Preporuka za podlogu od cirka 150kn

poruka: 16
|
čitano: 3.775
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav, uza bi si novu podlogu da zamijenim par godina staru brutalno izlizanu razer mantis, iskreno nikad mi to nije bilo baš pre korisno šta se tiče igranja ali eto lijepo izgleda na stolu i toplo mi je ruci ( ko tepih xd) pa bi si uzea u linksa/prosita/adm-a jednu do cirka 150kn, najviše mi se sviđa ova roccatova : http://www.links.hr/?naziv=podloga-za-mis-roccat-sense-adrenalin-blue&option=artikl&id_kategorija=1018&id_artikl=101.800.068  ali me zanima kakve je, je li dobra xd, volia bi malo veči "grip" od starog izlizanog mantisa speed edition, tj da miš malo više zapinje, i drugi kandidat je http://www.links.hr/?naziv=podloga-za-mis-razer-goliathus-fragged-control-omega-edition&option=artikl&id_kategorija=1018&id_artikl=101.800.139  ,pa mi recite da li su to dobre podloge, preporučate li nešto bolje i šta se tiče veličine, moj mantis je jako velik,da li su one tu negdje?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uzmi goliathus nemas sta razmisljati...

Roccat taito je takodje dobra podloga, mozda cak i bolja od goliathusa, ali ova fragged edition predobro izgleda. :)

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Preporuka za podlogu od cirka 150kn
NexT_T1 kaže...

Uzmi goliathus nemas sta razmisljati...

Roccat taito je takodje dobra podloga, mozda cak i bolja od goliathusa, ali ova fragged edition predobro izgleda. :)

da samo sam sad gleda na youtube recenzija ,vidia sam da je ovaj gholiatus jako mal i to mi se nije svidilo, a ova roccat je jako lijepa ali je izgleda prilično tanka, a ne želim imat osječaj da mi je komad papira pod mišem :/

15 godina

aha, gholiatus postoji u 3 dimenzije, omega je mala, standard srednja a alpha velika, usporedia sam dimenzije sa svojom mantis i standard je malo manja a alpha malo veca, standard bi bila ok , samo mi je oko 170kn, a bitna su mi mišljenja o ovaj roccat sense 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Roccat Taito imam ju i predobra je.Kosta 100kn.Preporuka!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KocyFx kaže...

a crna je, ja bi da lijepo izgleda, to  mi je i najbitnije

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
KocyFx kaže...

a crna je, ja bi da lijepo izgleda, to  mi je i najbitnije

Ako zelis ljepotu mislim da ljepse od goliathus fragged nema...imas i Steelseries QcK Limited Edition(Sk, fnatic, tyloo, na vi itd.) koje su takodje lijepe, ali isto tako i poprilicno velike, a i malo skuplje. :)

Btw. taito nije crna vec tamno plava XD {#}.

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
15 godina

Ako zelis ljepotu mislim da ljepse od goliathus fragged nema...imas i Steelseries QcK Limited Edition(Sk, fnatic, tyloo, na vi itd.) koje su takodje lijepe, ali isto tako i poprilicno velike, a i malo skuplje. :)

Btw. taito nije crna vec tamno plava XD {#}.

slazem se, zato gholiatus i je primarni kandidat, uzea bi normal velicinu,bokun manja od mog mantisa ali taman,a te steelseries sam vidia, samo ima starcraft, moh i wow verzija a to ne igram, a ove roccat ,nisam siguran jos

14 godina

također imam taito i super je što se tiče debljine/kontrole i gripa miša..inače ju koristim sa g700 koji je malo teži. u ova adrenaline od roccata je jako jako tanka,  pripazi na to

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Skyburn kaže...

također imam taito i super je što se tiče debljine/kontrole i gripa miša..inače ju koristim sa g700 koji je malo teži. u ova adrenaline od roccata je jako jako tanka,  pripazi na to

e da,gledao sam adrenaline recenziju i ko papir je, ispada iz igre,onda cu odabrat između taita i gholiatusa pa vam javim iskustva

15 godina

išla mi danas sestra uzet jednu gholiatus fragged standard i prodala se zadnja taman, nema veze naručit ču drugu -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

vraga, zezale su me, tj tile me iznenadit za božič, evo je :D 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima ijedna podloga da je na razini Goliathusa, ali da je crvene/crne boje?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kupi si podlogu STEELSERIES QCK+ 45x40 (tak nest) dimenzija za 95 kn Jako dobar podloga . A ako nemas toliko mjesta za podlogu uzmi si STEELSERIES QCK 32x27 dimenzija

15 godina
neaktivan

Nekako mi iz imena izgleda koda je podloga za brzinu, a ne za kontrolu, a to mi nikako ne paše.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sharkoon Rush Outplay XL za <100 Kn + control.

Za 100 - 150 Kn SteelSeries QCK Heavy ili neka Cooler Master Storm (npr Tactics DC)

Preko, preko nema smisla.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&amp;jumpto=2529211&amp;sort=asc&amp;view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice