Zaboravio ime acc.

poruka: 4
|
čitano: 1.216
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Zaboravio ime acc.

Pozdrav!

Imam problem. Prije godinu dana sam otvorio Games for windows acc i tamo "registrirao" Dirt 2. I problem je sto sam zaobravio username od acc. Jel ima neki nacin da pronadem preko tog cd keya acc ili da nekako taj cd key prijavim nevazecim pa da napravim drugi acc.

Ne znam jel ovo pravi podforum za ovu temu, ali nadam se da je. Ako nije molio bi da moderatori presele.

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zaboravio ime acc.

Mislim da možeš preko e-mail adrese to lako sredit....

Avatar!...Ready!!.......Clear a path!!................IN GAME: IWEK91
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Zaboravio ime acc.
ShadoW kaže...

Pozdrav!

Imam problem. Prije godinu dana sam otvorio Games for windows acc i tamo "registrirao" Dirt 2. I problem je sto sam zaobravio username od acc. Jel ima neki nacin da pronadem preko tog cd keya acc ili da nekako taj cd key prijavim nevazecim pa da napravim drugi acc.

Ne znam jel ovo pravi podforum za ovu temu, ali nadam se da je. Ako nije molio bi da moderatori presele.

Hvala!

Probaj preko e-maila nesto u stilu zaboravljenje lozinke , sigurno ce doci mail slican ovome :

Nedavno ste poslali zahtjev za ponistavanje lozinke . ( i tu bi trebao pisati nick i pass )

Nadimak : XY

Lozinka : ****************

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
17 godina
Zaboravio ime acc.

A ako ne znam na kojem sam mailu napravio? Bila je neka greska kada sam pravio na svom mailu koji inace koristim pa sam napravio mail bas zato i nisam ga koristio otkako nisam igrao Dirt pa sam zaboravio kako ide. Password vjerjatno znam.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice