Problem s tipkovnicom

poruka: 1
|
čitano: 1.808
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s tipkovnicom

pozdrav svima, ako mi netko moze pomoći, tipkovnica mi se čudno ponaša u zadnjih tjedan dana. znači kad startam lap sve ok, nakon nekog vremena jednostavno se "pokvari". znači problem je ovakav. recimo startam igru i krenem hodat ono kao nešta mic po mic se mrda na tipke wasd, dok strelice rade kako treba... izadjem iz igre počnem pisati wasd radi "normalno"...

upalim recimo notepad da provjerim da li rade tipke i npr stisnem shift + slovo a on ga ne napiše uvijek veliko.. zatim npr upalim caps lock i držim neko slovo i dobijem ovo (npr. evo trenutno stanje) WWWWWWWWWwWwWwWwWW     ili ovo   DDdDDDdDdDDDDdD   ....   a caps lock treperi dok drzim slovo da se ponavlja...

a npr ako upalim komp odmah udjem u igru nema problema sve dok igram, a kasnije mi se u windowsima opet poremeti kad izadjem iz igre i ako krenem opet nešto igrat ili pisati ista stvar.

sve tipke rade samo eto u čemu je problem..   što je najbolje, kad upalim caps lock i počnem pisati slova iz našeg jezika sve ok npr. ČČČČČČČČČ, ĆĆĆĆĆĆĆĆĆ, ŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽ, ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ, ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ, znači ne dogadja se na tim slovima....

A OVaKO IZGLEDa KaDA UPALIM CAPS LOCK I PIŠEM S NJIM, NASuMIČNA MALA SLOVa A CAPS LOCK TREPERI KaKo JA STIŠĆEM

probao sam drugu usb tipkovnicu priključit, isto je, znači ponavlja se, zapravo tipkovnica je ispravna na lapu....

na device manageru mi pokazuje:

1. microsoft   ehome mcir 109 keyboard (ali kad odem na driver details pokazuje mi kbd106.dll ???)

2. launch manager

3. microsoft ehome mcir keyboard

4. microsoft ehome remote control keyboard keys

znači to četvero imam pod keyboard u device manageru...

sumnjao sam na traku od tipkovnice koja ga povezuje s laptopom al sad baš i ne sumnjam jer i dodatna usb tipkovnica radi isto... ili moze biti da je malo olabavila ili nešto pa da i dodatna tipkovnica počne radit isto.. ali opet da je do trake ne bi mi onda radio dobro čim upalim laptop.... znači nešto se poremeti nakon nekog vremena....

pomoć ljudi...

p.s. skeniro sam za virus ili spyware i ostalo, nema ništa.... mislim bilo je prije nekih virusa ali sam ih pobrisao, i nije da sam primjetio da se baš od tada to počelo dogadjati....

ne znam više šta da radim, ili rastavit lap i provjerit konkciju ili snimat ponovo windowse što mi se naravno ne da....

takodjer kada mi tako "poludi" zna biti da recimo shift + slovo uopće neće otipkati dok ne pusti shift a i tada ga ne napiše veliko nego malo slovo. npr shift + d   i neće i stisnem 10 puta d i onda kad pustim shift on napiše 10 puta malo slovo d.....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice