Zapeo sam na misiji zvanoj "Vrućina". To je ona misija kada treba obraniti selo od neprijateljskog napada. Uspio sam napraviti sve do zadnjeg zadatka kada treba u tri minute stići na zonu za slijetanje. Neprijatelja je jednostavno previše. Čak mi ni zračna potpora ne pomaže i uvijek me ubiju. Zna li netko nekakav trik kako da ovo sredim (možda nekakav bug u igri)? Inače igram na najvećoj razini težine.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
:)
tvoji če te pratiti.
ako se dobro sjecam onda cu i dobar odgovor napisati :P
Ako je to ta mapa di oni tebe stjeraju do one "stale" ili sta li vec pa sad moras se ti kroz njih probijati onda ovako
Ako gledas u njih, ides skroz desno do stale, prodjes kroz nju i vidit ces kanal, cucni u taj kanal i samo lagano naprijed, naruci zracni napad na most i samo naprijed neobaziri se sto ides u napad ( jer bi otprilike trebao biti pod mostom kad napad dodje pa ti nista nece :) ) i dalje samo trci ubijes kojeg lika i samo trci i trci i eto te na kraju :D sretno
Ma ja sam probao kroz kanal, nije islo, onda sam otisao desnom stranom (prema onom brdu gdje su tenkovi bili), jako malo tamo ima neprijatelja. Sve sam pretrcao i usput ubio par njih i gotovo.
care kanal i je desno, nisam ja mislio na onaj lijevi nego na onaj desni sto ima neko grmlje oko sebe, uglavnom taj putic je zasticen sa drugim djelom mape
igraj na hard, veteran je samoubojstvo
care kanal i je desno, nisam ja mislio na onaj lijevi nego na onaj desni sto ima neko grmlje oko sebe, uglavnom taj putic je zasticen sa drugim djelom mape
Uspio sam! Glavni trik je bio u tome da se nisam smio upuštati u bilo kakve borbe, nego samo pažljivo izbjegavati neprijatelje i koristiti zaklon. Hvala na savjetima!
je igro ko na veteran onu misiju kad sa 50 cal. gađaš onog imrana kakejeva...gađo sam ga 47 puta i jedanput pogodio
Ako ti je COD4 preteški onda dečeč ostavi se igranja jer tu igru i klinci bez problema prolaze.Nije komp i igranje za tebe
Ako ti je COD4 preteški onda dečeč ostavi se igranja jer tu igru i klinci bez problema prolaze.Nije komp i igranje za tebe
prijavi ga.
Ovaj Tomica malo preveć mudruje
cod4 sam počeo igrati kao pravi noob, igrao sam, učio, ali sam i zapinjao. sada ne mogu vjerovati kako je to lagano, samo treba skužiti.
ja ne vidim poantu igranja singleplayer , imas multiplayer a mozes onda i singleplayer