Kupnja gamerskog misa zaključana tema

poruka: 47
|
čitano: 12.182
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Kupnja gamerskog misa
191x7 kaže...
Psiho246 kaže...

Sto se tice Z-axis problema, iskreno nisam ni siguran kakav je to problem ni kako se on manifestira.

Ti se dosta razumijes u periferiju, pa ako ti ne bi bilo tesko objasniti, bio bih ti zahvalan. {#}

Ukratko - vertikalnim podizanjem miša kursor pobjegne daleko od točke na kojoj je bio.

Normalno je da se kursor malo mrdne ili nimalo, na miševima s z-axis bugom kursor drastičo pobjegne.

Evo jedan video koji to pokušava prikazati:

Hvala na objasnjenju!
Moj mis izgleda da to nema, tj pomakne se kursor kada ga podignem, ali ne ovako jako. 

Edit: Tj. kad lupkam s njime po podlozi, mice se kursor. Ali kod normalnog podizanja ili kod podizanja dok ga micem vertikalno ili horizontalno mi se ne desava nista.

Sada ne znam je li to z axis problem ili nije, no ako je, meni definitivno ne stvara problem.

Backdraft kaže...
Bernard Huky Hux kaže...

Imam Razer periferiju, i to novu;

miša Imperatora 2012, tipkovnicu Lycosu mirrored, slušalice Electra, podlugu Goliathus fraged i mogu jedino reći... Razer ne valja ništa!!!!

To je precjenjeni trash!!! Dao sam 700 kn za tipkovnicu koja svako malo zamre -.- 

jaoooo gdje mi je pamet bila!!!

I da tek kada budete imali kompletno novu razer periferiju onda je počnite hvaliti!

Ja posjedujem i svakodnevno koristim Razer Deathadder, Razer Blackwidow, Razer Goliathus podlogu, jedino slušalice su Siberia v2, tako da ja mogu i znam o čemu pričam, razer mičevi su najbolji, na sami pogled drugih miševa se može vidjeti koliki je utjecaj imao Razer, sensei kopija deathaddera, fireglider isto, Mamba je identična deathadderu samo s boljim senzorom i mogučnošću wirelessa.

Cijeli komplet posjedujem već 4-5g. i s pravom mogu reći još nijednom da sam trebao išta slati na servis nit se nešto pokrvarilo, da pokucam o drvo.

Kada sam i ja kupovao malo jači miš za igranje gledao sam dosta reviewa kao i ti sada i dosta se dvoumio, razer deathadder nevalja, nogice se izhabaju nakon 2 tjedna, laser preskače, svakakvih s*anja sam se nagledao na internetu, na svu sreću prijatelj mi je preporučio da uzmem jedan i da se uvjerim, ništa od ovoga nisam iskusio na svojoj razer opremi tako da sa sigurnošču mogu reći da ima svakakvih pi*darija na internetu no nemože se svemu vjerovat...

A meni je baš drago da ti ništa od navedene opreme razrea nevalja, potpuno krivi odabir svega što si mogao, imperator je totalno smeće, i anatomski i senzorski to če ti i potvrditi bilo koji znalac, lycosa je kao i logitech g15 totalno jadna tipkovnica... membranska tipkovnica sa par ledica i nabijenom cijenom... kada se hoće nešto kvalitetno uzme se mehanička tipkovnica i s njom nema problema, a vrijedi svake kune, razer slušalice se ne uzimaju, budimo realni nemože sve od jedne tvrtke biti bog i batina u svim segmentima, slušalice ili Sennheiser ili SS, a od razera jedino megalodon i donekle orca, podloge su svugdje većinom iste, tu se nemože pogriješiti, važno je da ne pruža veliki otvor mišu i da se ne haba.

Toliko od mene, sljedeći put kad budeš nešto uzimao bolje bi ti bilo da se malo raspitaš što možeš i dobiti za taj novac.

Slozio bih se sa tobom, samo da mi nisi poceo flameat moju tipkovnicu! (i g 15) {#}

Veliku si glupost rekao kada si usporedio obicnu membransku od 50 kuna sa lycosom i g15.

Pa i mehanicke su se prije radile i kostale 50 kuna, kakve to veze ima?

Moja tipkovnica ima Antighosting sto mi je vazno, macro gumbe, odlican odaziv, stvarno vrhunsku ergonimiju, portove, osvjetljenje itd.

Sigurno ne vrijedi tih 600-700 kuna, ali definitivno nema nikakve veze ni s tipkovnicama od 200 kuna, a kamoli od 50.

Probao sam i g15 pa takoder mogu za nju rec isto.

Hell, samo zbog ergonomije bih ju platio 600 kuna.

mate960 kaže...

Razer je u svijetu periferije nesto slicno kao Apple u svijetu mobitela (svega).

Sta mislis da kradu patente, tuze konkurenciju i zabranjuju im prodaju ili sto uzimaju tudi proizvod te zaljepe svoj logo i prodaju po nenormalnoj cijeni?

Ja ne vidim slicnost.

Ne pricaj gluposti, razer ima SVOJE proizvode koji su u vecini slucaja vrhunski, pa cak i neka inovativna rijesenja koja ne postoje kod ostale konkurencije.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 18:45 (Psiho246).
14 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

a sta kazete na steelseries diablo 3 za 479 kn?? ja sam mislio kupit darkglidera za 39 € kad dode kod nas

ovaj steelseries je zapravo ušminkani xai. ako ti se sviđa slobodno ga uzmi. što se tiče darkglidera, hmmm ... čini se kao best buy miš, no još nisam pročitao nikakav review tako da ti ne mogu sa sigurnošću to potvrditi. inače moja preporuka ti je da uzmeš (ako možeš naravno) steelseries sensei. to je opet ušminkani xai, no po meni ima jednu jako dobru funkciju a to je da možeš odabrati do koje visine ti senzor prati pokrete. to je veoma korisno, pogotovo ako si low-ses igrač. npr ovaj darkglider ima taj lod (lift off distance->visina do koje senzor prati pokrete) od 5mm što je po meni dosta visoko. no ako igraš na visokom dpi-u i ako ne dižeš miš s plodloge često, onda ti je to praktički nebitno.

Mast3rix
15 godina
neaktivan
Kupnja gamerskog misa

Jel se isplati uzimat G9X? Mislim da je oko 450kn cijena. Ili ima neki bolji za te novce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kupnja gamerskog misa

G9X je odlican mis ! Ako ti dobro lezi u ruci , uzimaj ga !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Kupnja gamerskog misa

Jel se mogu nabavit nove maskice? Mislim ovaj MW3 Edition je 100 i neš kuna jeftiniji od obične crne verzije, pa rađe njega uzmem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kupnja gamerskog misa

Vjerujem da bi ti ovi iz Logitecha besplatno poslali maske za G9X ! Ovako ih nisam nigdje vidio za kupit u trgovini !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Kupnja gamerskog misa

Za g9x mozes narucit maske sa interneta, ali isto se slazem da ce ti ih logitech besplatno poslat.. btw. ODLIČAN MIŠ. Ja bi ga uzeo bez razmišljanja , ali ima specifičan oblik tako da mi ne sjeda najbolje. :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 19:27 (Max_99).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kupnja gamerskog misa

Evo pitanje.. Mogu dobit DEATHADDER za 350-400kn novi. Da uzimam njega ili steelseries Diablo 3 za 100kn više? Ili pak R.A.T. 7 za 550 kn?

0 0 hvala 0
15 godina
Kupnja gamerskog misa

Ja bih isao na R.A.T. 7 od ovih koje si stavio !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Kupnja gamerskog misa

Steelseries Diablo III od tih. Druga dva ne valjaju.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Većina Razer-ovih miševa koristi senzore od iste firme ko i toliko hvaljeni Logy... Avago

Osim preskupih promašaja od miševa tipa Naga Imperator Mamba, po meni ništa ćudno kad si već idiot da ideš dat 1000 kn za Mambu iskreno i ja bih takve telce spalio, pa su im dali Philips senzore {#}

Imao sam Cooperheda, Deathadder 1800 dpi, sad imam Deathadder 3500 dpi Black Edition.

Copperhead mi nije odgovarao, zbog simetrićnog oblika nikad mi nije lego u ruku al preciznost je bila mrak.

