Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.599
|
čitano: 2.079.772
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta
Lord_Marko kaže...
BluesBoy kaže...

Jeste sigurni da ih ne zlostavljate previše? Ili ja imam sreće 

nikad mi nisu pale. stalno su na drzacu ili stolu. pristup kompu imam samo ja. sluslice nosim jedino kad igram ili kad sam na skypu/ts-u. a to je max 2xtjedno po 2-3 sata. ak to nemogu izdrzati onda nek ide sve k vragu. tolko su me nazivcirale da ove nove nisam jos izvadil iz kutije...

Onda je ovo stvar za tebe

http://www.sonusart.hr/product.aspx?c=130&p=1372

17 godina

Zkj?

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
14 godina
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Nece nikad puknit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

al je i bome ljepa cijena...

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
13 godina
neaktivan
Zajeb kaže...
AngryBird kaže...
anarchyST kaže...

Za ovu maticnu koja ti je navedena u "Moj PC" veli "Realtek ALC1150"... ako je to slucaj onda si miran, to je nekakav high-end sto se integrusa tice i bez problema ce raditi sa Cloudom... ne vidim potrebe za diskretnu zvucnu, osim ako ne mislis uzrti nekakav DAC/AMP i potrositi vise od 100€.

ok tnx!

Nikako da osposobim ove sluške da rade kako ja hocu. Primjetio sam da kad su spojene na 3,5 jack na stražnjem panelu (direktno na matičnu), zvuk je bolji (čišći), dok kada su spojene na 3,5 jack na prednjem (front) panelu, zvuk je malo muffled (kao ispod vode!), definitivno je lošije kvalitete.

Tako da ih držim spojene na zadnji panel, al sad je problem taj što mi ne radi 5.1 i 7.1 vsurround. Kada kliknem na onaj test izvora zvuka (windows, u Sound Blasteru ili pak u Realtek HD Audio Manager-u), oglase mi se samo 3 izvora umjesto njih 7, detaljnije na slici. Gdje je problem?

Slika : http://i.imgur.com/zzaVNrx.jpg

5.1 i 7.1 sustavi znace da imas 5/7 zvucnika i subwufer. Ti imas slusalice s 2 zvucnika. Ako oces 5/7.1 zvuk nabavi cijeli sustav zvucnika. Za 3d zvuk opet ponavljam stavi u igrama headphone mod.

Sta se tice zvuka ispred, on je uvijek losiji ispred jer kabel mora prolaziti kroz šumu ometala. Uvijek ukljucuj direktno u zvucnu, manje smetnji. Zvuk moze biti tiši, ali je puno bolji.

Hvala na pojašnjenju, ostat ću na headsetu. A pitanje surrounda sam riješio na način da sam u Sound Blasteru naredio da bude na Headphones, surround slider stavio na 80 %, u control panelu konfigurirao Speakers (Realtek High Definition Audio) na 5.1 audio, u igrama se stavi headphone mode ili 5.1 surround, i sad je zvuk odličan.

12 godina

Molim preporuku za gaming wirelles headset 7.1 od 1300-1500kn i da radi na ps4.

trenutno koristim sony wirelles gold kostao je 700kn headset je dovar ali mu je baterija koma. Star je godinu dana i baterija mi traje cca 4 sata sto mi se stvarno cini malo.

mislim da za tu lovu mogu stvarno dovit dovar headset cak bi se usudio rec i odlican.

primarno mibje vazno da mi je baterija bolja od ove. A sad govorit o kvaliteti zvika pa valjda je za 200€ kvaliteta neupitna kad i je ovima sto imam odlicna.

znaci pozeljno dobra baterija i stalak na kojem su kad ih ne koristim.

EDIT

sto kazete na ove?

http://www.turtlebeach.com/product-detail/ps3-headsets/ear-force-px51/346

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 11:37 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
15 godina

neznam dal ste vidjeli, ali cloud 2 na Centro.HR 50 kn skuplji od jedinice...

očekivao sam da će biti više od toga, te mi je sad u jednu ruku žao što nisam znao da će cloud 2 doć ovaj mjesec dok sam kupovao jedinicu...

da sam to tad znao, vjerojatno bi pričekao i uzeo ove, jer 50 kn više nije problem...

