evo ja odem glasati :) a za stranicu o morii nažalost ne znam jer nisam igrao te igre.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo ja odem glasati :) a za stranicu o morii nažalost ne znam jer nisam igrao te igre.

Ja se nadam da ako napravim sve deedove možda dobijem neki coool item ili nekakvog mounta kad kupim LORTO - MoM.
ako napravim sve deedove možda dobijem neki coool item ili nekakvog mounta

Determination, Discipline, Justice, Loyalty, Valour
ako napravim sve deedove možda dobijem neki coool item ili nekakvog mounta

*$%&#!? *$%&#!?
*$%&#!?
wtf??
Nego, jucer sam dosao do lvl 47. i odlucila me ekipa iz kina povest u rift!!
Majko mila! Balrog!!
Isuse koji osjecaj!! Epski, grandiozni, monumentalni!! Koji setting, koja grafika, koji feeling...
Igra je predobra!!
Nego, jucer sam dosao do lvl 47. i odlucila me ekipa iz kina povest u rift!!

Isuse koji osjecaj!! Epski, grandiozni, monumentalni!! Koji setting, koja grafika, koji feeling...
Igra je predobra!!

Ma nisu mogli nac 12. A ionako ce sad reset. Ovo je i njima prvi put da su dosli skroz do Thaurlacha.
Preje**no!
Zezalo nas je kaj nam je ona zenska elfica rikavala najednom skroz brzo.
A ja jos moram puno spinata jesti... Imam samo 1 legendary trait, i samo jedan jedini dio opreme mi je unique.
Ali osjecaj je nenadje**iv.
Ma sami Angmar mi je fantasticno napravljen, a kamoli ovo sve posle.
Inače, večeras, ako nam dopusti Bog&Ostali Demoni - SWIM ide u Rift(jubilarni prvi put). Svi koji se osjećate spremni, možete /tellati nekoga iz Kina, jer nas najvjerojatnije neće biti dovoljno.
Bilo bi krasno u perspektivi, da recimo napravimo jednu svehrvatsku(nisam ksenofob, nego čisto radi flavora ;-) ) Rift ekipicu koja bi prva u Hr srušila Balroga.
Znam da ima dosta ekipe koja ga je sa stranim Kinovima već nebrojeno puta rušila, ali ovo bi možda bilo posebno....da se netko na TeamSpeaku dere PADNII!!!, ili da iz slušalica čujemo psovke na materinjem - imho - neprocjenjivo. :-)
Tko vam je raid leader i u koliko sati idete?
Inače, večeras, ako nam dopusti Bog&Ostali Demoni

SWIM ide u Rift(jubilarni prvi put)
Bilo bi krasno u perspektivi, da recimo napravimo jednu svehrvatsku(nisam ksenofob, nego čisto radi flavora ;-) ) Rift ekipicu koja bi prva u Hr srušila Balroga.
Dakle, bilo je prezabavno. Ovakva prekrasna instanca strahovito puno diže igru u mojim očima.
Ne znam jel' itko obraćao pažnju na pričicu :-) :
"In the far northeast corner of Angmar, the Angmarim in their desperation have opened a long-sealed door and begun mining for obsidian and iron in a place simply known as The Rift. They have uncovered long since forgotten tales and evils. The Rangers of Gath Forthnír, led by the Elf-lord Iorelen, are now keeping tabs on this expedition and need your help!"
"Within the Rift of Nûrz Ghâshu, Angmar mines for the ore they need to arm their legions. In their search for iron, they have uncovered the home of the Eldgang, as well as a hidden evil, ancient beyond knowledge...."
Zakon.
Na početku nas se skupilo 7 iz kina. Šest 50 levelaša, i čini mi se jedan 49. Ostatak smo polako punili random tipovima, ali smo povelikih problema imali u nalaženju Minstrela. Na kraju smo u Riftu završili sa jednim jedinim Minstrelom koji je uz sve to bio 45. lvl(zvuči dosta zajebano, znam). Ali na svu sreću, uz sve nedostatke - tip je znao šta radi jer je sa altom rušio Balroga. Zoki(Ceoli) nam se pridružio sa svojim 48.lvl hunterom, i da nije bilo njega vjerojatno nebi prošli ni prvu kombinaciju EliteMastera.
Što se discipline tiče, tu nema problema. Samo kad nam malo popusti koncentracija, u sitne sate(stari se, štaš) neki znaju zabrijat da su ubijeni iako nisu(ja sam se derao i psovao da sam opet ubijen, a ono lik mi uredno živ i na 2k morala... :))
Rezultati su sljedeći - 607s repaira, 1 srušeni boss - Barz, 1 skoro srušeni boss - Zurm(eh da je bilo vremena, i psihofizičke kondicije...). Nije loše za grupu sa jednim 45lvl Minstrelom. :-)
Uglavnom, uživali smo kao mala djeca, a jedan lopov je dobio i nove Rift čizmice(doslovno - Burglar Morgo).
Kad budemo opet išli(možda čak i sljedeći tjedan), svakako javim. :)
Ja sam jučer nafrljio lika na lvl 41 i malo poboljšao svoju opremu.
Igram nešto žešće u zadnje vrijeme kako bih što prije i ja mogao riftati. :-)
Jučer sam prvi puta zavirio u Fornost predobro izgleda.
Fora mi je kako se vidi dah mog lika. :-)
Inače koliko god da igram LOTRO stalno otkrivam nešto novo i stalno imam dojam kako trebam još puno toga naučiti.
Dakle, bilo je prezabavno. Ovakva prekrasna instanca strahovito puno diže igru u mojim očima.
sa jednim jedinim Minstrelom koji je uz sve to bio 45

607s repaira
1 srušeni boss - Barz, 1 skoro srušeni boss - Zurm(eh da je bilo vremena, i psihofizičke kondicije...)

