Da srocim to ovako.Treba mi mehanicka tipkovnica sa pozadinskim osvjetljenjem i bilo bi pozeljno da ima palm rest.Po mogucnosti iz centro.hr jer od tamo mislim kupiti Logitech G500 mis (kupujem novu tipkovnicu i mis)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedina mehanička koju oni imaju ti je SteelSeries 7G.
Od svega onog što tražiš od tipkovnice ona ima samo naslon za dlanove, osvjetljenje i hrvatske simbole nema.
Što se tipa prekidača tiče, u pitanju su Cherry MX Black.
Pozadinsko osvjetljenje i naslon za dlanove ima ti CoolerMaster Storm Trigger.
http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=coolermaster+trigger
No ona također nema hrvatske simbole.
Zapravo, mehaničku tipkovnicu s hrvatskim/slovenskim layoutom nećeš naći.
... ali mi treba nekakvo osvjetljenje :(
Jesi probao upaliti kakvu lampu u sobi, recimo stolna lampica je odlicna za to?
Salu na stranu. Ovisno o konfiguraciji stola, mozes razmisliti i o LED trakama i slicnim rjesenjima.
kupio bih gamersku tipkovnicu do 200 kn
Treba mi tipkovnica predviđena za ispisivanje hrpe teksta na dnevnoj bazi. Naravno, koristio bih je i za gaming, no najbitnije je da bude što ugodnija za pisanje.
Uz malo Guglanja za oko su mi zapele sljedeće tipkovnice:
Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000
Microsoft Comfort Curve Keyboard 3000
Pa eto, pucajte sa savjetima, preferiram žicu ;)
Od te dvije ja bih odabrao ovu 4000.
Hvala svima na savjetima na kraju je kupljena Corsair Vengeance K90 i Logitech g500
Treba doci sutra :D
Stavim slike u onu temu hardver :)
Svakako bih volio cuti i neke druge proporuke osim ove dvije tipkovnice koje sam sam linkao...
Svakako bih volio cuti i neke druge proporuke osim ove dvije tipkovnice koje sam sam linkao...
Bilo sta mehanicko.
Treba mi tipkovnica predviđena za ispisivanje hrpe teksta na dnevnoj bazi. Naravno, koristio bih je i za gaming, no najbitnije je da bude što ugodnija za pisanje.
Uz malo Guglanja za oko su mi zapele sljedeće tipkovnice:
Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000
Microsoft Comfort Curve Keyboard 3000
Pa eto, pucajte sa savjetima, preferiram žicu ;)
U tom cijenovnom rangu su ti manje-vise sve jednake , ove Microsoftove su vrlodobar izbor ! Ja bih uzeo Ergonomic 4000 !
Koja je trenutno najbolja tipkovnica na svijetu a da je ima za kupiti u Njemackoj?
Kako se zove ta?Da mogu reci starom da mi kupi
Hvala vam decki ;)
Koja je od ovih tipkovnica bolja za FPS?
ili
http://www.links.hr/artikl-101.200.200
ili
http://www.links.hr/artikl-101.201.057
sve preporuke su dobrodosle
Hvala unaprijed
Quickfire TK od te 3. Al ako možeš Razer BlackWidow onda vjerojatno možeš i naj - CM Storm Trigger.
Da , ima osvijetljenje , oslonac za ruke i ja bih rađe uzeo nju nego blackwidow za istu cijenu !
Jel dobra išta ona Speelink Darksky?
Jel dobra išta ona Speelink Darksky?
Po meni je to preskupo za membransku tipkovnicu koja nije od Logitecha (a i za Logitechove membranske bilo bi na granici s obzirom da je žična).
Ljudi molim preporuku tipkovnide za 200 kn iz linksa ili makromedia trgovine
Svjetleće tipke mi nisu potrebne
Hvala svima na pomoći
Razmisljam si uzet g110...Ona je mehanicka?Moze i neka druga da je do tog cjenovnog ranga..
Naravno da nije. Jedina mehanička Logitech je G710.
Razmisljam si uzet g110...Ona je mehanicka?Moze i neka druga da je do tog cjenovnog ranga..
Nije mehanicka ! U tom cijenovnoj rangu si gledaj CM Storm Quickfire Rapid i Steelseries 6GV2 !
Nije mehanicka ! U tom cijenovnoj rangu si gledaj CM Storm Quickfire Rapid i Steelseries 6GV2 !
Nema u Beču....
Nema u Beču....
Nije istina. Beč je velik i ima sve.
Nema u Beču....
Gledamu DiTech.at.Ako znas jos koju stranicu slobodno reci..Meni je kolega rekao za tu i ja samo tamo gledam kad ne znam ni za jednu drugu...
Gledamu DiTech.at.Ako znas jos koju stranicu slobodno reci..Meni je kolega rekao za tu i ja samo tamo gledam kad ne znam ni za jednu drugu...
http://www.idealo.at/preisvergleich/SubProductCategory/1342.html
evo, ovdje imas sve shopove u Austriji i usporedbe cijena. Nesto ko nasa nabava.net
ako te zanima za Njemacku onda: www.idealo.de, za Britaniju: www.idealo.uk - itd.
btw, nemoj kupovat G110 jer je to obicno skripavo smece. Svaki put kad stisnem space proklinjem moment kad sam je narucio.