bok zanima me dal se moze wow igrati besplatno
i koji pa bi vas molio da mi neko da link za skinuti igru ako ima besplatno....
hvala unaprjed
bok zanima me dal se moze wow igrati besplatno
i koji pa bi vas molio da mi neko da link za skinuti igru ako ima besplatno....
hvala unaprjed
Da,možeš isprobati WoW.
Odeš na ovaj link:
Kreiraš account,potom ćeš moći WoW Starter Edition skinuti i isprobati.
Level cap je koliko se sjećam 20.
Za sve iza toga odriješi kesu XD
posjeti molten wow ili monster wow i sve je jasno...
hvala,
e sad mi je jedan frend reko da postoje privatni serveri da mozes igrati free do lvl80 al nemozes sve raditi sto na placenom wow-u..to istina???
hvala,
e sad mi je jedan frend reko da postoje privatni serveri da mozes igrati free do lvl80 al nemozes sve raditi sto na placenom wow-u..to istina???
mozes, i do lvl 85.
Ali to je ilegalno (tebi na dusu).
Onaj sluzbeni trail do 20lvl je legalan.
Ako ipak zelis:
KLIK
Da privatni serveri su ilegalni ali ima ih dosta funkcionalnih,igrao sam neko vreme na par njih i to nije losa stvar ako bas nemas kesa,ali odmah da ti kazem nikad neces imati dobro iskustvo kao na placenom WoWu sta god ti ljudi rekli,uvjek ce biti laga,problema sa serverom i ostalih gluposti.Naravno posto je ilegalno moze ti doci CIA I FBI-a na vrata (u teoriji mogu ali nemas brige ovde kod nas na balkanu "ilegalno" nista ne znaci :D)
ma ok je to....tek cu moc platiti kad dobim placu...a za to vrjeme da isprobam dal ce mi biti dobro il nece :D
onda ti je najbolje igrat original do 20lvl, kad dobijes placu kupis org i ostane ti lik kojim si do sada igro
Ako želim igrati na privatnim serverima trebam li skinut igru s torrenta ili mogu koristiti ovu free do 20. lvl-a verziju? I uključuje li ta free verzija ekspanzije ili ne?
na pravatnim serverima koristi igru koju skines sa torrenta (pazi da ti ne pocne updatat igru kad ju pokrenes (samo prati upute na stranici servera)). Pri free verziji mozes igrat samo s likovima iz starijih ekspanzija, iako igraš sa ljudima koji placaju i mozes vecinu sto mogu i ostali. (Nema aukcijske kuce i sl. ali to nije bitno do 20 lvl-a)