Pozz, jel moze neki predlog gamerskog misa za finu cjenu :D najvise igram fps tkd mi ne treba vise od 4-5 tipki ;) + podloga, ja sam izabrao cm storm speed rx large, izgleda dobro, citao sam neki review i neki pisu da je ok podloga.
Hvala ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz, jel moze neki predlog gamerskog misa za finu cjenu :D najvise igram fps tkd mi ne treba vise od 4-5 tipki ;) + podloga, ja sam izabrao cm storm speed rx large, izgleda dobro, citao sam neki review i neki pisu da je ok podloga.
Hvala ;)
Fina cjena bi bila? 1000 kuna?
Do 300kn, bolje bi bilo da je manje od 300kn ali to je neka granica. Znam da ima dobrih miseva i za manje para ali nezz koji uzet, jer ne kontam po cemu se razlikuju :D
Zanima me koji bi mi mis preporucili, stim na cemu bi dobio kad bi se sa ms misa od 70 kn presao na taj skuplji, (najvise igram lol, fps i radim u photoshopu..) zanimaju me vasi prejdlozi, i dali se to uopce isplati :)
Do 300kn, bolje bi bilo da je manje od 300kn ali to je neka granica. Znam da ima dobrih miseva i za manje para ali nezz koji uzet, jer ne kontam po cemu se razlikuju :D
Zanima me koji bi mi mis preporucili, stim na cemu bi dobio kad bi se sa ms misa od 70 kn presao na taj skuplji, (najvise igram lol, fps i radim u photoshopu..) zanimaju me vasi prejdlozi, i dali se to uopce isplati :)
Naravno da se isplati ! Kvaliteta izrade , ergonomija , softver , eventualno podesavanje tezine pomocu utega , eventualno vise tipaka ...
Od miseva bih preporucio Logitech G400 , Sharkoon Drakonia , Sharkoon Darkglider ...
Koji miš da kupim max 180kn
Logitech M500 ili ako se mozes protegnut do Logitech G400 , Sharkoon Drakonia !
Zašto preporučujete laptopske mini miševe?
G300 nije miš za laptope.
Za ovo ti se isplati malo protegnuti sad kad je na akciji.
Zato sto nemaju svi medvjede sape
Za ovo ti se isplati malo protegnuti sad kad je na akciji.
Ocito ga nisi nikad ni vidio a kamoli drzao u rici, G300 nije nikakav mini mis za laptop, malo je manji od G500 ali nije minijaturan kao roccat kova.
Koji je od ova 2 misa bolji za fps tipa cod battlefield 3 itd ...roccat kone+ ili sharkoon darkglider i ako moze objasnjenje,pitam zato jer mogu dobit roccata za 400 kn sa vazucom garancijom i full opremom
hvala
Koji je od ova 2 misa bolji za fps tipa cod battlefield 3 itd ...roccat kone+ ili sharkoon deathtaker ,i ako moze objasnjenje,pitam zato jer mogu dobit roccata za 400 kn sa vazucom garancijom i full opremom
hvala
Sharkoon nema Deathtaker, Deathtaker je Geniusov. Mislim da je Roccat Kone+ bolja opcija, no recimo da prioritet treba imati novo.
Zanima me ako neko zna koja je razlika u senzoru i ostalom izmedu G 400 i G 500 ?
Ima i po netu , ali bi me zanimalo iz prve ruke iskustva o navedenim misevima.
Thx
Zanima me ako neko zna koja je razlika u senzoru i ostalom izmedu G 400 i G 500 ?
Ima i po netu , ali bi me zanimalo iz prve ruke iskustva o navedenim misevima.
Logitech G400 s predikcijom (PID PZ122...) - Avago 3080E
Logitech G400 bez predikcije (PID PZ133...) - Avago 3095
3095 se bolje ponaša na 3600dpi, nema jitter.
Logitech G500 - Avago 9500A. (akceleracija do 5% na nekim podlogama).
G400 - optički do 3600dpi, G500 - laserski do 5700dpi.
To je što se senzora tiče ono osnovno.
G500 podržava stavljanje utega, G400 ne.
Oblik je vrlo sličan.
Koji je od ova 2 misa bolji za fps tipa cod battlefield 3 itd ...roccat kone+ ili sharkoon darkglider i ako moze objasnjenje,pitam zato jer mogu dobit roccata za 400 kn sa vazucom garancijom i full opremom
hvala
Kone+ bez imalo razmisljanja, garantiram da neces pozaliti odluku.
hvala
Roccat mi se cini mozda bolji , neznam! , Ak si u mogucnosti isprobat oba misa , isprobaj da vidis koji ti bolje pase !
Miš,najjeftiniji da ima dodatne tipke sa strane,do 200 kuna,htio sam onaj pmsg1 al dok sam skupio pare vise ga nemrem nac nigdje.
te tipke sa strane,mogu li se one programirat da bude bilo koja tipka sa tipkovnice?
Miš,najjeftiniji da ima dodatne tipke sa strane,do 200 kuna,htio sam onaj pmsg1 al dok sam skupio pare vise ga nemrem nac nigdje.
te tipke sa strane,mogu li se one programirat da bude bilo koja tipka sa tipkovnice?
Imaš Sharkoon Fireglider na akciji u Linksu za 175 Kn.
Bas sam danas vidio to, pa me zanima dali se isplati uzet onaj darkglider, koliko je bolji od ovog?
jel ima normalno crni? mrzim te sarene stvari.. ak nema koja bi bila druga opcija,gledam logitrch m500 ,jel to valja kaj?
Bas sam danas vidio to, pa me zanima dali se isplati uzet onaj darkglider, koliko je bolji od ovog?
Ja bih prije uzeo Darkglidera nego Fireglidera ! Ima vise tipki , veci DPI , vise mi se sviđa ...
jel ima normalno crni? mrzim te sarene stvari.. ak nema koja bi bila druga opcija,gledam logitrch m500 ,jel to valja kaj?
Kolko vidim po slici i crni je na akciji !
Kolko vidim po slici i crni je na akciji !
vidim sam ovaj crni sa vatricama
pozdrav ekipa. trebam mis do 300 kn za FPS igre.
vecinom bf3
any suggestion
otvoren sam za sve(osim za ono )
vecinom bf3
any suggestion
Logitech G400 novi (pod tim mislim nova serija, PID PZ133...).
vecinom bf3
any suggestion