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.218219f3f0a94acb969cbbf974523d02.kingston-hyperx-cloud-ii-pro-gaming-headset-gun-metal-7-1-surround-53mm-drivers-1m-cable-2m.aspx

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
Moj PC  
6 0 hvala 3
13 godina
neaktivan

Ima li tko iskustva sa corsairom....naime gledam da bih uzeo h1500?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
matija656 kaže...

neznam dal ste vidjeli, ali cloud 2 na Centro.HR 50 kn skuplji od jedinice...

očekivao sam da će biti više od toga, te mi je sad u jednu ruku žao što nisam znao da će cloud 2 doć ovaj mjesec dok sam kupovao jedinicu...

da sam to tad znao, vjerojatno bi pričekao i uzeo ove, jer 50 kn više nije problem...

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.218219f3f0a94acb969cbbf974523d02.kingston-hyperx-cloud-ii-pro-gaming-headset-gun-metal-7-1-surround-53mm-drivers-1m-cable-2m.aspx

Bas sam gledao to danas..Mislip sam da ce headset biti 1000+ kn i iznenadio sam se.

Odo se spremat za ,LP.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
Pratim vas neko vrijeme i nakon toliko hvale Kingston HyperX sam uzeo jedne.

Odusevljen sam kvalitetom obrade, zvuka i sve u svemu svega.
Definitivno must have under 100 euro.
15 godina
NEW_MAN kaže...
Pratim vas neko vrijeme i nakon toliko hvale Kingston HyperX sam uzeo jedne.

Odusevljen sam kvalitetom obrade, zvuka i sve u svemu svega.
Definitivno must have under 100 euro.

slažem se sa svime

ja kako sam svoje dobio, post rock i tako tu šemu muzike sam počeo puno više slušati nego prije, jer sa ovim sluškama čujem dosta zvukova koje prije nisam čuo, bolji je sound stage i definitivno odličan zvuk

jedino što imam mali problem u lijevoj slušalici, ali dobro, moje bi trebale sutra krenuti na servis, moram samo vidjeti dal će ovi iz trgovine dogovorit preuzimanje robe ili ću sutra morati sam ujutro to napraviti, pa da mi ih pokupe do 13h prije nego li odem na posao

12 godina
neaktivan
naručena nova verzija hyperxclouda,pa ču vam javit kakve ja iman dojmove,kad je usporedim s G 930...plaćena i naručena danas,sutra valjda kreće,a kad će doći,vidjećemo,uglavnom,iz F..... je,pa se nadam brzini ,kao i obično...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Cloudice otišle danas na servis,  držite mi fige da uvaže  kvar i da mi daju zamjenu 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
...mozda i Cloud II... ;-)
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
10 godina
neaktivan

Pozdrav,trebam preporuku slusalica za gaming ... Cijena do 600 kn . Tnx ... 

0 0 hvala 0
17 godina
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
17 godina

popravil g35 uz pomoc cjele tube super bonda i izolir trake. Drzi ko bomba  sad cekam i desnu stranu da se strga da i nju popravim i onda sam miran. a nove G35 cuvam za svaki slucaj 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 14:55 (Lord_Marko).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Lord_Marko kaže...

popravil g35 uz pomoc cjele tube super bonda i izolir trake. Drzi ko bomba  sad cekam i desnu stranu da se strga da i nju popravim i onda sam miran. a nove G35 cuvam za svaki slucaj 

Nove prodaj i ako ti ove zakeljene opet odu,  kupi nešto drugo :D

17 godina

iskreno, razmišljam da prodam cijeli PC. jer vise nis neigram, niti me vise to interesira. tak da mi ubuduce nece ni sluske trebati kak se meni cini...

