Ne branim niti kudim ijedne zvucnika ali ako i kod jedne komponente ciste brojke ne igraju veliku ulogu to su zvucnici. Apsolutno ne mora zaciti da ako su od drveta ili cega vec i ako su nominalno vece snage da su istovremeno i bolji. Ne znam u ovom konkretnom slucaju ali ciste brojke ne govore mnogo.
Ovih S220 sam ja pokupovao jedno 20-ak do sada... Dao bih ruku u vatru da ih ovaj Genius-ov model naprasi. Takodjer imam HF3000A koji je duplo skuplji - 400 kn i kaj se basa tice takodjer naprasi X530 koje sam usporedil kod susjeda jer ih je takodjer dobil od T-coma prije jedno godinu dana. Tek isplativ model po meni gdje Genius nema kaj trazit je Z2300, od tog ranga Logitech vlada. Sve do 900 kn Genius ima best buy modele. Ukljucujuci 5.1, 2.1 i 2.0 sisteme.
Nešta je zabrijano kod susjeda onda jer sub od x530 nadjača bas iz 3000A.
Imam i jedne i druge, prikopčani su na isti komp, ista zvučna - geniusi su za glazbu, logiteki za sve ostalo.
Jedina situacija kad geniusi imaju sansu ( bas naravno ) je da se u sound manageru ukljuci auto bass management koji rezultira u ogromnom stisavanju sub-a X-530.
Imaju i Geniusi isto jak bas i za slusanje muzike su neusporedivo bolji od Logija, sam kazem da si ipak malo subjektivan.
OnT::
Sad vam baš i nije najbolja situacija za zvučnike do 400kn. IMO bolja opcija bi bila kupnja slušalica, ili skupljanje više novca pa onda krenit' u kupovinu zvučnika.
dobra je situacija samo ljudi malo traže.
pogledaju links i adm pa na osnovu toga tvrde kakvo je stanje -.-