Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.561.212
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
viktor777 kaže...
jos da dodam da link koji si poslao u vezi miseva kinzu v2pro ima 76 poena samo zbog toga sto nema tipki sa strane i sto ne mogu da koriste taj mis ko ima vecu sapu,prema tome po meni to nisu minusi nego plusevi u mom slucaju.

Imaš pravo za kanu i bočne tipke, my bed. {#} Iako bi ja uzeo kanu zbog težine i tipki. Dobro da si sve pregledao. Sretno!

coffe,coffe,coffe.....
14 godina
neaktivan
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

ček, mjenjaš abyssusa samo zato jer ima izlizane nožice? ma samo kupi malo teflona i zaljepi to. nemoj bacati novce ako ti miš još uvijek dobro radi.

Inače, ako ti miš ne radi dobro, kinzu je odličan miš. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dojadio mi je razer,hteo bi da menjam malo marku misa i uzmem taj kinzu v2pro a inace nozice nema gde da se kupe,bar nema orginal nozice razer.mozda ima nesto slicno ali me to ne zanima.

12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Bump(hitno mi je:)

ako naručim danas oćče doći do utorka

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako već hoćeš jetfini gamerski miš, onda barem uzmi Verbatim Rapier V1.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Verbatim je preružan malo bolji po specifikacijama ali i skoro duplo skuplji

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo je miš za 50 kuna!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Po meni ovde se sve vrti oko 4 vrste misa,ko ima manju ruku:razer abyssus i ss kinzu v2 pro-ko ima vecu ruku:g400 i death adder...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nadam se da se nece naljutiti iskusniji od mene sto se ove teme tice sto nisam naveo jos neku vrstu misa :P  Te miseve koje sam naveo znam da su dobri dal sto sam video,cuo ili imao...a naravno da je vazno i drzanje misa pa prema tome kupiti mis:Palm grip,claw grip ili mozda fingertip grip...

0 0 hvala 0
14 godina

pozz treba mi hitno mis do 100 kuna jer ovaj od 800 dpi je jad i bijeda i javlja se onaj ghost trail i sam se pokrece i tak mislim bio je rezervni i ostao ..ugl gledao sam onaj rapier v1  i za njega se odlucujem sam me zanima na nabavi najjeftiniji je u diskontu ali tamo je garancija samo 7 dana dok je u protisu godinu dana samo sto je oko 20 kn skuplji pa me zanima prvo vase misljenje jer sam se nacitao i na protisu neki kazu jako lose napravljen klimav i tako treba mi bas iz prve ruke je li precizan kakav je u igrama ? on mi je zasada number 1 jer nemam novca ali ako vi znate neki to bi bilo super? (ps ako prodajete rapiera jeftinije nego na nabavi polovni kupio bih =) hvala puno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

moze preporuka za best buy mis do 200kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dobar je to miš (za tu cijenu), a novi svugdje ima 12 mjeseci jamstvo (ne znam zaš misliš da piše 7 dana samo, ta nije valjda polovan).

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

http://www.diskont24.com/pages.php?pageid=9    tu skroz zadnji red kazu da imaju sam garu 7 dana ,ali mozda su i zato najjeftiniji =) a ne znam radije bih kupio ali d amogu isprobat ovako preko neta narucivat vise nikad ne zelim =)

15 godina
marxone kaže...

moze preporuka za best buy mis do 200kn

Sharkoon Fireglider !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Napomeni svima da uzmu obavezno crni, osim što za razliku od crvenog ne izgleda ko dječja igračka, kvalitetnije je izrade. Za razliku od crvenog, ne smeta ako se znoji ruka, ima presvučen kabel, pozlaćen vrh, itd..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 10:30 (cecenac).
17 godina
cecenac kaže...
Haf932 kaže...

Napomeni svima da uzmu obavezno crni, osim što za razliku od crvenog ne izgleda ko dječja igračka, kvalitetnije je izrade. Za razliku od crvenog, ne smeta ako se znoji ruka, ima presvučen kabel, pozlaćen vrh, itd..

Fireglider ima jako loš kruti kabel. Nakon šta sam uzeo Inferna vidio sam šta je dobar kabel, (iako ne sumnjam da im još boljih)...

