Pozdrav,
Zamolio bih vas da mi pomognete oko odabira miša potrosio bi oko 300-400 kn.
Imam platnenu steelseries qxc podlogu, i vise preferiram fingertip grip. Imao sam prestigio PMSG1Y al mi je osao desni klik, tj. poceo je štekat. Igram vecinom dotu 2, tu i tamo diablo 3 tako da moram imati makar 2 dodatna gumba sa strane po mogućnosti na palcu.
Unaprijed zahvaljujem!
Odabir miša
- poruka: 11
- |
- čitano: 3.194
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sharkoon Darkglider = best buy do 400kn pa i više
Tu nemas kaj puno razmisljat - Sharkoon Darkglider ! Kako kolega kaze - best buy do 400KN !

Kupio sam SS QcK i sada planiram kupiti miš.Dvoumim se između SS Kinzu V2 pro (optički) i CM Inferno (laserski).
Kakva su Vam iskustva s tim miševima i kojeg odabrati?
SS zbog gaming branda ili CM inferno jer je laserski?
Kupio sam SS QcK i sada planiram kupiti miš.Dvoumim se između SS Kinzu V2 pro (optički) i CM Inferno (laserski).
Kinzu ima niske brzine praćenja i ako se ne varam neisključivu predikciju. Za razliku od toga Inferno ima, nazovimo to tako, perfektan senzor.
Dakle moj odgovor je Inferno.
Uzmi CM Infermo !
Jeste me sad zainteresirali za taj Sharkoon Darkglider majčicu vam :) I to do te mjere da kad mi Logitech support dostavi novi G700 razmišljam da ga prodam i isprobam taj Darkglider (volim šarati s tim stvarima ). Dobro, to je malo vjerojatno, al ajd da čujem objektivne dojmove što se same kvalitete izrade tiče u odnosu na G500/G700/G9x. Dali ima onaj visokokvalitetni feeling na svakoj tipki i sam miš kad ga držite? Malo sam skeptik jer nisam još probao Sharkoon-ov miš.
Ja ga imam vec koji mjesec i jako sam zadovoljan, također sam bio skeptik jer je sharkoon prije pravio low-mid end periferiju i nikako mi se nije sviđao taj jeftini izgled i škripave tipke tipa fireglider, ovo je sad preskocio 3 stepenice sa Darkgliderom i ravnopravan je konkurent ostalim high end miševima, sad razmišljam i uzet njihovu tipkovnicu Nightwriter cim dođe kod nas, vjerovatno ima boljih ali za te novce super periferija.
Jeste me sad zainteresirali za taj Sharkoon Darkglider majčicu vam :)
Evo ti jedan Bug review ak nisi procital !