Da li postoji zamjenska tinta za canon MP270 i ako postoji kakva joj je kvaliteta u odnosu na original. Naravno, zanima me i cijena i gdje je mogu kupiti.
Hvala
Da li postoji zamjenska tinta za canon MP270 i ako postoji kakva joj je kvaliteta u odnosu na original. Naravno, zanima me i cijena i gdje je mogu kupiti.
Hvala
puno hvala
Ja sam na kraju kupio Pixmu ip4700 i zamjenske boje ima po svuda po cijeni oko 10 kuna! Da ne spominjem ip4500 i njihove rođake koji koriste iste boje iz serije MP!
Koje boje tvoj koristi?
moj koristi PG-500 crna (oko 130kn) i CL-511 boja (oko 170kn) ima i veća pakiranja boja PG-512 180kn i CL-513 220kn.
Bankrotirat češ, pokloni ga nekome i uzmi neki model koji podržava zamjenske tinte.
moj koristi PG-500 crna (oko 130kn) i CL-511 boja (oko 170kn) ima i veća pakiranja boja PG-512 180kn i CL-513 220kn.
Da, nazalost nema navedene zamijenske boje...
Zato uvijek treba pogledati cijenu boje prije kupovine printera!
Znači da ni za MP260 nema?
još ih nema, a vjerovatno će biti 20-25kn jeftinije od originala,
samo sa 60-70% većim refilom tinte...
kao i 40/41 tinte...
možeš očekivati da ju napravi vjerovatno tvrtka "speed ink" ili "orink"...
Ili JET TEC, oni običavaju stavljati više tinte u svoje cartridge. Ali nebi ti preporučio taj printer, pitanje je kad će izaći te zamjenske za 510, 511... nekako ih ne očekujem tako skoro. A čudi me da za tinte CLI-521 (isto nova Canonova serija) uredno postoje (i dosta su povoljne) zamjenske tinte. Ista situacija kao što je bila sa 40/41 gdje smo zamjenske tinte čekali brdo vremena a za CLI-8 su izašle netom nakon izlaska printera na tržište.
Ili JET TEC, oni običavaju stavljati više tinte u svoje cartridge. Ali nebi ti preporučio taj printer, pitanje je kad će izaći te zamjenske za 510, 511... nekako ih ne očekujem tako skoro. A čudi me da za tinte CLI-521 (isto nova Canonova serija) uredno postoje (i dosta su povoljne) zamjenske tinte. Ista situacija kao što je bila sa 40/41 gdje smo zamjenske tinte čekali brdo vremena a za CLI-8 su izašle netom nakon izlaska printera na tržište.
Za sve tinte bez glava izlaze zamjenske kroz tjedan-dva, jer plastika je plastika, ne moraš napraviti glavu,
a čim isprogramirati ili samo kopirati sadržaj originala je pis-of-kejk...
Jet-Tec je isto OK, ali Speed daje najviše boje, i najkvalitetniju boju (crna je nebitna, bitna je boja),
te poslije njih naravno Orink...
Imao sam i neku ŽNJ marku, ali ispis crvene/plave/žute je bio OČAJ.
Držim se provjerenog.
A što onda če i za MP160 bit kopija ?.. jer meni je ovo stvarno pljačkanje na org. sad kupujem sam crnu el nemam para za kolor.. a ineš mi pretjerano ni netreba!
Ako ti je color prazna, možeš ju napuniti... I tako 5-6 puta ako redovito printaš.
I dalje ćeš vidjeti da je prazna, samo drži reset button 5-10 sek, i to je to.
Skupe su boje zato što na njima imaš glave.
A glave koštaju.
Al zato svaki put kar promijeniš tintu, imaš nove glave i ispis je savršen...
evo na stranici od jet tec-a pise da su izasle nove boje za Canon i to PG-510 i CL-511. Jel to vec doslo do nas i gdje bi se moglo kupit?
Kad smo već kod tinti i pisača da postavim i ja svoje pitanje ovdje:
Naime, želio bih kupiti printer HP Deskjet 1050 All-in-One Printer series - J410 (CH346D) te me interesuje, da li se on da puniti i ako je neko već punio da mi kaže svoja iskustva sa punjenjem i samim printerom.
Gdje u ZG ima izbor kupnje amjenske tinte? hvala