WoW private server

poruka: 48
|
čitano: 13.118
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: WoW private server

mene isto to zanima. i ako moze link!

17 godina
neaktivan
Urox kaže...

ljudi pomozite mi...imam piratski WoW i iam 2 vrste patcha....enUS i enGB...koji su patchewi za piratski WoW?:)

pa zavisi koji imas ak imas enGB verziju wow-a onda idu enGB patchevi i obrnuto!
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
WoW private server

mene zanima isto wow i ako moze link.Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...

ja bih isto molio link za server, na kojem je patchu? koliko je ljudi prosjecno online? dali je moguce napraviti char transfer sa drugog servera?

char transfer nemožeš vjerojatno napravit. neznam de se to uopće može ako nije original...
Osmijeh
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...
Mikovic_xD kaže...

ja bih isto molio link za server, na kojem je patchu? koliko je ljudi prosjecno online? dali je moguce napraviti char transfer sa drugog servera?

char transfer nemožeš vjerojatno napravit. neznam de se to uopće može ako nije original...
Osmijeh
 calco ce upisat dva slova i prenijeti mi accCool
16 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...
_Rainmaker_ kaže...
Mikovic_xD kaže...

Osmijeh
  wtf?? o cem ti? calco nema pojma.Belji se
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...
Mikovic_xD kaže...
_Rainmaker_ kaže...
Mikovic_xD kaže...

Osmijeh
 naravno da nema pojma, klinac od 12 godina nas owna xD
16 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...
_Rainmaker_ kaže...
Mikovic_xD kaže...
_Rainmaker_ kaže...
Mikovic_xD kaže...

Osmijeh
  ajd mi reci molim te koga on owna?? svi ga ubiju ko konja. argando je jučer reko: lol..calco n00b, anterabi (lik iz zeljezare, najjači iza rexxa na serveru) kaže da je to teška noobina. on suckaOsmijeh
16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...
Mikovic_xD kaže...
_Rainmaker_ kaže...
Mikovic_xD kaže...
_Rainmaker_ kaže...
Mikovic_xD kaže...

Osmijeh
  ajd mi reci molim te koga on owna?? svi ga ubiju ko konja. argando je jučer reko: lol..calco n00b, anterabi (lik iz zeljezare, najjači iza rexxa na serveru) kaže da je to teška noobina. on suckaOsmijeh
 pricat cu ti jednom o rexxu kakva je to gamad, mozda i znaju igrat al su gamad...
16 godina
neaktivan
WoW private server

ovak daj meni posalji link i ak radi plauged lands quest i vecina u teldrasilu eh..care

[adoptable]1364880[/adoptable]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WoW private server

Ajde moze i meni link i to, pa da vidim kakav je server, zanima me jerbo tu smo svi balkanci pa ono :))

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

moze li mi ko poslati neki dobar server

16 godina
neaktivan
WoW private server

Neverendless WOW

Najveci server za Privatne WoW korisnike.

Im But the blade in the Crowd
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2009 10:03 (Ner0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WoW private server

Nero makni taj link prije nego te mod vidi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WoW private server

Ja pokupio tri kartona jer sam trazio link, 3moda 3 kartona xD

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2009 9:42 (Razerlake).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WoW private server

totalno sa zabrio xD

Im But the blade in the Crowd
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WoW private server

zdravo ljuudi. Bio bih vam jako zahvalan ako bi mi neko poslo link za piratski wow.

Vec sam igro ovaj za placanje al mi nije uvijek pun đep, zato bi volio da isprobam ovaj piratski jer je besplatan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cofi12vk kaže...

zdravo ljuudi. Bio bih vam jako zahvalan ako bi mi neko poslo link za piratski wow.

Vec sam igro ovaj za placanje al mi nije uvijek pun đep, zato bi volio da isprobam ovaj piratski jer je besplatan

ne treba ti posebna igra za to. samo nađeš piratski server na netu, kopiraš njegov realmlist i to staviš u svoj realmlist file-u koji se nalazi u mapi od wow-a. tvoja verzija wow-a mora bit ista ko i verzija servera.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2009 23:07 (Filip21).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice