dobro, tih 1200 W nema nikakvog smisla ni u kojem svijetu. PMPO snaga je najjači debilizam ikad :D

15 godina
neaktivan

ma to nije ta cijena,prava je 250 kn..

17 godina
neaktivan

Al zvuci extra. 1200 W za 99 kn ;)

Kako ono u vicu kazu lijepo zvuci al nema nigdje;)

Ne mogu ni zamisliti kakvu grozotu od zvuka to ispusta pogotovo kako radi upscaling sa sterea na 5.1 ;)

EDIT. Ma i 250 kn je smijesno za 5.1 zvucnike.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 22:17 (logic).
15 godina
neaktivan
marko94 kaže...

ma to nije ta cijena,prava je 250 kn..

Opet, realno, mislim da bi ti bolje bilo da neke 2.0 ili 2.1 zvučnike za te novce kupiš, mislim da bi mogao puno bolju kvalitetu tako dobiti nego sa ovime.

15 godina
neaktivan

moze onda neka vasa preporuka zvucnika uz mogucnost da ima daljinski upravljac?

15 godina
neaktivan
marko94 kaže...

moze onda neka vasa preporuka zvucnika uz mogucnost da ima daljinski upravljac?

Vidim da već sudjeluješ u onoj temi "Koje zvučnike". Tamo pri kraju prve stranice imaš par primjeraka 2.0 i 2.1 zvučnika. Jedino mislim da nijedni od tih zvučnika koje su tamo naveli nemaju daljinski, jbg.

15 godina
neaktivan
marko94 kaže...

smijem pitati gdje si ih kupio,ja nikako da nadjem gdje ih ima?? :)

Kupio sam ih u nekoj trgovini miješane tehnike u SB-u za 250 kn Bogataš...ali sad je zatvorila jbg...ako mi se smrdaju ne mogu odnijet na servisMršti se

Za "suraund saund" samo napravi kako sam i ja napravio Namigiva

15 godina
neaktivan
logic kaže...
Mirko935 kaže...

Hehehhehehe

Ja imam te zvučnike i odlično zvuče...pojačam ih do daske (čak sam i maknuo daskuBelji se) i još uvijek se drži kvaliteta

P.S. sorry na duplom postu

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 22:24 (Krešo91).
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Jeeš virtualni "saraund saund" osim ako je Dolby Pro Logic II, njega jedinog priznajem Belji se

@Krešo: drži se kvaliteta kad do kraja pojačaš? Nekako sam skeptičan prema tome Namigiva Nego, ozbiljno, s čime ih možeš usporedit? Ako si čuo recimo Logi X-230, X-530, nešto od Creativea, Geniusa itd?

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 22:27 (Mirko935).
17 godina
neaktivan

Navrati do mene da vidis Dolby pro logic II na djelu ;)

I kako zvuce pravi zvucnici ;)

Isto vrijedi i za kolegu iznad koji drzi kvalitetu na onim igrackama ;)

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Navrati do mene da vidis Dolby pro logic II na djelu ;)

I kako zvuce pravi zvucnici ;)

Isto vrijedi i za kolegu iznad koji drzi kvalitetu na onim igrackama ;)

A je li? Navrati ti do mene pa da vidiš (čuješ bi bio bolji izraz možda :P ) Dolby Pro Logic IIx sa 7.1 Gigaworksima u kombinaciji sa Denonovom mrcinom od receivera od 5500 kn na djelu ;)

edit: da ne bi bilo da se hvalim parama, cijena je tek za orijentaciju :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 22:31 (Mirko935).
17 godina
neaktivan

E jbg. Nisi fer. To nije ista kategorija ;)

I sad sam gledao moji nemaju x Plač

15 godina
neaktivan

moze neka trgovina sa zvucnicima u zagrebu,nisam iz zagreba pa se mal teze snalazim ?

15 godina
neaktivan
logic kaže...

E jbg. Nisi fer. To nije ista kategorija ;)

I sad sam gledao moji nemaju x Plač

E jbg, budem ih za tu priliku otkopčao od receivera pa ćemo i da poredimo kakvi su sa i bez receivera ;)

x ti inače samo znači da je 7.1, nemaš razloga za plakanje ;)

15 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Krešo91 kaže...

Jeeš virtualni "saraund saund" osim ako je Dolby Pro Logic II, njega jedinog priznajem Belji se

@Krešo: drži se kvaliteta kad do kraja pojačaš? Nekako sam skeptičan prema tome Namigiva Nego, ozbiljno, s čime ih možeš usporedit? Ako si čuo recimo Logi X-230, X-530, nešto od Creativea, Geniusa itd?

Iako malo krči ali stvarno malkoc...ono pinkicu ako nije kvaliteta pjesme na 260+ kbps

sestrična mi ima Logi x 230-tke i tu su negdje sa svime...iako Logi ima bolje visokotonce što je pohvalno za 2.1 sustav Smijeh, a stric mi ima X-530-tke ali mi nije dopustio da ih istestiram na najjačem...misli da će se syebat Izlanuo se

Ali je moj BASS na ljestvici od 1-100 za cca 5 bodova bolji od Logi-ja...prošle godine sam testirao Cool

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 22:39 (Krešo91).
17 godina
neaktivan

Hahahahahaha

O cemu ja i t i ;)

A covjek skinuo dasku i i dalje ima kvalitet ;)

Sta bi bilo da ti i ja poskidamo daske ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice