Koji miš imate?
- poruka: 245
- |
- čitano: 60.891
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Ponosan vlasnik Razer Deathaddera
Logitech G600 i G500 te Sharkoon Fireglider.
Ali gledam da se rijesm G500 i Fireglidera jer ih slabo koristim, a G600 mi je i vise nego dovoljan jer ionako samo igram RPG-ove i MMORPG-ove.
Logitech G9 u raspadajucem stanju ali jos sluzi
Logitech G600 i G500 te Sharkoon Fireglider.
Ali gledam da se rijesm G500 i Fireglidera jer ih slabo koristim, a G600 mi je i vise nego dovoljan jer ionako samo igram RPG-ove i MMORPG-ove.
Da, imaš pravo. Logitech G600 je puno bolji od G500 i Sharkoon Fireglidera. Ljepši je izgled i bolji je za igranje igara!
logitech g700, i to je već drugi skupi logitech koji mi nakon godinu dana povremeno radi duple klikove.. za poluditi
na svu sreću platio sam ih samo frakciju prave cijene pa se ne srdim toliko LOL
Narucio s ebaya nekakav za 35 kuna, radi vec godinu i pol, a stalno mi pada na pod.
Ima 3 dodatne tipke i podesivu osjetljivost, crne je boje.
Sluzi svrsi.
Uzeo Steelseries Kanu prije par dana, probao na par sati, i vratio odmah u kutiju, ne štimaju mi nikako oblik i veličina poslije svih ovih Logitecha, + iritiraju me ove tipke sa strane. :)
Sad čekam G400 pa da nastavim niz... MX510/MX518v1/MX518v2/G400.
PC: R.A.T 7 & Logitech M305
Apple: Mighty Mouse A1152
Logitech M100 (dobar je miš, al mislim da je vrijeme za nešto bolje ;) ) i Genious XScroll (za stari PC)
Cyborg R.A.T. 3
evo i moji
Onaj Prestigio mi je jedan od omiljenih miševa!
Logitech G600, za igranje milina, a i za svakodnevni rad, posložio sam si razne prečace na ove tipke sastrane i full mi olakšao sam rad na kompu.
pas mi izgrizao zicu od g500 i sad imam neki stari antech X5 i nhega je malo izgrizao ne radi dobro al je bolja kvaliteta o.O
Gigabyte M6900 V2. Ugodan oblik, lepo klizi, on the fly izmena između tri brzinska preseta (do 3200DPI), solidna izrada... Imam ga oko mesec dana i zadovoljan sam. Za 17€, preporuka.
BTW, pre toga sam preko 3 godine koristio A4 Tech X6 80D i moram reći da mu je oblik izvrstan - kopija G400 i MX518. Jedino što kvalitet izrade nije neki, pa ga nisam ponovo uzeo (mada, tri i po godine, za 7€, nije ni da se mnogo žalim).
Evo već oko 4 godine klikćem po Razer DeathAdderu i još uvjek radi ko urica osim sta je malo izlizan već.
Ovo mi je najdugotrajniji glodavac uz MX310 (potpuno ispravan, imam ga kojih 8 god. samo služi za laptop) s tim da sam prije Razera promjenio čak 2 MX518 koji su oba krepali nakon kojih godinu dana korištenja.
Molim vas ako mi netko može nešto reči o ovom mišu. Starji je model. bežično, logitech...
Ako mi možete reći koji je model i koliko dugo baterija izdržava na njemu uz neku prosječnu upotrebu. prosurfao sam internetom alo nisam našao
Unaprijed hvala!
Logitech G700!
Samo pohvale za taj miš, radi besprijekorno i ne osjeti se nikakvo kašnjenje kod bežićnog prijenosa. Baterija koju sam dobio (neka Enitime) nije baš nešto i zna gubiti napon pa izgubim ponekad s njom kontakt s mišem na djelić sekunde što može biti iritantno u Battlefieldu 3 recimo gdje su bitne sekunde, ali to mi ne predstavlja problem jer imam Sanyo Eneloop koje su fenomenalne. Otkad ga imam nisam ustekao žicu, samo bezican rad.
Jel to maxline miš?
Ja imam takav al mi nije dobar... vračam ga... kad kotačić pomičem prema dolje ponekad se slika na monitoru poniče u suprotnom smjeru
Microsoft Wheel Mouse Optical USB
Ne znam koliko dugo ga imam, ali sigurno preko 5 godina... :)
+1
Od prekjučer Logitech G400 - odličan miš, puno mi bolje leži nego maleni G3 kojeg sam imao prije (nažalost razbijen je u naletu bijesa - dugo je i izdržao )
evo nakon dugo vremena(citaj godinama) pocastio sam se misem i to SteelSeries KANA black, moram priznati da sam lagano odusevljen!:)..