[Review]Razer Imperator

poruka: 46
|
čitano: 16.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: [Review]Razer Imperator
vepar kaže...

Zasad zadovoljan sa Imperatorom.Ponekad poželim da je mrvicu veći,ali nije neka mana.Izrazito je osjetliv i najbolje mi je kad DPI postavim na 2000,u normalnom radu.

Pitanje za znalce!Koja podloga bi bila najboji izbor.Zasad koristim Gholiatus speed i nije loša.Ima li nešto bolje?

Ja imam Destructor i meni mis radi bez greke (2400Dpi)

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
15 godina
[Review]Razer Imperator

Ok,već sam napola uništio podlogu pa kad krenem u kupnju razmotrit ću Destructora...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
[Review]Razer Imperator

jeli imperator manji od mx 518?

http://valid.canardpc.com/cache/banner/1436587.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
[Review]Razer Imperator
manji je sigurno samo pogledaj na netu koliko.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
[Review]Razer Imperator
Problem sa Razer Imperatorom

Jučer sam kupio novog zapakiranog Razer Imperatora,uspješno sam skinuo drivere ali kada sam ih išao otvoriti pisalo je "Reading configuration from synapse tm.Mouse cursor may be non responsive for few seconds."
I onda se samo zatvori....I tako svaki put.....Neznam što bih još probao.
Molim pomoć.

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
[Review]Razer Imperator

uzeo sam od kolege s foruma razer imperator i sad gledam tu da ima 5600dpi 3.5g a na njihovoj stranici pise 6000dpi 4g.

kako mogu provjeriti model svog imperatora??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: [Review]Razer Imperator
marxone kaže...

uzeo sam od kolege s foruma razer imperator i sad gledam tu da ima 5600dpi 3.5g a na njihovoj stranici pise 6000dpi 4g.

na kutiji ti mora pisati.. ako je senzor 4g onda ce ti pisati 4g senzor 6000 dpi
pogledaj sta ti pise na kutiji i saznat ces...

11 godina
protjeran
Goddish kaže...
marxone kaže...

na kutiji ti mora pisati.. ako je senzor 4g onda ce ti pisati 4g senzor 6000 dpi
pogledaj sta ti pise na kutiji i saznat ces...

Ili jos jednostavnije, bez da uopce ustaje sa stolca i trazi kutiju (koje izgleda ni nema jer je na kutiji ogrmonim slovima napisano 4G), podigne mis i pogleda senzor, 3.5 G=jedan senzor. 4G=dva senzora, glavni u sredini  i manji opticki do njega.

14 godina
[Review]Razer Imperator

Da, nemam kutiju,  znaci 3.5g je ima samo jedan senzor. u ok stanju je dali vrijedi 200 kn ?

Ima neki driver za njega. Skinuo sam razer synapse 2.0 i uopce mi ne prepoznaje mis?!

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 12:32 (marxone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
marxone kaže...

Da, nemam kutiju,  znaci 3.5g je ima samo jedan senzor. u ok stanju je dali vrijedi 200 kn ?

Ima neki driver za njega. Skinuo sam razer synapse 2.0 i uopce mi ne prepoznaje mis?!

Da 200 kuna bi mogao dobiti za njega.  To sto je 3.5 a ne 4G po meni ne znaci puno, cak stavise ja sam na svom 4G imperatoru iskljucio onaj manji opticki senzor jer je apsolutno beskoristan i vise stete nego koristi od njega.

Po ovom popisu, ispada da imperator uopce nije podrzan u synapse 2.0? Ja se uopce ne mogu sjetiti koji sam driver tocno koristio, promjenio sam nekoliko miseva otada.

Probaj ovaj driver.

14 godina
VedranOo kaže...
marxone kaže...

Da 200 kuna bi mogao dobiti za njega.  To sto je 3.5 a ne 4G po meni ne znaci puno, cak stavise ja sam na svom 4G imperatoru iskljucio onaj manji opticki senzor jer je apsolutno beskoristan i vise stete nego koristi od njega.

Po ovom popisu, ispada da imperator uopce nije podrzan u synapse 2.0? Ja se uopce ne mogu sjetiti koji sam driver tocno koristio, promjenio sam nekoliko miseva otada.

Probaj ovaj driver.

driver radi ali ga i dalje ne prepoznaje u synapse,. sad cu probat vidit dali se da mijenjat sta u opcijama

14 godina
[Review]Razer Imperator

mis radi ali se ponekad sam ''iskljuci'' i ''ukljuci'' s usb-a . dali je imao netko takav problem mozda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
[Review]Razer Imperator
Po vašoj procijeni je li bolji imperator ili deathadder? Zanima me jer bih kupio jednog od njih

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Oba su dobra i najprodavaniji glodavci od razera. Dakle sad ti je stvar ukusa i koji ti bolje leži u ruci.

I Imperator 2012 ti svijetli u plavo, a deathadder u zeleno, ako je 2013 model ;) 

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
16 godina

DeathAdder.

Ako ništa drugo, zbog oblika.

Imperatorova jedina prednost bi bila pokretni thumb buttoni.

A razmisli eventualno o Taipanu ako imaš para. (ili naga :))

15 godina
neaktivan
[Review]Razer Imperator

Evo prošlo je 3 godine i miš još odlično radi. Imao sam nekih malih problema da nebi mogao pomaknut strelicu ljevo ili desno ali izgleda da se to više ne događa, tako ako netko razmišlja da ga kupi ja ga još toplo preporučujem! :)

SpyGi je mato.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice