Zapeo u COD-u 4

poruka: 18
|
čitano: 2.064
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Zapeo u COD-u 4

Zapeo sam na misiji zvanoj "Vrućina". To je ona misija kada treba obraniti selo od neprijateljskog napada. Uspio sam napraviti sve do zadnjeg zadatka kada treba u tri minute stići na zonu za slijetanje. Neprijatelja je jednostavno previše. Čak mi ni zračna potpora ne pomaže i uvijek me ubiju. Zna li netko nekakav trik kako da ovo sredim (možda nekakav bug u igri)? Inače igram na najvećoj razini težine.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Zapeo u COD-u 4
Samo trći što brže možeš prema mjestu od kuda ti je počela misija.Tako sam ja prošao.
:)
tvoji če te pratiti.
17 godina

ako se dobro sjecam onda cu i dobar odgovor napisati :P

Ako je to ta mapa di oni tebe stjeraju do one "stale" ili sta li vec pa sad moras se ti kroz njih probijati onda ovako

Ako gledas u njih, ides skroz desno do stale, prodjes kroz nju i vidit ces kanal, cucni u taj kanal i samo lagano naprijed, naruci zracni napad na most i samo naprijed neobaziri se sto ides u napad ( jer bi otprilike trebao biti pod mostom kad napad dodje pa ti nista nece :) ) i dalje samo trci ubijes kojeg lika i samo trci i trci i eto te na kraju :D   sretno

17 godina
moderator
Zapeo u COD-u 4

Ma ja sam probao kroz kanal, nije islo, onda sam otisao desnom stranom (prema onom brdu gdje su tenkovi bili), jako malo tamo ima neprijatelja. Sve sam pretrcao i usput ubio par njih i gotovo.

Opinion is like an as*hole, everyone has it!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2008 21:55 (DrNasty).

0 0 hvala 0
17 godina

care kanal i je desno, nisam ja mislio na onaj lijevi nego na onaj desni sto ima neko grmlje oko sebe, uglavnom taj putic je zasticen sa drugim djelom mape

17 godina
U biti svi smo se složili da se treba trčat. :)
17 godina
unknown kaže...
U biti svi smo se složili da se treba trčat. :)
 hehe bas to trci dok te noge nose :D
17 godina
protjeran
Zapeo u COD-u 4

igraj na hard, veteran je samoubojstvo

Athlon64 x2 5000+ @ 2.99GHZ, 2GB DDR2 667,DFI Infinity SLI II-M2, nVidia 8800gts

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Berta kaže...

care kanal i je desno, nisam ja mislio na onaj lijevi nego na onaj desni sto ima neko grmlje oko sebe, uglavnom taj putic je zasticen sa drugim djelom mape

Hehe taj kanal ja nisam ni vidio jer sam jako brzo trcao LOL

Opinion is like an as*hole, everyone has it!
17 godina
neaktivan
Zapeo u COD-u 4

Uspio sam! Smijeh Glavni trik je bio u tome da se nisam smio upuštati u bilo kakve borbe, nego samo pažljivo izbjegavati neprijatelje i koristiti zaklon. Hvala na savjetima!

0 0 hvala 0
17 godina
Zapeo u COD-u 4

je igro ko na veteran onu misiju kad sa 50 cal. gađaš onog imrana kakejeva...gađo sam ga 47 puta i jedanput pogodio

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zapeo u COD-u 4

Ako ti je COD4 preteški onda dečeč ostavi se igranja jer tu igru i klinci bez problema prolaze.Nije komp i igranje za tebe

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toma kaže...

Ako ti je COD4 preteški onda dečeč ostavi se igranja jer tu igru i klinci bez problema prolaze.Nije komp i igranje za tebe

uvijek treba nekako počet. šta čovjek nesmije igrati pucačine jer mu je teško  proć neku misiju?
17 godina
neaktivan
toma kaže...

Jesi ti pročitao da čovjek igra na hard, a bez obzira koliko netko bio iskusan u fps igrama, uvijek se nađe neka igra gdje se malo zapne. Ovakve izjave ti uistinu nisu potrebne.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
16 godina
neaktivan
Zapeo u COD-u 4

prijavi ga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovaj Tomica malo preveć mudruje

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
17 godina
neaktivan
Zapeo u COD-u 4

cod4 sam počeo igrati kao pravi noob, igrao sam, učio, ali sam i zapinjao. sada ne mogu vjerovati kako je to lagano, samo treba skužiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Zapeo u COD-u 4

ja ne vidim poantu igranja singleplayer , imas multiplayer a mozes onda i singleplayer

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice