isplati li mi se kupiti od susjeda volan logitech G25 star 2mj za 400 kn ??
Isplati li mi se G25
- poruka: 18
- |
- čitano: 4.095
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeli ispravan?jel mu sve valja(gas,kocnica,mijenjac.....)
sve testiraj na nekoj igrici ako valja to sve ja bih uzeo......
Jeli ispravan?jel mu sve valja(gas,kocnica,mijenjac.....)
sve testiraj na nekoj igrici ako valja to sve ja bih uzeo......
bio sam kod njega igro na njega i sve radi još ima i garanciju :)
Ako je sve ispravno i jos kao sto kazes ima garanciju nemas sta razmisljati (naravno, ako ti volan uopce treba).
Taj volan je nov 2000kn tako da je 400kn za 2 mjeseca star "badava"
ja bih uzeo...to je dzaba jer kao sto je rekao ovaj u postu iznad nov je 2000kn...
Kupuj bez razmišljanja, ak ti dojadi baci ga na male oglase i prodaj ga, jos ces duplo vise zaraditi.
evo samo da osvježim temu s novim vjestima ,imate NOVI g25 u vemilu za 890kn,sniženje je vise od 50 %
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Centar_Sifra=Centar%20Rijeka&Sifra=2650001
evo samo da osvježim temu s novim vjestima ,imate NOVI g25 u vemilu za 890kn,sniženje je vise od 50 %
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Centar_Sifra=Centar%20Rijeka&Sifra=2650001
Vidi,vidi 800 kuna,to bi se moglo uzet
ako radi odmah ga kupi nemas sta cekat
ma da ja imam g25 nebi ga prodavao.......:)
To sam i ja mislio dok sam ga imao, al sam ga se ubrzo zasitio i prodao ga. I sad mi je zao kad samo vidim koje ce nove racing igre izaci... Al da je volan majka svih volana, to definitivno jest.
To sam i ja mislio dok sam ga imao, al sam ga se ubrzo zasitio i prodao ga. I sad mi je zao kad samo vidim koje ce nove racing igre izaci... Al da je volan majka svih volana, to definitivno jest.
haha...evo sad ce dirt2,izaso je grid ,pa onda nfs shift.....:) pa za kolko si ga prodao?
1000kn. A nije bi star niti mjesec dana. Dobio ga na jednoj nagradnoj igri... tak da prakticki nisam izgubio nista sto se para tice. al sad zalim sto sam ga uopce prodao... a stas kad covjeku trebaju pare u odredjenom trenutku...
Logitech G25 Racing Wheel PC/PS3 Steering Wheel / 963416-0914 2.545,00 KN
Di je tu 800 kn?
Logitech G25 Racing Wheel PC/PS3 Steering Wheel / 963416-0914 2.545,00 KN
Di je tu 800 kn?
Tak je!
I ja gledam svaki dan cijene već dugo i stalno je ta ista cijena!
Prije, dok sam ja kupil (1.mj.), bil je za 1900kn!
BTW, ja ga nebi dal ispod 1500kn nikome, bolje da skrne nego da ga prodam za zrak...isto vrijedi i za sve ostalo (moje).
A to mu se sigurno nebu desilo jer svakodnevno igram.
Ak već i je za 900kn, kaj čekate, to je apsurdna cijena, a pitanje dal se za nju isplati kupiti, jedino kao takvo glupo na svijetu!
Bila je greska na Vemilovoj stranici.
nije bila greska nego je bio popust do isteka zaliha(taj g25 bio je na popustu u prodavaonici zagreb2 i rijeka, po razlicitm cjenama )! taj popust mozete vidjet ovdje http://www.vemil.hr/SuperPonuda.aspx
Koliko traje ova ponuda?
Promocija se provodi kontiunirano, a pojedini artikli dostupni su do isteka zaliha.
za te pare kupis registriranog Yuga pa se ti furaj u GRiD-u