Periferija - ultimativna tema
- poruka: 1.428
- |
- čitano: 739.039
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus

Stigli novi modeli Plantronics Gamecom headsetova ! Gamecom 380 i Gamecom 780 !
Stigli novi modeli Plantronics Gamecom headsetova ! Gamecom 380 i Gamecom 780 !
Kakav je ovaj Gamecom 780? Jer ima neke veće razlike između Gamecom 777 i Gamecom 780?
I nema bas , osim sto se kod 780 "školjke" mogu zakretat za 90° !
I nema bas , osim sto se kod 780 "školjke" mogu zakretat za 90° !
To zakretanje mi ništa ne vrijedi, tako da rađe uzimam Gamecom 777.
Upravo procitah da 780 koriste Pro Logic IIx tehnologiju za pretvaranje standardnog zvuka u 7.1 , i citajuci rewieve ljudi su odusevljeni njima !
Upravo procitah da 780 koriste Pro Logic IIx tehnologiju za pretvaranje standardnog zvuka u 7.1 , i citajuci rewieve ljudi su odusevljeni njima !
ja bih rađe uzeo Gamecom 777 jer mi djeluju čvršće, inače hoće mi nešto puno značiti ako stavim ASUS xonar DS 7.1.?
Da , zvuk ce definitivno bit bolji ako ih ukopcas u Xonar , jer preko USB-a koriste svoju zvucnu !
Onda Gamecom 777 ili gamecom 780?
E da kako bih spajano 780 na zvučnu ako imaju samo USB?
U gornjem postu za spajanje u Xonar sam iskljucivo mislio na Gamecom 777 ! Ove Gamecom 780 se spajaju jedino putem USB-a !
Meni osobno 777 ljepse izgledaju , jer me 780 izgledom podsjecaju na one pilotske slusalice !
U gornjem postu za spajanje u Xonar sam iskljucivo mislio na Gamecom 777 ! Ove Gamecom 780 se spajaju jedino putem USB-a !
Meni osobno 777 ljepse izgledaju , jer me 780 izgledom podsjecaju na one pilotske slusalice !
Mislim da ću onda uzeti Gamecom 777, jer mi se 780 nekako čine nestabilno, iako imaju nešto bolji zvuk. Inače korz neko vrijeme idem kupiti 7.1 zvučnu tako da razlika između 780 i 777 zvuka neće biti primjetna. Onda danas idem u svijet medija po gamecom 777 jer mi se ne da čekati da iz portua to stigne.
Pitaj pirata koje sluške ima, one su mi vrhunske a cijena je tu negdje.
Pitaj pirata koje sluške ima, one su mi vrhunske a cijena je tu negdje.
Reko sam da neću uzimati gamecom 780, jer mi se čine kao da će svaki čas puknuti (zbog spoja zvučnika i nosača). Nego ću uzeti Gamecom 777 jer čine se čvršće i za tu cijenu sasvim dobre. Ako ne budu dobre nije mi problem vratiti i kupiti druge.
Ah šta je onda sa 780, te puknu sam tak? Pitao sam Pirata čekam na odgovor.
777 i sve serije Gamescom sluški koje tako izgledaju pucaju na strani gdje je mikrofon, na spoju pomičnog i fiksnog dijela. Tu su dosta slabe.
Meni je važno da headset ima 7.1 zvuk jer kasnije ubacujem 7.1 zvučnu. Dok mi ne dođe Piratov odgovor ništa.
Meni je važno da headset ima 7.1 zvuk jer kasnije ubacujem 7.1 zvučnu. Dok mi ne dođe Piratov odgovor ništa.
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/procjena-plantronics-gamecom-367-polovne/112952.aspx
Njemu su također pukle. Kad saznaš koje Pirat ima reci, zanima i mene.
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/procjena-plantronics-gamecom-367-polovne/112952.aspx
Njemu su također pukle. Kad saznaš koje Pirat ima reci, zanima i mene.
Evo javio mi se Pirat kaže da ima Creative Labs Fatal1ty Profession Mk II. E sada da li se više isplati uzeti te ili Gamecom 780?
I dalje bih uzeo Gamecom 777 ii 780 . Oba modela imaju 24mj. jamstva u Linksu/Portiu ak se kaj dogodi i nevjerujem da mogu samo tako puknuti akose normalno koriste !
pozdrav svima!!! jel mi moze neko dati neki prijedlog kaj se tice bezicnog tipkovnice i misa;nedavno sam spojiokpmp i tv,cca udaljenost 5,5 metara
I dalje bih uzeo Gamecom 777 ii 780 . Oba modela imaju 24mj. jamstva u Linksu/Portiu ak se kaj dogodi i nevjerujem da mogu samo tako puknuti akose normalno koriste !
ne kuzin ni ja.. jedino ako neko ima ili veliku glavu ili ih kad ih skine ne cuva tj baci..a i mozete za 20kn vise uzet steelseries siberia .. white
Onda uzimam Platronics Gamecom 780, možda napišem review ako želite.
eevo uzeo bih mis:g700 tipkovnica:steelseries 6gv2 i za slusalice nisam sicher koje da uzmem (siberia v2, roccat kave ili plantronics 777) koje su najbolje hvala..
eevo uzeo bih mis:g700 tipkovnica:steelseries 6gv2 i za slusalice nisam sicher koje da uzmem (siberia v2, roccat kave ili plantronics 777) koje su najbolje hvala..
Mislim da ti je najbolje Sibera v2 kažu da su odlične, ili Platronis Gamecom 780.
napravi review .razmisljam izmedju njih i siberia !!! plizzz
siberice cu onda zato sto kupujem prek ebaya i veca je ponuda siberica neko 780 a sto se tice tipkovnice mislim uzet 6gv2 al nekako mi ne izgleda tipkovnica najljepse jest mehanicka al mi je bitno da su tipke sto tanje skoro ko na laptopu i volio bi da nije razerova tipkovnica neko logitech ili steelseries hvala..
napravi review .razmisljam izmedju njih i siberia !!! plizzz
You got it, kada mi stignu malo ću ih proučiti i bacam se na review.
pozdrav svima!!! jel mi moze neko dati neki prijedlog kaj se tice bezicnog tipkovnice i misa;nedavno sam spojiokpmp i tv,cca udaljenost 5,5 metara
Nisi napisao do koliko para no evo mojih preporuka ! Sve koje sam naveo imaju domet od oko 10m i više !
Logitech MK710 - trenutno samo danas na akciji !
siberice cu onda zato sto kupujem prek ebaya i veca je ponuda siberica neko 780 a sto se tice tipkovnice mislim uzet 6gv2 al nekako mi ne izgleda tipkovnica najljepse jest mehanicka al mi je bitno da su tipke sto tanje skoro ko na laptopu i volio bi da nije razerova tipkovnica neko logitech ili steelseries hvala..
Ako zelis mehaničku tipkovnicu onda definitivno SteelSeries 6gV2 ! Ako zelis sto tanje tipke ko na laptopu onda uzmi Logitech K800 ili cak SteelSeries Shift !
svida mi se k800 ali dali je u ranku s ovim malo boljim tipkovnicama za gaming