Inače, miš je dobar, logo na vrhu se izliže nakon korištenja, ali kabel priča svoju priču i nema mu spasa

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Fireglider ima jako loš kruti kabel. Nakon šta sam uzeo Inferna vidio sam šta je dobar kabel, (iako ne sumnjam da im još boljih)...

Inače, miš je dobar, logo na vrhu se izliže nakon korištenja, ali kabel priča svoju priču i nema mu spasa

Ne znam pričaš li o crnom ili o vatrenom, al crni ima kvalitetan kabel. Ja sam ga na hafov savjet kupio frendu koji ga redovito premješta sa pc-a na laptop kad se igra i nema nikakvih problema zasad. Miš je stvarno vrhunske izrade, i da vatrenom se logo na vrhu (to jest sve na vrhu) izliže i počne guliti, jer je to nečim nekvalitetnim lijepljeno i piturano, al crni nema takvih problema.

P.S. Haf, prijatelj je zadovoljan sa steelseries qck mini ispod fireglidera, jedino nekad kad naglije trzne pošto je miš malo teži podloga se zna naborat pa mu ne napravi potez ili pomak koji je htio, pa mislim da bi tvrđa (i teža podloga) više pasala uz fireglidera. Inače je super zadovoljan i mišom i podlogom.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina

Nek proba izvadit par utega !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
cecenac kaže...
doktor1 kaže...

Ne znam pričaš li o crnom ili o vatrenom, al crni ima kvalitetan kabel. Ja sam ga na hafov savjet kupio frendu koji ga redovito premješta sa pc-a na laptop kad se igra i nema nikakvih problema zasad. Miš je stvarno vrhunske izrade, i da vatrenom se logo na vrhu (to jest sve na vrhu) izliže i počne guliti, jer je to nečim nekvalitetnim lijepljeno i piturano, al crni nema takvih problema.

Ima sam crnog. Logo se je počeo gulit a kabel je loš... ne mislim u slanju signala i slično več da je tvrd i nezgrapan...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 12:15 (doktor1).
16 godina
doktor1 kaže...
cecenac kaže...
doktor1 kaže...

Ima sam crnog. Logo se je počeo gulit a kabel je loš... ne mislim u slanju signala i slično več da je tvrd i nezgrapan...

Meni se takav kabel baš svidio, u korištenju ne radi nikakvu razliku osim što je uvjek uredan na stolu i kad miš gurneš naprijed on samo pada iza.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina

pozz ljudi trenutno imam sharkoon fireglidera black vec godinu i pol dana i vec je sav rastrgan,pa da vas pitam koji je trenutno mis best buy do nekih 600kn max.hvala {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Music As A Weapon !!
13 godina

posto igram vecinom fps mislim da cu si uzet senseia jer ga svi hvale da je najbolji za igre.Sam neznam kak lezi u ruci,nisam znao da je tako pojeftinio bio je 680kn do neki dan taj mlg i fnatic edition.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav, dvoumim se između G300 i G400. Miš bi koristio za gaming FPS ali i MMORPG-ove (WoW etc.). Pretpostavljam da imam claw grip tako da nebih da je prevelik. G400 je 220kn u linksu dok je G300 199kn.

1 G300
13 G400
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bulldozer2 kaže...

Pozdrav, dvoumim se između G300 i G400. Miš bi koristio za gaming FPS ali i MMORPG-ove (WoW etc.). Pretpostavljam da imam claw grip tako da nebih da je prevelik. G400 je 220kn u linksu dok je G300 199kn.

G400 je u svakom pogledu superioran, tu nemaš realne dvojbe. G300 gledaj samo ako si ljevak.

Twitter: @191x7
15 godina
Bulldozer2 kaže...

Nemas tu bas puno razmisljanja ! Uzimaj G400 !  G300 je simetrican i zbog toga mi ne izgleda bas udobno pod rukom , a usto nema ni bocne tipke sto je veliki minus !

Music As A Weapon !!
13 godina

pozz,jel ima gdje raspoloziv steelseries sensei raw rubberized?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probaj o ovim lokalnim shopovima - ovdje , ovdje , ovdje !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Ljudi sada na kraju me zanima dal da uzmem ovaj Logitech G300 iz Linksa za 199 kn ili ne ?? 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice