Headset od 200-350kn

poruka: 7
|
čitano: 1.279
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Headset od 200 do 350kn

dvoumim se imeđu:

Plantronics gamecon 367, 259.00kn (nažalost raspoloživo samo u puli, pa me postarina kosta 55kn)

Creative FATAL1TY, 289,00 kn

daklem mene zanimaju vasi prijedlozi, dal mogu dobiti nekaj bolje za tu cijenu i di mogu nabaviti?

po mogucnosti ducani iz Zagreba i okoloce

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Headset od 200 do 350kn

Ne znam za model, ali ja imam Plantronics, Gamecomm seriju i za njega samo riječi hvale! Konstrukcija je izvrsna, cijeli je od vrlo kvalitetne i čvrste plastike, nema labavih zglobova i škripanja.

Jastučiči jako dobro prigušuju vanjsku buku, i pokrivaju cijelo uho. Nisu preteške.

Imaju dugački kabel koji se ne petlja (tangle - free). Uopće ih ne mazim, pale su mi sa stola više puta i nikakvih oštećenja.

Moj model je 5.1 s digitalnom zvučnom karticom izvedenom kao USB dongle - dakle činčevi od majka i slušalica idu u nju, a onda sve u USB na ploči.

Zvuk je izvrstan, imam i studijske Denon slušalice, ove uopće ne zaostaju, možda imaju mrvicu prenaglašene visoke tonove, ali u igrama i filmovima to nije bitno. Meni je ionako važan bas, a nakon toga srednji tonovi.

Za Cretaive ne znam, ali ta Fatality serija se nije ničim iskazala, osim cijenom. Treba njegovu ružnu njušku nečime i platiti...

Prodajem zjake...povoljno!
17 godina
Headset od 200-350kn

Koje god od tih dviju uzmeš, nećeš pogriješiti.

I da, ako ih ima u Linksu u Puli ne trebaš plaćati poštarinu već nek ti oni iz najbližeg linkas pvuku proizvod da dođe kod njih. To tako ide.

Glupost nikad ne dolazi u malom pakiranju. Stupidity never comes in small packages.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Headset od 200-350kn

zvao asm ja danas links prodaju, reko je lik da jedino mi mogu s postom direktno iz pule poslati :(

15 godina
neaktivan
Re: Headset od 200-350kn
191x7 kaže...

Koje god od tih dviju uzmeš, nećeš pogriješiti.

I da, ako ih ima u Linksu u Puli ne trebaš plaćati poštarinu već nek ti oni iz najbližeg linkas pvuku proizvod da dođe kod njih. To tako ide.

e to ide samo ako imaju u centrali

ako hoces iz poslovnice, moras platit dostavu ili vrijednost mora biti preko 2000kn (a onda je ionako dostava dzabe)

a milsim da plantronics vrijede ekstra love, malo su bolje za glazbu

ne shvacajte salu ozbiljno
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 14:04 (apoteka).
17 godina
Headset od 200-350kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Headset od 200-350kn

jesam, gledal sam i te slusalice :D nemogu se odluciti koje da uzmem...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice