pozdrav...problem mi se javlja prilikom ispisa...znači stavim a4 papir u printer...kliknem na "print" i kad se počne uvlačit papir istovremeno ga gužva...u čemu je problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav...problem mi se javlja prilikom ispisa...znači stavim a4 papir u printer...kliknem na "print" i kad se počne uvlačit papir istovremeno ga gužva...u čemu je problem?
To je meni bilo kada je nestalo boje... Isto SX115
To je meni bilo kada je nestalo boje... Isto SX115
I meni, a jel vama spor printer ? Pise u opisu 30str/min meni 1 str crnog teksta printa 4 minute
to mi je od cure printer...pa ću sutra javit dali je boja uzrok.. koliko ona govori nije spor..sutra ga uzmem pa javim detalje
Probaj uključiti fast printing, neznam meni tekst dosta brzo printa.
gdje da odaberem, u kutiji su bili driveri od sx 110
gdje da odaberem, u kutiji su bili driveri od sx 110
To u biti i je sx110 samo je malo brži u printanju. Pod opcijama printanja odabereš.
da ne otvara novu temu, imam sx 125.I sve je normalno radilo do danas kad sam htio isprintati nesto, poceo je guzvati papir.. Ne znam kako bi to mogao rijesiti ?
uopce ga ne izbaci izguzvanog niti icega napisano, nego samo na stalku skuzva i printer pokusava vuci no ne ide van..
Nešto ti je upalo u njega.
upao mi pauk unutra i osusio se, znaci on je stopao printer sad je sve uredu, hvala.
Imam problem printer mi zguzva papir i ne izbaci ga van nego se zastopa u njemu jeli zna neko u cemu je problem ?