Prvi Deathadder imao je manu to šta ima glossy plastiku sa strane i to me probijalo kad dugo igraš i ruka ti se oznoji.

Na toj glossy plastici žešća katastrofa miš se poćne klizat u ruci no isto super precizan miš..ergonomski meni odgovara super.

Deathadder 3500 Black Edition totalni mark, nema više glossy plastiku nego gumirano koliko god dugo da ga držim u ruci leži savršeno, nema ni nepotrebnih led dioda koje svijetle za nikoju korist, kabel je presvućen.

Iskreno nikada se nebih manuo sa Deathaddera Black Ed ni za koji drugi miš iskreno po meni nema mane.

13 godina
Streetpunk kaže...

Većina Razer-ovih miševa koristi senzore od iste firme ko i toliko hvaljeni Logy... Avago

Osim preskupih promašaja od miševa tipa Naga Imperator Mamba, po meni ništa ćudno kad si već idiot da ideš dat 1000 kn za Mambu iskreno i ja bih takve telce spalio, pa su im dali Philips senzore {#}

Naga nije promasaj! I ima Philips Twin Eye PLN 2032 senzor sta ti moze dokazat jedan link na prosloj str (ne mogu stavit link je neki kod nije u redu)

16 godina
Max_99 kaže...

Evo pitanje.. Mogu dobit DEATHADDER za 350-400kn novi. Da uzimam njega ili steelseries Diablo 3 za 100kn više? Ili pak R.A.T. 7 za 550 kn?

Najbolji od navedenih ti je deathadder, em je najjeftiniji em je najbolji po izradi (naravno ako je 3,5g), a o najboljoj ergonomiji koju ima ova 2 preostala mogu samo sanjati.

I knew a man who once said : Death smiles at us all. All a man can do is smile back.
13 godina
Kupnja gamerskog misa
Imam R.A.T. 7 i koristio sam ga jedno 7-8 mjeseci. Ko ima vecu ruku (kao ja), ne bi mu preporucio. Jeste da se moze customizirati, ali kada se izvuce zadnja strana, kako bi bio duzi, onda pocne se klimati taj plasticni dio. Meni malo smetalo. Koristio sam ga prvenstveno za BF3. Svidja mi se sto ima scroll valjak s lijeve strane gdje se u profilima za bf3 nalazi mijenjaje npr 4. i 5. pozicije (s tipkovnice) i td. Senzor mi je povremeno stvarao probleme sa z osom i ne daj boze da malo prasine dodje blizu, tada nema sanse da se pomjeri po vertikalnoj osi. Mislim da bi dodatna oprema uz njih trebala dolaziti pumpa sa kompresiranim zrakom da propuses prasinu :) Sada sam uzeo logitech g9x i mogu reci da mi se vise svidja. Senzor mi se cini dista bolji, ali mi ostaje problem moje vece ruke :(. Vidim da pisete da se moze naruciti custom shell za njega pa me zanima kako i na koji nacin, jer bi htio nabaviti taj zamjenski oklop tipa mx518. Thanx i uzivajte :)
BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kupnja gamerskog misa

može pomoć, ima negdje kod nas u hr roccat pyra wireless miš za kupit ??
htio bih neki bežični miš a opet i da ga mogu koristit za igre, tj da ima dovoljno tipki

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kupnja gamerskog misa
Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kupnja gamerskog misa

Trazim preporuku dobrog gaming misa sa dobrim driverima.
Trenutno imam r.a.t. 7 i koristim ga vec par mjeseci i mogu reci da je to najgorih 500kn kojih sam potrosio. mouse4 i 5 tipke su mi se istrosile i jedva reagiraju, a o laseru da ne govorim. I driveri su isto losi, nisam koristio ni pola opcija koje nudi (nije da ih ima puno) jer ili nisu radile ili mi jednostavno ne trebaju. Inace volim imat korisne opcije (koje rade) u driverima od misa kao sto je logitech prije nudio sa set point 2.

Zato trazim preporuku nekog gaming misa do nekih 350-400kn max. Oko mi je dosta zapelo za SteelSeries RAW samo zanima me dali je bolje uzet rubberized verziju radi boljeg gripa? I kolko sam vidio imaju dosta dobre drivere sa puno opcija koje se mogu tweakat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice