HTPC/PS3 + 5.1 sistem

poruka: 8
|
čitano: 2.826
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
HTPC/PS3 + 5.1 sistem

Ovih dana mislim uzet 5.1 sistem te ga spojit na HTPC (mkv materijal se gleda) i ako je moguce na PS3.
AV pojacalo nemam. Kako imam nekih 3k.-3.5k kuna sa strane sta savjetujete za uzeti?
Dobar PC sistem ili pak AV pojacalo + "kutije" iako sam u tom slucaju mozda ipak slab s novcima ... ?

madafaka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HTPC/PS3 + 5.1 sistem
Virty kaže...

Ovih dana mislim uzet 5.1 sistem te ga spojit na HTPC (mkv materijal se gleda) i ako je moguce na PS3.
AV pojacalo nemam. Kako imam nekih 3k.-3.5k kuna sa strane sta savjetujete za uzeti?
Dobar PC sistem ili pak AV pojacalo + "kutije" iako sam u tom slucaju mozda ipak slab s novcima ... ?

Dali ti govoriš o zvučnicima pod "PC sistem"?

Random chance seems to have operated in our favor.
17 godina
Spock kaže...
Virty kaže...

Dali ti govoriš o zvučnicima pod "PC sistem"?

PC, AV pojacalo+Hi-Fi kutije, pitam opcenito, sta za tu lovu mogu uzeti a da je dobro.

madafaka
17 godina
neaktivan
Virty kaže...
Spock kaže...
Virty kaže...

Samo mi ovo pojasni ne razumijem.

Random chance seems to have operated in our favor.
17 godina
Spock kaže...
Virty kaže...
Spock kaže...
Virty kaže...

Samo mi ovo pojasni ne razumijem.

Napisao sam ti post povise. Ako ne kuzis, zaboravi, da ne spamamo temu.

madafaka
17 godina
HTPC/PS3 + 5.1 sistem

Ako nisi jako zahtjevan možda bi ti bilo dobro da probaš naći negdje rabljeni Z-5500 mada je generalno gledano A/V reciver + zvučnici bolje, može doći dosta skuplje i kompliciranije za postaviti i sl.

Z-5500 je dosta dobar sistem, mislim da možeš spojiti 3 uređaja odjednom, možda 4, nisam siguran ali neke digitalno, a neke analogno. Jak je, ima dobar bas, generalno ok zvuk i nije problem postaviti male zvučnike.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HTPC/PS3 + 5.1 sistem

Kupi si neke zvučnike iz bug-ove prošlomjesečne preporuke. Za male pare dobiš solidan sound.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTPC/PS3 + 5.1 sistem

evo da ne otvaram novu temu zanima me samo gdje ima najeftinije za kupit PS3 bez igre ili 120 ili 250Gb

HVALA!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice