Logitech K360 se ne spaja na računalo

poruka: 8
|
čitano: 2.053
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Dobra veće'.

Da vam objasnim situaciju...

Imam 2 kompa, svoj i tatin. Na tatinom komp je tipkovnica Logitech K230, ima unifying receiver, sve radi sve pet.

Ja na svom kompu (i na laptopu kojeg sam imao donedavno) koristim navedenu tipkovnicu, K360.

Problem je što komp trenutno, eto, nije složen do kraja (fali grafička), pa se tu i tam poigram na tatinom kompu. Naravno, naviknem se na svoju tastaturu pa si ju prebacim, spojim, sve pet, igram se.

Da bi prije tjedan dana dobio pri spajanju ovo: https://dl.dropbox.com/u/27151656/K360.PNG

Dobro. Probavam svašta, mjenjam portove na onom malom dreku, čuda radio, ništa. Ni google ne pomaže.

Da bi se ja danas sjetio, da nije možda, ali možda, zato što je uparena sa mojim kompom (hvata signal odavde do kog kompa). Oke, ide budala na svoj komp, un-pair, dođem tu, ćorak. Opet svašta probam, niš. Igram se na tatinoj tastaturi.

Ne da mi se više, idem na svoj komp, idem upariti, ali gle! Upariti se ne može! Naravno, probao vaditi van stikić, mjenjati portove, i baterije sam mjenjao, ništa.

I sad je moje pitanje; šta da ja napravim sad? Tastatura mi naravno treba, druge nemam, a nemrem ju uparit. Nikako. Voditi pod garanciju mi je isto palo, ali, treba kupit kartu za vlak i ići do dučana, a preko telefona ne znam dal ću šta sredit.

Eto kako sam si krasnu zanimaciju našao.

Inače, tu sam svake prijestupne, valjda sam pogodio podforum? :D

0 0 hvala 0
17 godina

Pusti dućan, javi se Logitech supportu direkt. Oni će to riješiti.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Logitech K360 se ne spaja na računalo
Lovac kaže...

Pusti dućan, javi se Logitech supportu direkt. Oni će to riješiti.

slao sam im mail, bi bilo bolje da ih zovem sutra? na netu vidim da ljudi nisu dobili neku pomoc od supporta, dunno.

javim sta su mi odgovorili. :)

17 godina

Javi, obično ti odgovore kroz koji dan, ovisi o gužvi. Vjerojatno će ti poslat novi receiver, ako ne i keyboard (ako ustanove da je tu nešto moguće neispravno).

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

receiver nije sigurno, u najgorem slučaju oćekujem novu tipkovnicu :)

EDIT:

daklem, dobio sam ujutro odgovor. Sad sam im odgovorio.

Poslali su par onih savjeta i tražili me da slikam tipkovnicu sprijeda, odozada (da se vidi S/N i to sve), sa papirićem sa strane na koji sam trebao napisati neki broj. I račun. 

Sve sam im to poslao, sada opet čekamo odgovor, ne znam da li ću dobiti novu tipkovnicu ili nešto :/

Čekamo opet :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 15:09 (fico45).
17 godina

Dobit ćeš novu 99.9%. Zato te traže dokaz da je posjeduješ i jedinstveni SN.
Đubrad, meni kad je trebalo G700 zamijeniti su inzistirali da prvo stigne njima, a puno mi je trebao i još im ponudim da snimim/sliknem/napišem nešto i još uz video dokaz uništim primjerak kad novi dođe, al ne, nisu htjeli. Isto kad je krepalo osvjetljenje na G11.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jesam, evo danas sam dobio novu.

Bio u Mikronisu, objasnio sve, dali ju na servis, i odma idući dan me zvali i dogovorili smo se da mi ju pošalju doma (na moj trošak nažalost).

Ja zadovoljan :D

17 godina

Ajd bar da se riješilo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice