World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 628.364
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: World of Warships
scipion kaže...
rodjo1608 kaže...

zašto ja ne vidim enemy damage u partiji? na trailerima sam viđao kod nišanjenja ime,brod i preostali damage kod neprijatelja...možda je to do moje skromne grafičke (GT 730) ili nijeValjda ?

Valjda mislis health, a ne damage. Stisni i drzi "Alt" da to vidis.

Ni pod razno.

Odi na Settings, Controls, klikni / uključi "Alternative battle interface mode" kako bi vidio nišan i enemy HP 24/7 bez držanja alta.

Kad si već tamo, klikni i na "Clock in port" za sat u luci (dobro dođe da ne moraš alt tab da vidiš koliko je sati).

Pozzz

14 godina
World of Warships

Nakon silnog odgađanja da zaigram ovu igru, dobio sam određene ingame premium fičre pa sam počeo igrati i igra mi se naravno, svidjela.

E sad, što preporučujete?
Koja je nacija najbolja?
Dobio sam i Auroru (Tier III) koja je brutalna, ali mi se Rusi ne sviđaju.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

hvala 

13 godina
sudy_freak kaže...

Nakon silnog odgađanja da zaigram ovu igru, dobio sam određene ingame premium fičre pa sam počeo igrati i igra mi se naravno, svidjela.

E sad, što preporučujete?
Koja je nacija najbolja?
Dobio sam i Auroru (Tier III) koja je brutalna, ali mi se Rusi ne sviđaju.

Što je više igraš sve će ti se više sviđati. Ako ces igrati bez premium accounta,  tj free bez plaćanja,  onda max što možeš financijski podnijeti je Tier VII/VIII. Mozes i sa devetkom igrati ali teško da možeš biti u plusu jer je kasnije održavanje brodova ekstremno skup sport. Sve je stvar ukusa odnosno načina igre. Ja sam se odlučio na japance i mislim da nisam pogriješio. Od predobrog kruzera Myoka na VII čak i Aobe na VI,  pa do Hatsuharua i Fabukia od DD. Imam i Nagatoa ali mi je gameplay malo usporen sa BB pa ga i ne igram tako često. Igrao sam i sa amerima i imam klivlenda ali sve preko toga mislim da su bolji japanci na Tieru VII ili VIII. I Ruski i Američki DD su dobri ali zahtijevaju drugačiju taktiku od japanskih koji su više stealth. 

9 godina
neaktivan
World of Warships

ja sam igrao japanske DD do Minekazea i tu sam stao,nekako mi dosadili...prodao ga jer  mi trebalo za Yorcka (odličan brod,Tier 8,kruzer) i tu sam stao...po brojevima procjenjujem da ni premium account ne garantira baš brzi napredak ako baš ne visiš na igrici...e sad,šta je kome brzo ili sporo druga je priča...također probao američke kruzere igrati,trenutno na Phoenixu,sranje od broda...pogodit sa njim je živa lutrija a mekan ka maslo...iza njega dolazi Omaha,valjda je taj bolji :-)...BB Wyoming igram da mogu uzet Langleya i probat s nosačima,čitao sam da je na svoj način jako interesantno pa eto

0 0 hvala 0
12 godina
World of Warships

pozdrav ekipi morskih vukova. očajno mi treba odmora od tenkova, pa bi jedno 2 - 3 dana posvetio brodićima. imate kakav savjet za nOObinu? od kuda krenuti najbezbolnije. unaprijed hvala ...

pregoRI@ Armored Warfare
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

Jedna dobra partija. Ostao sam protiv 2 BB i 2 DD. Prvo se riješio BB, imao sreće da su obadva pokupila moja torpeda i završio ih topovima  i ostao protiv dva DD i  bez ijedne zastave. Zadnjeg DD riješio sa oko 350 healtha kada su njegova torpeda bila deset metara od mene . Mislio sam staviti i video ali jebeni RAPTR nije radio

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
grgaRi kaže...

pozdrav ekipi morskih vukova. očajno mi treba odmora od tenkova, pa bi jedno 2 - 3 dana posvetio brodićima. imate kakav savjet za nOObinu? od kuda krenuti najbezbolnije. unaprijed hvala ...

Japanski kruzeri su po meni zabavna linija za ici pa mozes pokusati sa njima za pocetak 

9 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
grgaRi kaže...

Japanski kruzeri su po meni zabavna linija za ici pa mozes pokusati sa njima za pocetak 

ma sve japansko haha...protiv njih jedino igra atomska bomba 

16 godina
World of Warships

Imam sve IJN t7.

DD-i.

Ne želiš se napucavat sa amerima-topovima.

CA-i.

Cleveland bi rekao nešto bolji, ostali su tu negdje. IJN koriste torpeda, ali za to trebaš više skilla.

BB-i.

Nema mi draže mete nego USN BB. Sporiji, teže manevriraju, širi (valjda teže oklopljeni), al kad te pogode... Uglavnom tu su mi draži IJN BB-i radi mog stila igre. (Fuso pogotovo)

CV-i.

USN CV-i dominiraju sa FT-erima. Kao japanac sa svojima samo bježim, al zato tražim rupe i torpediram, te bombardiram DD-e gdje stignem.

Nema mi draže stvari nego kad vidim da je protivnik uzeo FT-loadout. Praktično da nema prijetnje za moje suigrače, a i meni je veći gušt nešto potopit sa takvim izazovom.

Zaključak-USN CV-i su vjerojatno nešto lakši za igrat, bolji hm... možda malo.

Navodno su IJN CV-i podjednako dobri u tier 8-na gore.

1 0 hvala 1
15 godina
World of Warships

kao prvo, ekipa help - stavio sam clock in port al kvragu nevidim ga na ekranu

jel mi je premali (ekran?)

kao drugo gledam listu patcha i nekaj mi nije jasno

pise ovo:

• For all the Main Battery Modification 1 upgrades, the same number of Magazines Modification 1 upgrades will be added and available for mounting
  • All the Main Battery Modification 1 upgrades and Torpedo Tubes Modification 1 upgrades will be replaced by the Main Armaments Modification 1 upgrades
  • jel to oce rec da cemo dobit i jedno i drugo? namontirano? ili opet placaj skidanje necega sto u biti netreba

Aiming System Modification 0 (+20% to traverse speed of main turrets and torpedo tubes; +20% to secondary battery maximum firing range; -40% to maximum dispersion of main and secondary battery shells). This upgrade will be available only for Premium Japanese ships with 140-mm main guns (currently: Iwaki, Yubari and Katori)  he he he

sail out

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

! ! ! ! VAZNA OBAVJEST STRONK INFO ! ! !

http://worldofwarships.eu/en/userbonus/

dobije se emden, slot, 7 dana premiuma i miljon kredsa

ko vec ima EMDEN, dobice 2.25 MILJA EKSTRA i slot

i ak ne supije od prve, klikajte dok ne prodje

p.s. sjedne u marinu ODMA sve, nema nikakvog koda i upisivanja

Moj PC  
1 0 hvala 3
17 godina
protjeran
World of Warships

Kliko 60 puta. Odustao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Dobio slot i 3 250 000 (Emdena već imao).

Hvala ED!

15 godina
World of Warships

Dobio Emdena, hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

Vani je novi update sa popriličnim izmjenama što se tiče upgreda brodova

http://worldofwarships.eu/en/news/updates/update-057/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

bas sam si dao truda i rjesio vecinu t4 da uzmem t5

jos mi fale samo kirov i kongo, nosace ne racunam jer nisam ni pocel igrat s njima

i taman kad sam htio pitat za setup opreme i skilova, dogodi se ovaj pech i promjene sve

ukratko, osim sto imam na omahi AA setup sa opremom i kapetanom od 10 bodova, jos se mucim sa furutakom i konigsbergom: da li i njih u full AA setup ili za brze rotiranje topova?

i dali vi kad imate na kapetanu recimo 5-6 skil bodova mjenjate i reskilate dok ne uzmete 10 bodova i cetvrti skil?

meni se cini glupo da bodovi stoje nedodjeljeni a meni treba puno vremena dok ne dodje do 10-og boda.

i ak neko ima volje da napise kak si je stavil bodove, prvih 10 po tipovima brodova i nacijama

nakon vec treceg updatea skilova nista mi ne valja pa sve ispocetka a goldi se tope kad se to radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ED63 kaže...

i dali vi kad imate na kapetanu recimo 5-6 skil bodova mjenjate i reskilate dok ne uzmete 10 bodova i cetvrti skil?

meni se cini glupo da bodovi stoje nedodjeljeni a meni treba puno vremena dok ne dodje do 10-og boda.

i ak neko ima volje da napise kak si je stavil bodove, prvih 10 po tipovima brodova i nacijama

nakon vec treceg updatea skilova nista mi ne valja pa sve ispocetka a goldi se tope kad se to radi

Igram skoro godinu dana, i nisam niti jednom resetirao skillove za gold, iz jednostavnog razloga jer nisam kupovao gold

Najbliže smislenom guideu za captain skillove baci oko kod Notsera, uz zadršku oko AFT s obzirom da su spustili kalibar na koji djeluje sa 160mm na 139mm, u svakom slucaju i dalje 90% stvari stoji.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
15 godina
World of Warships

evo stigli i preorder brodovi u ship shop (čitaj šipšop, kod šipija ™)

gledam malo cijene i nije mi vrag dal mira isel sam gledat kolko me je kostal preorder:

Premium Spotlight: Yubari – The Plane Swatter | World of Warships

Premium Spotlight: Yubari – The Plane Swatter - News and Announcements - World of Warships official forum

Yubari Buff - Cruisers - World of Warships official forum - Page 2

Yubari needs...? something - Cruisers - World of Warships official forum - Page 2

to je za NJUBari

Dear EdgeBoy!
Thank you for your purchase in the the Wargaming.net Premium Shop.  The items you purchased will be transferred to the account EdgeBoy in accordance with pre-order delivery rules.
Purchase information:
Bundle you purchased: "Sky-Sweeper Package"
Bundle cost: 19.99 EUR
Payment method: PayPal
Date and time of purchase: 2015-06-18 17:55:03 UTC

koji je znaci sa 20€ za t4 brod uz upad u closed betu da je "PALA CENA; PALA CENA !!!" na 75.59kn kolko mi pise sad

znaci na pola, tocno 10€

p.s. NE KUPUJTE, brod ne vrijedi tolko

topovi su donekle ok, ali su 140mm tako da nema povecanja dometa i brzine rotacije sa skilovima, naknadno je dobio defensive AA consum., 1 kom, prem 2 komada a sa kapetanom i superintendant 3 punjenja

ovo je bio SIMZ jer je bio najskuplji

Premium Spotlight: Sims - The Destroyer of Destroyers | World of Warships

Premium Spotlight: Sims - The Destroyer of Destroyers - News and Announcements - World of Warships official forum

Purchase information:
Bundle you purchased: "Universal Sailor Package"
Bundle cost: 29.99 EUR
Payment method: PayPal
Date and time of purchase: 2015-06-18 17:57:03 UTC

sve skupa 50€, a znam da sam tada na karticu spojenu na pejpal stavio 400kn i uspjesno usao u minus koji ni nemam na kartici, za nekih jos 5-10€ jer je pejpal naplatio "konverziju valute" ™

sada je 150.57kn, znaci 20€

p.s. NE KUPUJTE, brod ne vrijedi tolko

u jednom od updatea je dobio drugu opciju torpeda,10km domet i spora do bola, i osim dima i engine boosta moze umjesto jednog uzet isto defensive AA, ali sa jadnim AA ratingom nema smisla, cak i sa AA opremom i kapetanom

It's not a bug, its a feature- njegovi 127 mm topovi pucaju strasno brzo ali imaju luk koji ljudi zovu "Rainbow arc"™, mogu bit 3 salve u zraku, kad se ispuca cetvrta, tek tada prva pada na metu, na nekih 11km kolki mu je domet, malo vise sa kapetanovim skilovima, puni suludo brzo i okrece tako, ali je suplji i torpeda su ocajna

opcija da se kupe zajedno je u biti i dobra:

40€ za dva broda sa slotovima, 3500 golda(10€) i mjesec premiuma (10€) - znaci brodovi su 20€ kolko je u biti i njihova realna cijena zbog (ne)realne vrijednosti

i dalje nebi preporucio kupnju

ipak vam uvale prem koji ce iscurit bezveze i golde koje mozda netrebate, a sims posebno ne vrijedi para, bolje je uzeti bliskavicu ili neki od onih kosookih brodova t7 (atlanta je isto smece)

however, da uz njubari ubace u paket ovaj zadnji, onda bi se isplatilo bubnut 40 ojra, makar je i sve ovo navlakusa, nakon nekog vremena bice misije da se dobiju ili hebeni popusti, ionak su cijene brodova po tiru ludo velike i nesrazmjerne wotu i wowpu

i zadnji je gremlin tj. Gremyaschi il sto bi reko Slipfantom, what ever the fuck is called

Premium Spotlight: Gremyashchy - Smoke and Daggers | World of Warships

Premium Spotlight: Gremyashchy - Smoke and Daggers - News and Announcements - World of Warships official forum

Bundle you purchased: "Hit and Run Package"
Bundle cost: 151.53 HRK
Payment method: Paysafecard

e njega nema u ponudi, a u biti je najbolji od svih

ne kazem to samo tako, nego cak i moji statsi u njemu to pokazuju, dok ni nisam znal kak ga igrat i imal ghetto kapetana

vise manje nego vise je isti Gnevny, uz "nekoliko manjih razlika"™ - torpeda od 8km dometa , besplatnu premium kamuflazu i jos neke sitnice

ovako je to bilo TM

Pre-Order Ship Statistics - News and Announcements - World of Warships official forum

nadam se da sam bio informativan dovoljno nekome da NE kupi brod

bas dok sam trazil poruke od preordera, naso sam i da sam upal u cbt bez kupovine, valjda me ponjela euforija novog i zatvorenog i lete pare prema wg-u pa sam kupil sve redom

zato djeco slusajte i ne kupujte "posebne ponude" "colectors gem's" i "offer of the month" jer su sve to sranja

umjesto t8 premium broda bolje kupit SSD pa grajndat neki premium koji nude da se zaradi besplatno i pokazat im sto mislite o njihovoj bjeloruskoj ekonomiji na ciparskim racunima

sail out sailors

EDIT 3 RearAdmiral Jingles Preporucuje:

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 14:16 (ED63).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Warships

Nakon kupnje Fubukija i Kieva, mogu s ponosom reći:

I suck at high tier battles!

A i visoki tieri su prilično manje zabavni, nedostaje ono bezglavo i bezbrižno low tier napucavanje i torpediranje, svi nešto taktiziraju, čekaju...

Fubuki mi je uklet, imam 20% win rate na njemu bez obzira što sam dosta puta prvi po xp-u u timu, jednostavno neće. U subotu sam odustao od x2. Srozao sam ukupni win rate sa solidnih 56% na 54%.

Svi osobni pokazatelji su mi kao Britaniji nakon brexita:

S druge strane, ponovo uživam u mid tier cruiserima i ranked bitkama, tu imam 75% win rate.

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Meni se desila slična stvar kad sam uzeo Myoko i Colorado. U prvih stotinjak bitaka (odokativno 50-tak s jednim i drugim) mi je WR bio 40% Colorado, 38% Myoko. Večinu mečeva sam bio u prva 3 u timu, ali...

No onda mi je "krenulo", pa sam oba broda izvukao pred kraj grinda na nekih 48-49% WR. Myoka ću ostaviti, ali Colorado prodajem i idem dalje prema Iowi.

17 godina
moderator
World of Warships

Zna li neko zašto ne vidim ARP t5 bb? Ima sad ona misija i završio sam prvi stage za kojeg je nagrada taj brod (bar tako kažu).

Sve sam luke izmjenjao jer znam da se ARP brodovi samo vide u mothafuka luci ili kojoj već, ali nema ga ni tamo.

0 0 hvala 0
13 godina
DrNasty kaže...

Zna li neko zašto ne vidim ARP t5 bb? Ima sad ona misija i završio sam prvi stage za kojeg je nagrada taj brod (bar tako kažu).

Sve sam luke izmjenjao jer znam da se ARP brodovi samo vide u mothafuka luci ili kojoj već, ali nema ga ni tamo.

I meni je prije par dana  bilo pisalo da sam dobio kruzera ARP HAGURU ili kako već,  ali ga nemam ni u jednoj luci. Prije sam dobio 3 BB Tier 5 koji stoje u luci ne korišteni.  Kada bi se bar mogli za neke sitne novce prodati

15 godina
World of Warships

nema prodaje, nema kredita kaj padaju s neba i nema besplatnih slotova

dobio si djabe 3 konga koje mozes pimpati po volji: sniper, AA i secondary build

ak se oces rjesit tih brodova promjeni luku i nestace bar dok ne vratis na jokosukha

ti svjetlucavi brodovi nece nestati, posto je wg omastio brk s tim arpeggio sranjem

medjusobno mozes premjestat kapetane i pimpat ih za pubs ili ranked

p.s. nakon cesljanja foruma, ona ponuda kaj je dijelila emden i 7 dana premiuma je u stvari link koji je ekipa dobivala na emajl da ih namami da se posvete brodovima, zato nije bio nigdje spominjan, ko u wotu kad su dijelili dikermaxa neaktivnim igracima koji se vrate ingame i budu aktivni

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DrNasty kaže...

nagrada za prvi stage je kapetan za brod, brod se dobije za drugi stage

http://worldofwarships.eu/en/news/special/arp-missions/

MRSKI kaže...
I meni je prije par dana  bilo pisalo da sam dobio kruzera ARP HAGURU ili kako već,  ali ga nemam ni u jednoj luci.

mozda su ti filteri ukljuceni pa ga ne vidis

iskljuci filtere, stavi yokosuka port

bar je sav drecavo crveni, vidljiv je da ga hebes

15 godina
World of Warships

nisam stigo prosli vikend, kuca-poso-kuca, sry ekipa, al zato mogu sad:

Pozor svi jahta$i: drug tito u suradnji s naravo partizanskom mornaricom daje u dobre ruke dva rasna broda pasmine premium:

ista mama drugi caca murmansk i marblehead

uvjeti za sudjelovanje: koristicemo vjecnu podjelu Informaticara Starog Kova ™

1) upisite jel ocete rusa il amera, i dajte OBAVEZNO skrin$hot te CA linije, znaci filter ukljucen u marini na CA i USA / RUS i tako jedan uslikanac pa da stavite tu na forum, da svi vide dokle ste vrijedno dogurali u toj liniji (ja cu provjeravat )

2A) ako imate isti nick u brodicima ko i na forumu, onda stavite samo skrin$hot luke i vaseg accounta sa wows portala, ja sam recimo glup pa neznam napravit skrinshot na netu pa bi sliko foticem, moze i jedno pored drugoga u windowed modu

2B) ako je vas ingame nick razlicit od forumskog, slikajte "moj profil" na bug forumu, svoj profil na wows portalu i skrinshot luke ingame

da bi igra bila fer i da nagrade dobiju zaista bugovi forumasi, ovo su uvjeti i necu popustiti

princip je first posted, first served, prva dva posta koja sadrze navedeno ce dobiti giftane brodove sutra, najkasnije do ponedjeljka ujutro dok je akcija i popust

a sad cu ja probat sam prikupit to kaj se trazi i postat za primjer

dizi sidrooooo

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
World of Warships

evo ovak treba izgledat prijava za nagradnu podjelu "OCU MUKTE BARKU"

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Daj Marblehead (amera), guram Clevelanda i idem na Pensacolu :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 8:31 (DrNasty).
13 godina

Ako nije kasno, ja bi Murmanska! :) Nick isti kao ingame :)

Tnx either way!

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina
World of Warships

Murmansk MOLIM :) Stavio sa SS svega ako zafali da se nađe :)

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2016 20:40 (stručnjak).
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice