planiram već neko vrijeme uzeti si neke sluške ili headset, da ne smetam cimeru dok gledam film, igram ili nešto treće, pa mi ove zapele za oko.. 
http://www.links.hr/?naziv=slusalice-sharkoon-rush-rhs200&option=artikl&id_kategorija=10050640&id_artikl=100.506.252
zanima me ima li ih tko i je li zvuk dovoljno glasan? ja bi ih koristio na laptopu pa mislim da bi i to možda bio problem.. vidio sam tu par tema da su i drugi forumaši imali problema sa glasnoćom slušalica.. jel se da to nekako softwareski riješiti možda?
i ako ima neka posebno loša iskustva sa njima, ili bi preporučio neke druge, bilo bi lijepo.. hvala..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam ih kupio jucer,slusalice su fantasticne zvuk je pre dobar , jos uz to dobijes kao vrecu za njih od brusene koze, uglavnom slusalice su fantasticne .. Meni je covjek u linksu rekao da su to najprodavanije gamerske sluske... Uzmi ih neces pozaliti ;)
Slusalice nisu lose zvuk je super i ja ih imam samo previse stiscu usi tako da ih nemozes dugo drzat jednostavno te usi pocnu boljet.A i cuo sam da se dosta kvare i ja sam svoje vec jednom odnio na servis.
Ja bih ti preporučio Speedlink Medusa NX Stereo imaš ih u Harvey Normanu za 150. Imam ih i zadovoljan sam.
Zeznuo se ja!!!
I sta se tice cuvanja kabeli tanki i lako se sjebu, imao sam ih ja i vise od god dana kad su mi se sjebale, tako je i mom frendu bilo pa su mu u linksu rekli da ih dosta ljudi daju na servis!!!
pa nisam vam ja kriv sto si neznate cuvat stvari pa ih nosite na servis
Dinos spusti se na zemlju ... te slušalice ove godine su preko 200 puta reklamirane samo ja sam ih 3 puta čuvam ih pazim i mazim i crknu jebš kvaliteta vindija ...
Ta serija slušalica je kvaliteta vindija, ostalo je sve super od Sharkoona krenimo od Fire Glider imam ga već uuhu i super je, 1337 XL podloga super, imaju super PSU i Case ...
Win Osama in hide and seek
Pa kad sam pričao sa serviserom kad su bile pred par mjeseci
Istina je da se sluske dosta kvare i da su osjetljive, mom frendu jednom pale s male visine i odma krepala jedna strana.
Sve to ovisi o primjerku neke bolje neke lošije ali stvarno su onako žnj
Cuj Bulldozer i sam znas da za te pare nece nac bolje!!!!