Ljudovi, ako sam navikao 3 godine na DeathAddera, kako bi mi legao Steelseries Sensei oblik?
Jel udoban za držanja i rukovanje iako nije ergonomski oblikovan?
Ljudovi, ako sam navikao 3 godine na DeathAddera, kako bi mi legao Steelseries Sensei oblik?
To je i mene zanimalo, pa sam malo gledao po internetu i ljudi vele da su se relativno lako naviknuli na sense-a.
Inače, ako smijem znat, zašto mjenjaš da-a? (imam ga i ja pa me zanima)
Izgleda da je i mene zapao problem koji se zna dešavat. Dabl klika mi sam od sebe umjesto single klik.
Ali je prošao stvarno sve i svašta i trajao je tri godine. Kapa dolje DeathAdderu, odličan je!
Sad bi najrađe opet Razera - Nagu Hex. Al nemam para. Ni za njega, ni G600-G500, M90, ništa trenutno.
Najjeftinije od tih dobrih miševa sam našao Steelseries Diablo III mouse koji bi trebao biti jako dobar. Doduše, ne ko Sensei, ali jako dobar.
Pogledaj si i Sharkoon Darkglider !
Postoje li miševi za lijevake na našem tržištu?
Postoje li miševi za lijevake na našem tržištu?
Razer Deathadder Nova Blue za lijevake !
Imas i simetricni Logitech G300 , za lijevake i za desnjake !
Razer Deathadder Nova Blue za lijevake !
Imas i simetricni Logitech G300 , za lijevake i za desnjake !
Znači, ništa osim DeathAddera?
Bojim se da ne , barem koliko je meni poznato !
od ergonomskih miševa, mislim da imaš samo DA-a, tako da, ako ti on ne odgovara, onda moraš uzeti simetrčnoga.
Od boljih simetričnih miševa, preporučio bi ti razer taipan (oko 650 kn) ili steelseries sensei (550 kn) .
Roccat Lua mi na prvi pogled djeluje kao dosta udoban simetricni mis, nazalost jos ga kod nas nema u prodaji ali mozda ga je moguce nauciti kod nekoga.
Lazem, u svijet mediji su ga narucili i cjena je kao sto sam i ocekivao od takvog misa, nesto niza, 259 kuna predvidjena.
Meni je važna iznimna preciznost i barem jedna dodatna tipka. Kakav je taj Roccat?
Meni je važna iznimna preciznost i barem jedna dodatna tipka. Kakav je taj Roccat?
Na senzore koje roccat ugradjuje u svoje miseve nikad nisam imao ni jedan prigovor, zaista su odlicni.
Jedino sto ovaj mis nema dodatne tipke, ova na vrhu je vjerovatno za promjenu DPI-a ili profila. S tim da joj je mozda moguce dodijeliti neku drugu funkciju.
Što mislite o ovome?
Nisu me kinzu i xai bas odusevili, prednji kraj se jako spusta prema dolje sto ostavlja sa strane jako malo mjesta za prstenjak i mali prst.
Tako da osim ako mis ne drzim prstima nece biti bas udobno za koristenje.
Ali da je senzor dobar, je. Bez zamjerke.
koji gamerski msi da uzmem do 100 kn zadnji put ste mi preporucili rapier v1 al vidim da je i v2 slicna cijena pa me zanima koji je bolji?
v2 je 88 kn a v1 72 kn
koji gamerski msi da uzmem do 100 kn zadnji put ste mi preporucili rapier v1 al vidim da je i v2 slicna cijena pa me zanima koji je bolji?
v2 je 88 kn a v1 72 kn
V1 mi se vise svidja. Ali V2 ima vise tipki cini mi se. A mislim da je netko i rekao da V2 i nije neka kvaliteta, nije ni V1 ali za tu lovu dobijes mis s utezima. Nije bas gamerski ali posluzit ce. Ja bi osobno radije useo logitech g3.
oba imaju utege
oba imaju utege
Ljudi shvatite da utezi ne znace nista ako mis nije konstruiran tako da mu utezi ne unistavaju balans.
Sta ti vrijedi tezina ako je krivo rasporedjena.
Iskreno za 100 kuna, pravi gaming mis neces naci, i taj verbatim iako daje dosta za tu lovu po meni bolje da probas naci nesto kvalitetnije polovno za 150-200 kuna.
Ja bi isao na stari copperhead koji iako je vec starudija jos uvjek je jedan od najbojih miseva koje sam vidio, ili prestigio pmsG1, mx518.
meni je puno dat za mis vise nego sto sam dao za graficku :D
meni je puno dat za mis vise nego sto sam dao za graficku :D
Onda uzmi taj verbatim ali nemoj ocekivati previse.
Uzmi Rapiera V1 , za te pare boljeg misa neces naci !
Pozdrav, trebao bih preporuku kvalitetnog miša i podloge za njega do 300kn ukupno. Ne mora biti gamerski, samo da mu je kvaliteta izrade malo bolja. Ne mora imati mali milijun tipki, čak štoviše poželjan je što jednostavniji/klasičniji izgled. Unaprijed hvala.
Pozdrav, trebao bih preporuku kvalitetnog miša i podloge za njega do 300kn ukupno. Ne mora biti gamerski, samo da mu je kvaliteta izrade malo bolja. Ne mora imati mali milijun tipki, čak štoviše poželjan je što jednostavniji/klasičniji izgled. Unaprijed hvala.
Ne može klasičnije od ovoga...
Logitech Gaming Mouse G400
http://www.protis.hr/products/details/mis-logitech-gaming-g400-zicni/47518
SteelSeries QcK mini
http://www.protis.hr/products/details/podloga-za-mis-steelseries-qck-mini/34447
Ukupno: 294,28 kn
To je to :)
99% uzimam, jedino eto ako još tko ima kakav prijedlog...
Ovo sto ti je kolega gore preporucio ili Sharkoon Drakonia i CM Storm RX !
Ovaj Sharkoon je previše ne-klasičan za moj ukus. Svejedno hvala. Podloge su vjerojatno manje više iste u tom cjenovnom rangu?
Kazu de je Speed RX bolja !
SteelSeries QcK su najbolje podloge u svemiru po omjeru uloženo/dobiveno.