mene isto to zanima. i ako moze link!
ljudi pomozite mi...imam piratski WoW i iam 2 vrste patcha....enUS i enGB...koji su patchewi za piratski WoW?:)
mene zanima isto wow i ako moze link.
ja bih isto molio link za server, na kojem je patchu? koliko je ljudi prosjecno online? dali je moguce napraviti char transfer sa drugog servera?

ja bih isto molio link za server, na kojem je patchu? koliko je ljudi prosjecno online? dali je moguce napraviti char transfer sa drugog servera?

ovak daj meni posalji link i ak radi plauged lands quest i vecina u teldrasilu eh..care
Ajde moze i meni link i to, pa da vidim kakav je server, zanima me jerbo tu smo svi balkanci pa ono :))
moze li mi ko poslati neki dobar server
Neverendless WOW
Najveci server za Privatne WoW korisnike.
Nero makni taj link prije nego te mod vidi.
Ja pokupio tri kartona jer sam trazio link, 3moda 3 kartona xD
totalno sa zabrio xD
zdravo ljuudi. Bio bih vam jako zahvalan ako bi mi neko poslo link za piratski wow.
Vec sam igro ovaj za placanje al mi nije uvijek pun đep, zato bi volio da isprobam ovaj piratski jer je besplatan
zdravo ljuudi. Bio bih vam jako zahvalan ako bi mi neko poslo link za piratski wow.
Vec sam igro ovaj za placanje al mi nije uvijek pun đep, zato bi volio da isprobam ovaj piratski jer je besplatan
ne treba ti posebna igra za to. samo nađeš piratski server na netu, kopiraš njegov realmlist i to staviš u svoj realmlist file-u koji se nalazi u mapi od wow-a. tvoja verzija wow-a mora bit ista ko i verzija servera.