Uglavnom, uživali smo kao mala djeca, a jedan lopov je dobio i nove Rift čizmice(doslovno - Burglar Morgo).

Kad budemo opet išli(možda čak i sljedeći tjedan), svakako javim. :)
samo da na pomenem barz je ostao na 35k morala sa nas 5 (2 huntera 1 lm 1 buglar 1 capetan) ,srecom kapetan je uspio ozivit mns ali je zamro ,duga i jako zanimljiva borba!
kao sto znate barz se s vremenom malo zahila tako da je potrajalo , dok su slave master i hilmen slave bili 24/7 stunani od strane burglara i lm. nesto neopisivo
duga i jako zanimljiva borba!

slave master i hilmen slave bili 24/7 stunani od strane burglara i lm. nesto neopisivo
Iz svog iskustva znam da dobar burglar jako dobro dođe u svakom felowshipu.
meni se oko 9 i 15 javio patuljak i rado bih išao, ali sam mu rekao da cu moci ići tek iza 10 sati (jer me čekala večera i tuš i sl.). al vidim da ste se snašli :)
samo da na pomenem barz je ostao na 35k morala sa nas 5 (2 huntera 1 lm 1 buglar 1 capetan) ,srecom kapetan je uspio ozivit mns ali je zamro ,duga i jako zanimljiva borba!
kao sto znate barz se s vremenom malo zahila tako da je potrajalo , dok su slave master i hilmen slave bili 24/7 stunani od strane burglara i lm. nesto neopisivo

Jel organiziraš grupe za Helegrod? Tražim turističku agenciju koja ima takve aranžmane, jer ovi moji idu tamo rijetko, uglavnom svaki tjedan idu dvije grupe paralelno u Rift.
Imam u Helegrodu hrpu neobavljenih kvestova, pa ako znaš za aranžmane... Sims veli da zna neke likove, ali, evo, i od tebe neki info, ha?
Helegrod je jedna od stvari koje naša dupeta još nisu vidjela.
Svakako nas se sjetite ako vam fali ljudi!
@ Faerdhur
Mestre meni su nekako prva dva bossa bila najteza i tu smo imali najvise problema, ali kad njih svladas onda je sve nekako lakse
Ali Ghost je odlicno primjetio pricu iza Rifta, cim dodes na prvu platformu cujes (a mozes i vidjeti ako okrenes pogled prema desno) dialog izmedu Barza i nekog hilmena nakon cega doticnog Barz suta poput lopte u veeeeliku iskopini jer misli da zabusavaju u poslu.. Odmah steknes dojam kakvo je ovo mjesto i sto te tu zapravo ceka. I kako ides sve dalje i dalje otkrivas dio po dio te price i sto se tu ZAPRAVO zbiva. Balrog je dakako vrhunac i zasigurno nesto sto mami suze na oci svakom iskrenom Tolkienovom obozavatelju. Ispocetak skeptican (zbog poznavanja lore-a) ali na kraju zadavoljan, sretan, ispunjen.. Prica je zaokruzena i bome ima smisla. Neprocijenjivo
Jel organiziraš grupe za Helegrod? Tražim turističku agenciju koja ima takve aranžmane, jer ovi moji idu tamo rijetko, uglavnom svaki tjedan idu dvije grupe paralelno u Rift.
Imam u Helegrodu hrpu neobavljenih kvestova, pa ako znaš za aranžmane... Sims veli da zna neke likove, ali, evo, i od tebe neki info, ha?

Pozdrav svima.
Kupio sam igru, instaliro, updatovo (mnogo je trajalo...)
E sad mene zanima jedna stvar.
Instaliro sam igru na jos jedan komp, i mogu li ja sada da nekako prekopiram taj update a ne da ga opet online updatujem?
Igra je odlicna
, i mogu li ja sada da nekako prekopiram taj update a ne da ga opet online updatujem?
Igra je odlicna

Pozdrav svima.
Kupio sam igru, instaliro, updatovo (mnogo je trajalo...)
E sad mene zanima jedna stvar.
Instaliro sam igru na jos jedan komp, i mogu li ja sada da nekako prekopiram taj update a ne da ga opet online updatujem?
Igra je odlicna
Umrezeni su mi kompovi...nemoram vanjskim hardom...
Nasao sam ja kako da skinem sve standalone
To je ovo http://www.lotro-europe.com/newspage.php?id=1804
book 9,10,11,12,13
I sve je tesko oko 3.5 gb...
E sad da ja to nebi sve ponovo skido hocu da prekopiram sa ovoga gdje je online updatovano...
Znaci ja mogu iz program files-a da kopiram cijeli folder preko svog foldera (ili ono da preimenujem sto ste rekli) i radice...?
A moram li to iz mydocuments-a?
Ako mora nije problem, samo pitam jeli i to potrebno...