Sto se tice Z-axis problema, iskreno nisam ni siguran kakav je to problem ni kako se on manifestira.
Ti se dosta razumijes u periferiju, pa ako ti ne bi bilo tesko objasniti, bio bih ti zahvalan.
Ukratko - vertikalnim podizanjem miša kursor pobjegne daleko od točke na kojoj je bio.
Normalno je da se kursor malo mrdne ili nimalo, na miševima s z-axis bugom kursor drastičo pobjegne.
Evo jedan video koji to pokušava prikazati:
Hvala na objasnjenju!
Moj mis izgleda da to nema, tj pomakne se kursor kada ga podignem, ali ne ovako jako.
Edit: Tj. kad lupkam s njime po podlozi, mice se kursor. Ali kod normalnog podizanja ili kod podizanja dok ga micem vertikalno ili horizontalno mi se ne desava nista.
Sada ne znam je li to z axis problem ili nije, no ako je, meni definitivno ne stvara problem.
Imam Razer periferiju, i to novu;
miša Imperatora 2012, tipkovnicu Lycosu mirrored, slušalice Electra, podlugu Goliathus fraged i mogu jedino reći... Razer ne valja ništa!!!!
To je precjenjeni trash!!! Dao sam 700 kn za tipkovnicu koja svako malo zamre -.-
jaoooo gdje mi je pamet bila!!!
I da tek kada budete imali kompletno novu razer periferiju onda je počnite hvaliti!
Ja posjedujem i svakodnevno koristim Razer Deathadder, Razer Blackwidow, Razer Goliathus podlogu, jedino slušalice su Siberia v2, tako da ja mogu i znam o čemu pričam, razer mičevi su najbolji, na sami pogled drugih miševa se može vidjeti koliki je utjecaj imao Razer, sensei kopija deathaddera, fireglider isto, Mamba je identična deathadderu samo s boljim senzorom i mogučnošću wirelessa.
Cijeli komplet posjedujem već 4-5g. i s pravom mogu reći još nijednom da sam trebao išta slati na servis nit se nešto pokrvarilo, da pokucam o drvo.
Kada sam i ja kupovao malo jači miš za igranje gledao sam dosta reviewa kao i ti sada i dosta se dvoumio, razer deathadder nevalja, nogice se izhabaju nakon 2 tjedna, laser preskače, svakakvih s*anja sam se nagledao na internetu, na svu sreću prijatelj mi je preporučio da uzmem jedan i da se uvjerim, ništa od ovoga nisam iskusio na svojoj razer opremi tako da sa sigurnošču mogu reći da ima svakakvih pi*darija na internetu no nemože se svemu vjerovat...
A meni je baš drago da ti ništa od navedene opreme razrea nevalja, potpuno krivi odabir svega što si mogao, imperator je totalno smeće, i anatomski i senzorski to če ti i potvrditi bilo koji znalac, lycosa je kao i logitech g15 totalno jadna tipkovnica... membranska tipkovnica sa par ledica i nabijenom cijenom... kada se hoće nešto kvalitetno uzme se mehanička tipkovnica i s njom nema problema, a vrijedi svake kune, razer slušalice se ne uzimaju, budimo realni nemože sve od jedne tvrtke biti bog i batina u svim segmentima, slušalice ili Sennheiser ili SS, a od razera jedino megalodon i donekle orca, podloge su svugdje većinom iste, tu se nemože pogriješiti, važno je da ne pruža veliki otvor mišu i da se ne haba.
Toliko od mene, sljedeći put kad budeš nešto uzimao bolje bi ti bilo da se malo raspitaš što možeš i dobiti za taj novac.
Slozio bih se sa tobom, samo da mi nisi poceo flameat moju tipkovnicu! (i g 15)
Veliku si glupost rekao kada si usporedio obicnu membransku od 50 kuna sa lycosom i g15.
Pa i mehanicke su se prije radile i kostale 50 kuna, kakve to veze ima?
Moja tipkovnica ima Antighosting sto mi je vazno, macro gumbe, odlican odaziv, stvarno vrhunsku ergonimiju, portove, osvjetljenje itd.
Sigurno ne vrijedi tih 600-700 kuna, ali definitivno nema nikakve veze ni s tipkovnicama od 200 kuna, a kamoli od 50.
Probao sam i g15 pa takoder mogu za nju rec isto.
Hell, samo zbog ergonomije bih ju platio 600 kuna.
Razer je u svijetu periferije nesto slicno kao Apple u svijetu mobitela (svega).
Sta mislis da kradu patente, tuze konkurenciju i zabranjuju im prodaju ili sto uzimaju tudi proizvod te zaljepe svoj logo i prodaju po nenormalnoj cijeni?
Ja ne vidim slicnost.
Ne pricaj gluposti, razer ima SVOJE proizvode koji su u vecini slucaja vrhunski, pa cak i neka inovativna rijesenja koja ne postoje kod ostale konkurencije.