Pozdrav, uza bi si novu podlogu da zamijenim par godina staru brutalno izlizanu razer mantis, iskreno nikad mi to nije bilo baš pre korisno šta se tiče igranja ali eto lijepo izgleda na stolu i toplo mi je ruci ( ko tepih xd) pa bi si uzea u linksa/prosita/adm-a jednu do cirka 150kn, najviše mi se sviđa ova roccatova : http://www.links.hr/?naziv=podloga-za-mis-roccat-sense-adrenalin-blue&option=artikl&id_kategorija=1018&id_artikl=101.800.068 ali me zanima kakve je, je li dobra xd, volia bi malo veči "grip" od starog izlizanog mantisa speed edition, tj da miš malo više zapinje, i drugi kandidat je http://www.links.hr/?naziv=podloga-za-mis-razer-goliathus-fragged-control-omega-edition&option=artikl&id_kategorija=1018&id_artikl=101.800.139 ,pa mi recite da li su to dobre podloge, preporučate li nešto bolje i šta se tiče veličine, moj mantis je jako velik,da li su one tu negdje?
Preporuka za podlogu od cirka 150kn
- poruka: 16
- |
- čitano: 3.775
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzmi goliathus nemas sta razmisljati...
Roccat taito je takodje dobra podloga, mozda cak i bolja od goliathusa, ali ova fragged edition predobro izgleda. :)
Uzmi goliathus nemas sta razmisljati...
Roccat taito je takodje dobra podloga, mozda cak i bolja od goliathusa, ali ova fragged edition predobro izgleda. :)
da samo sam sad gleda na youtube recenzija ,vidia sam da je ovaj gholiatus jako mal i to mi se nije svidilo, a ova roccat je jako lijepa ali je izgleda prilično tanka, a ne želim imat osječaj da mi je komad papira pod mišem :/
aha, gholiatus postoji u 3 dimenzije, omega je mala, standard srednja a alpha velika, usporedia sam dimenzije sa svojom mantis i standard je malo manja a alpha malo veca, standard bi bila ok , samo mi je oko 170kn, a bitna su mi mišljenja o ovaj roccat sense
Roccat Taito imam ju i predobra je.Kosta 100kn.Preporuka!!
a crna je, ja bi da lijepo izgleda, to mi je i najbitnije
a crna je, ja bi da lijepo izgleda, to mi je i najbitnije
Ako zelis ljepotu mislim da ljepse od goliathus fragged nema...imas i Steelseries QcK Limited Edition(Sk, fnatic, tyloo, na vi itd.) koje su takodje lijepe, ali isto tako i poprilicno velike, a i malo skuplje. :)
Btw. taito nije crna vec tamno plava XD .
Ako zelis ljepotu mislim da ljepse od goliathus fragged nema...imas i Steelseries QcK Limited Edition(Sk, fnatic, tyloo, na vi itd.) koje su takodje lijepe, ali isto tako i poprilicno velike, a i malo skuplje. :)
Btw. taito nije crna vec tamno plava XD .
slazem se, zato gholiatus i je primarni kandidat, uzea bi normal velicinu,bokun manja od mog mantisa ali taman,a te steelseries sam vidia, samo ima starcraft, moh i wow verzija a to ne igram, a ove roccat ,nisam siguran jos
također imam taito i super je što se tiče debljine/kontrole i gripa miša..inače ju koristim sa g700 koji je malo teži. u ova adrenaline od roccata je jako jako tanka, pripazi na to
također imam taito i super je što se tiče debljine/kontrole i gripa miša..inače ju koristim sa g700 koji je malo teži. u ova adrenaline od roccata je jako jako tanka, pripazi na to
e da,gledao sam adrenaline recenziju i ko papir je, ispada iz igre,onda cu odabrat između taita i gholiatusa pa vam javim iskustva
išla mi danas sestra uzet jednu gholiatus fragged standard i prodala se zadnja taman, nema veze naručit ču drugu -.-
Ima ijedna podloga da je na razini Goliathusa, ali da je crvene/crne boje?
Kupi si podlogu STEELSERIES QCK+ 45x40 (tak nest) dimenzija za 95 kn Jako dobar podloga . A ako nemas toliko mjesta za podlogu uzmi si STEELSERIES QCK 32x27 dimenzija
Nekako mi iz imena izgleda koda je podloga za brzinu, a ne za kontrolu, a to mi nikako ne paše.
Sharkoon Rush Outplay XL za <100 Kn + control.
Za 100 - 150 Kn SteelSeries QCK Heavy ili neka Cooler Master Storm (npr Tactics DC)
Preko, preko nema smisla.