Kupio sam Razer Abyssus i zadovoljan sam. Samo me zanima koja je razlika između 125Hz i 1000Hz i za što to služi?
Te zašto bi netko stavio dpi na 3500, jednostavno je prevelik sensitivity onda..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupio sam Razer Abyssus i zadovoljan sam. Samo me zanima koja je razlika između 125Hz i 1000Hz i za što to služi?
Te zašto bi netko stavio dpi na 3500, jednostavno je prevelik sensitivity onda..
Pooling rate, ili ti ga, brzina kojom se razmjenjuju "podatci" (kretnje) miša i računala, općenito, mislim da je 1000 Hz najveće brzina i napametnije je ostavit na toj postavki, iako sam dojma da nema tu puno razlike i između ostalih postavki, više ti je to marketinški trik za "gamere", kao ono, "moj miš ima ima 1000 herca", ne moj se s tim zamarat!?
Drugo, netko stavlja DPI na niski ili visoki iz raznih razloga, recimo igra neku ratnu igru, gdje kad je u nekom vozilu, konkretno za primjer tenk, nišan od tenka se pomiče sporije, pa recimo kad trebaš okrenuti nišan za 180 stupnjeva, s nižim DPI-m ti treba više vremena i čak možda budeš moro i odizat miš s podloge zbog nedostatka prostora da izvršiš tu kretnju, ovako s većim DPI-m napraviš manji pomak mišem a dobiješ jednak rezultat!?
A i što se tiče viših postavki za DPI, većina kaže da je bolje držati miš na većem DPI-u te smanjiti "Sensitivity", jer na većem DPI-u miš bolje "registrira" pokrete, al to sve ovisi dali korisnik uopće može to prepoznati, itd!?