Odabir miša

poruka: 11
|
čitano: 3.194
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Odabir miša

Pozdrav,

Zamolio bih vas da mi pomognete oko odabira miša potrosio bi oko 300-400 kn.
Imam platnenu steelseries qxc podlogu, i vise preferiram fingertip grip. Imao sam prestigio PMSG1Y al mi je osao desni klik, tj. poceo je štekat. Igram vecinom dotu 2, tu i tamo diablo 3 tako da moram imati makar 2 dodatna gumba sa strane po mogućnosti na palcu.

Unaprijed zahvaljujem!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Odabir miša
Uzmi Genius DeathTaker ili Razer abysuss, ja imam Razer Abyssusa I stvarno je odlican za te novce
16 godina

Sharkoon Darkglider = best buy do 400kn pa i više

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 14:30 (bik).
15 godina
Odabir miša

Tu nemas kaj puno razmisljat - Sharkoon Darkglider ! Kako kolega kaze - best buy do 400KN !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Odabir miša
Ja bih pak preporučio CM Storm Inferno ili Recon. Sentinel nije za fingertip/claw a Xornet i Spawn su malo hardverski ograniceni (niske brzine pracenja). Inferno ti je za klasu iznad Sharkoonovih novih, tako da nemas sta razmisljati, senzor mu nema mane.
Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Odabir miša

Kupio sam SS QcK i sada planiram kupiti miš.Dvoumim se između SS Kinzu V2 pro (optički) i CM Inferno (laserski).

Kakva su Vam iskustva s tim miševima i kojeg odabrati?

SS zbog gaming branda ili CM inferno jer je laserski?

0 0 hvala 0
17 godina
MrMarinac96 kaže...

Kupio sam SS QcK i sada planiram kupiti miš.Dvoumim se između SS Kinzu V2 pro (optički) i CM Inferno (laserski).

Kinzu ima niske brzine praćenja i ako se ne varam neisključivu predikciju. Za razliku od toga Inferno ima, nazovimo to tako, perfektan senzor.

Dakle moj odgovor je Inferno.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
15 godina
MrMarinac96 kaže...

Uzmi CM Infermo !

Music As A Weapon !!
17 godina
Odabir miša

Jeste me sad zainteresirali za taj Sharkoon Darkglider majčicu vam :) I to do te mjere da kad mi Logitech support dostavi novi G700 razmišljam da ga prodam i isprobam taj Darkglider (volim šarati s tim stvarima {#}). Dobro, to je malo vjerojatno, al ajd da čujem objektivne dojmove što se same kvalitete izrade tiče u odnosu na G500/G700/G9x. Dali ima onaj visokokvalitetni feeling na svakoj tipki i sam miš kad ga držite? Malo sam skeptik jer nisam još probao Sharkoon-ov miš.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja ga imam vec koji mjesec i jako sam zadovoljan, također sam bio skeptik jer je sharkoon prije pravio low-mid end periferiju i nikako mi se nije sviđao taj jeftini izgled i škripave tipke tipa fireglider, ovo je sad preskocio 3 stepenice sa Darkgliderom i ravnopravan je konkurent ostalim high end miševima, sad razmišljam i uzet njihovu tipkovnicu Nightwriter cim dođe kod nas, vjerovatno ima boljih ali za te novce super periferija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 23:24 (bik).
15 godina
Lovac kaže...

Jeste me sad zainteresirali za taj Sharkoon Darkglider majčicu vam :) 

Evo ti jedan Bug review ak nisi procital !

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice