Bežićne slušalice

poruka: 5
|
čitano: 3.953
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Bežićne slušalice s mikrofonom

Evo da ne ne osvježavam stare teme, otvorit ću novu..

Zanima da li itko ima iskustva s bežićnim slušalicama koje imaju mikrofon za lap?

Tražim neke jeftine...nije bitna kvaliteta ni ništa...samo da su bežićne slušalice koje imaju mikrofon..

Smijeh

by c0ldfusion

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bežićne slušalice

I mene zanimaju bežične slušalice , dali to postoji, dali su dovoljno malene da se nevide!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bežićne slušalice

Ovako, da se malo skrpam pod ovu temu i da ne otvaram novu - raspolažem sa jdno 750 do max 850 kn. Zbog činjenice da mrzim žice odlučio sam se na kupnju bežičnih slušalica. Unatoč brojnim ovakvim otvorenim temama pitam još jednom: ima li smisla kupovati ih (svrha je slušanje muzike) ili da taj novac ili čak manji usmjerim na nešto što zapravo ima žice. Zapeo sam za marku sennheiser jer imam nešto malo iskustva sa njihovim slušalicama koje su mi svaki puta zvučale vrhunski i fenomenalno (a nije da sam sad netko tko svaki dan isprobava xy modela pa zna što je najbolje). Naravno, za istu cijenu dobijem jako dobre slušalice sa žicom. Što se tiče šuma npr. u sennheiserovoj seriji RS (btw niti ne pomišljam na infracrvene slušalice) jeste li imali priliku to čuti, je li vam smetalo (nisam neki audiofil ^^, ) i vrijedeli ih unatoč tom problemu uzimati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Bežićne slušalice
blade415 kaže...

Ovako, da se malo skrpam pod ovu temu i da ne otvaram novu - raspolažem sa jdno 750 do max 850 kn. Zbog činjenice da mrzim žice odlučio sam se na kupnju bežičnih slušalica. Unatoč brojnim ovakvim otvorenim temama pitam još jednom: ima li smisla kupovati ih (svrha je slušanje muzike) ili da taj novac ili čak manji usmjerim na nešto što zapravo ima žice. Zapeo sam za marku sennheiser jer imam nešto malo iskustva sa njihovim slušalicama koje su mi svaki puta zvučale vrhunski i fenomenalno (a nije da sam sad netko tko svaki dan isprobava xy modela pa zna što je najbolje). Naravno, za istu cijenu dobijem jako dobre slušalice sa žicom. Što se tiče šuma npr. u sennheiserovoj seriji RS (btw niti ne pomišljam na infracrvene slušalice) jeste li imali priliku to čuti, je li vam smetalo (nisam neki audiofil ^^, ) i vrijedeli ih unatoč tom problemu uzimati?

sa žicama je uvijek bolje,recimo sennheiser HD515 su oko 700kn...onda idu sve skuplje HD555,HD595...

16 godina
neaktivan
RE: Bežićne slušalice s mikrofonom

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=11718

Najbolja cijena za odlične slušalice!!! Plantronics!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice