Katastrofalan subwoofer i sateliti koji uopće ne sviraju srednje tonove.
Užas.
Protegni se za još koju kunu i uzmi Logitech z523
Katastrofalan subwoofer i sateliti koji uopće ne sviraju srednje tonove.
Užas.
Protegni se za još koju kunu i uzmi Logitech z523
ja uzo z313 sviđaju mi se .. :D
Bog , novi sam ovdje pa koristim priliku u prvom redu da se zahvalim na dosadašnjim komentarima i preporukama. Upravo po vašoj preporuci danas sam kupio divoom x force 3 u refil shopu u Splitu.Isprobavam ih sada i već sam ugodno iznanađen ćistinom zvuka naravno u ovom cijenovnom rangu hvala.Naime zasada ih držim spojene na PC ali kako mi je lcd uz kompjuter već me sada vuće da ih prikopćam direktno na TV / LCD da imam zvuk iz svih izvora pa sad trebam malu pomoć. LCD ima audio 2 analogna rca izlaza , prikljućci na subu su sljedeći 2 rca izlaza za lijevi i desni setelit te dva audio rca ulaza na koji dolazi ožićani daljanski sa kojim dolazi dodatna 3.5 mm utičnica sada spojena na komp.Ukoliko bih isključio žićani upravljač i direktno povezao LCD i zvučnike odnosno sub sa dva rca audio kabela bili na taj naćin dobio na glasnoći i kvaliteti zvuka ako ne onda bar mislim da bih mogao i sljedeće sa jedne strane dva rca audio kabela muška u LCD a sa druge strane ženska 3.5 mm u sadašnjii 3.5 kabel iz daljinskog. Hvala