Jel postoji kakvo rješenje za printanje uplatnica, imamo dosta uplatnica na mjesečnoj bazi šta moramo ručno ispisivati i već nam se na glavu popelo, htio bi preko kompjutera pustit već pripremljene podatke a printer da ispiše na točna mjesta na postojeću "duplu" uplatnicu, sigurno netko već radi ili je radio to. Thx.
Ispis/printanje uplatnica
- poruka: 8
- |
- čitano: 6.442
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dalo bi se u Excelu za "rucno" (popuniti sve pa print) ili iz Accessa ako ima neka baza (platitelj, poziv na broj...) u report, postimati polja da se printaju na onaj predlozak sa 3 uplatnice.
postoji softver i upute nekakve (za excel). ni napisao kad, što, kako, komu, na što, čime i to.
Ako ti printer nije iglični, onda nećeš dobiti otisak na drugom listu ako ti je to potrebno.
Ja si recimo napravim uplatnicu s generiranim bar kodom (link) i isprintam ju cijelu. Spremim predložak i onda sljedeći put samo učitam predloške i mijenjam ono što trebam promijeniti. To plaćam na Tisku ili u Konzumu (3,5 kn). Zasad mi je svaki put ispravno generiralo kod, tj. podaci uplate su odgovarali onome što sam unio pa mislim da je pouzdana stranica.

Kod mene je malo specifičan slučaj pa aircash i internet bankarstvo nisu baš opcija, no da ako kolega može tako, to mu je najpovoljnije.
Iako na Tisku (link) i Konzumu (link) imaju partneri čije račune je moguće platiti bez naknade, no i treba uzeti u obzir da pravna osoba ne može obaviti uplatu i da ne prolaze uplate fizička osoba > fizičkoj osobi. Tisak dodatno još i ne podržava plaćanje VISA karticama (samo Maestro/Master i gotovina), dok kod Konzuma ide i VISA.
Jos je najbolje prec na online bankarstvo i mirna bosna. Hvala ekipa.