Dobra veće'.
Da vam objasnim situaciju...
Imam 2 kompa, svoj i tatin. Na tatinom komp je tipkovnica Logitech K230, ima unifying receiver, sve radi sve pet.
Ja na svom kompu (i na laptopu kojeg sam imao donedavno) koristim navedenu tipkovnicu, K360.
Problem je što komp trenutno, eto, nije složen do kraja (fali grafička), pa se tu i tam poigram na tatinom kompu. Naravno, naviknem se na svoju tastaturu pa si ju prebacim, spojim, sve pet, igram se.
Da bi prije tjedan dana dobio pri spajanju ovo: https://dl.dropbox.com/u/27151656/K360.PNG
Dobro. Probavam svašta, mjenjam portove na onom malom dreku, čuda radio, ništa. Ni google ne pomaže.
Da bi se ja danas sjetio, da nije možda, ali možda, zato što je uparena sa mojim kompom (hvata signal odavde do kog kompa). Oke, ide budala na svoj komp, un-pair, dođem tu, ćorak. Opet svašta probam, niš. Igram se na tatinoj tastaturi.
Ne da mi se više, idem na svoj komp, idem upariti, ali gle! Upariti se ne može! Naravno, probao vaditi van stikić, mjenjati portove, i baterije sam mjenjao, ništa.
I sad je moje pitanje; šta da ja napravim sad? Tastatura mi naravno treba, druge nemam, a nemrem ju uparit. Nikako. Voditi pod garanciju mi je isto palo, ali, treba kupit kartu za vlak i ići do dučana, a preko telefona ne znam dal ću šta sredit.
Eto kako sam si krasnu zanimaciju našao.
Inače, tu sam svake prijestupne, valjda sam pogodio podforum? :D