12 godina
neaktivan

logitech G230 stare svega 5 mjeseci...

što je najgore, bio sam toliko siguran da su to zadnje sluške koje ću kupit da sam i račun negdje bacio/izgubio...

ugl, sad tražim neke do 500-600kn, koje će imat pristojan zvuk i mic i nadam se izdržat skidanje i stavljanje na glavu (nadam se da ne tražim previše)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 20:35 (makemee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

javi se logitech supportu. dobit ces nove. oni vide jel imaju garanciju prek serijskog broja.

barem nisam jedini kome logitech puca. u zadnjih par godina kvaliteta im se srozala...

13 godina
neaktivan

Ja mogu preporučiti svoje koje koristim - Roccat Kave. Odlične slušalice koje sam ja prije god i pol platio 660kn u svijetu medija. Imaju 5.1 zvuk al nije virtualni već je "real" te u svakoj slušalici ima 3 zvučnika ak se ne varam i u svakoj igrici se sve fenomenalno čuje. Jako su dobro napravljene, headband je pojačan sa aluminijem itd. te su jako čvrste, koliko puta sam ih bacio i nigdje ni ogrebotine ni puknuća itd... Jedina mana im je što su jako "teške", kad ih stavite na glavu i nosite dulje vrijeme bolit će vas tjeme al to dok se ne naviknete na njihovu težinu pošto su ipak malo bulky.

Bene docet, qui bene distinguit.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 20:56 (molnyi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako se možeš protegnuti do hyperx,  uzmi njih bez razmišljanja 

A ovo vezano za 5.1 u slušalicama, ok,  može proć ali... 

Ti zvučnici su preblizu uhu da bi ono moglo konkretno prepoznati iz kojeg dolazi zvuk, više manjih zvučnika povećava težinu slušalica,  manji zvučnik nikako ne može reproducirati istu kvalitetu zvuka kao recimo 50mm driveri ili veći

One mogu dati dobar doživljaj dok igraš,  ali po meni je puno bolja opcija uzeti stereo slušalice sa većim driverima koji će dati kvalitetniji zvuk,  a danas barem nije problem naći neki program ili zvučnu karticu koja daje virtualni 5.1 ili 7.1

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ima neko iskustva sa steelseries 5H v2 ??? I zanima me dali iko ima iskustva sa gamdias slusalicama ? Hvala .... Treba mi nesto do 300-350 kn . Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Killer13 kaže...

Ima neko iskustva sa steelseries 5H v2 ??? I zanima me dali iko ima iskustva sa gamdias slusalicama ? Hvala .... Treba mi nesto do 300-350 kn . Hvala

Ja sam imao 5h v2 prije ovih kaj sad imam, onak osrednja kvaliteta, plastične su, možeš ih rastavit u par djelova pa ih lakše nosiš. Meni su se unutra neke žice pohebale pa sam imao kratke spojeve i krčile su itd., onak osrednje sluške, dobiš sa njima zvučnu usb 7.1 pa još malo bolje zvuče. Za prosječnog korisnika su super

Bene docet, qui bene distinguit.
10 godina
neaktivan

Počeo sam žaliti što sam kupio Logitech G230. Kabel me počeo dosta zezati. Užas je kabel - stalno se plete. :(

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav za sve vas koji se razumijete u slusalice. Ja sam suzio izbor na ove dvije. 

Mozete li dati savjet za odabir izmedju SOL Republic V10 (cijena u BiH 75 Eura) i Kingston HyperX Cloud Gaming headset ver I (cijena u BiH 100 Eura).

Sluske bi se koristile 70% za gaming i 30% za muziku. 

Poslije toga bar 5 godina ne bih da kupujem neke druge 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

U tom slučaju definitivno Cloud.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Idi na cloud,ako mozes idi na jos bolji cloud 2

Evo ti Ciletove recenzije

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Za nekog tko ima dobru zvučnu boje je da uzme Cloud 1? Ili se i 2. može spojiti na normalne Headphones + mic konektore?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice