World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.639.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

Ja od WoWa tražim ono što sam našao samo jednom: casual raiding guild - ekipu koja raida kasnije navečer, raida kad im se da, a ne da je guild ko vojska s obavezama i koji to shvaćaju kao igru, a ne zamjenu za patetične živote. Dosta sam igrao kao HC igrač (čak i Catu), ali jako je teško držati taj tempo.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

A i yasto bi dryao taj tempo ako ne uyivas u tome? Mislim, zar nije to i poenta?

Ove igre ocigledno ne {#}

EDIT> Koji se k ono upre da vratim y i z na mjesto

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 23:03 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Promijeni jezik tipkovnice na hrvatski. {#}

17 godina
PLASMAorLCD kaže...

A i yasto bi dryao taj tempo ako ne uyivas u tome? Mislim, zar nije to i poenta?

Alt+Shift

16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Alt+Shift

meni ctrl + shift to radi {#}

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
World of Warcraft

ajde budite koristi i reci sta da reforgeam, mijenjam sockete ...

http://eu.battle.net/wow/en/character/the-maelstrom/rafael/advanced

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

Prvo najvažnije je imati hit na 4%.. Druga bitna stvar je spell pent nagdje oko 195. Vicious Cloak rješava taj problem {#} Poslije toga bi trebalo dovesti crit do 33.34% (je teško je) tako da sa aktivnom Shatterom svaki ice lance je crit. Resilience je dosta bitan pa bi ga trebalo imati negdje oko 3k. Što se tice haste i mastery nakon zadnjeg patcha haste>mastery {#}

Gemanje

Yellow Intellect / Crit
Red Intellect
Meta Chaotic (Critical strike and increased crit dmg) ili Burning
Blue Intellect / Hit ako je kvalitetan socket bonus
Prismatic Intellect
Cogwheels Mastery and Crit

Toliko koliko ja znam.. Ovo je vecinom sve uzeto iz raznih guidova koje sam gledao prije nego što je došao zadnji patch pa bi trebalo pogledati koji noviji itd itd..

16 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...
KingNothing kaže...

Prvo najvažnije je imati hit na 4%.. Druga bitna stvar je spell pent nagdje oko 195. Vicious Cloak rješava taj problem {#} Poslije toga bi trebalo dovesti crit do 33.34% (je teško je) tako da sa aktivnom Shatterom svaki ice lance je crit. Resilience je dosta bitan pa bi ga trebalo imati negdje oko 3k. Što se tice haste i mastery nakon zadnjeg patcha haste>mastery{#}

Gemanje

Yellow Intellect / Crit
Red Intellect
Meta Chaotic (Critical strike and increased crit dmg) ili Burning
Blue Intellect / Hit ako je kvalitetan socket bonus
Prismatic Intellect
Cogwheels Mastery and Crit

Toliko koliko ja znam.. Ovo je vecinom sve uzeto iz raznih guidova koje sam gledao prije nego što je došao zadnji patch pa bi trebalo pogledati koji noviji itd itd..

podcrtano - sta nije 5% za pvp?

boldano - nemoguce. ne sa trenutno nabavljivim girom.

zuto - mda...

zeleno - ne, burning je bolji jer daje intellect i 3% crit increased dmg

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 15:34 (Matatata krele od zanata).
17 godina
neaktivan
podcrtano - Ne 4% je za pvp..
boldano - u pravu si trenutno je nemoguce
zeleno - odabir je na njemu, ja osobno koristim burning

Vidiš nisam ni primjetio da sam krivo napisao kod Cogwheelsa. Što se toga tiče možda bi bilo bolje stavljati hit crit
14 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
RonoN kaže...
Bergmann kaže...

Zna tko stranicu gdje bas mogu gledati filmove, tj. pricu World of Warcrafta?

za filmove bas i ne znam.. al preporucam ove knjige:

http://www.wowwiki.com/Novels

ja sam ih skoro sve procitao i poprilicno dobro sam upoznat s Loreom...

nisam pojma imao kak je svijet odlicno razradjen i koliko je sve povezano i uklopljeno dok nisam citao knjige. Svako malo sam ostajao paf kad o nekim stvarima iz igre saznam povijest i zasto se nesto dogodilo i kako je nesto nastalo!

na hrvatski su prevedene 3, ali stil pisanja je moderan, jednostavan i brz tako da su i ove neprevedene jednostavne za citati i nekome tko ne zna engleski jako dobro

Gdje možeš kupiti te knjige, u kojim knjižarama ??

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kako najbolje pobjediti paladina sa megeom

HITNO

Pošaljite odgovor na prihvatnoj poruci

zašto su orginali sranj* : naravno da su sranje kad ti stara neda pare za prepaid.

0 0 hvala 0
17 godina
Trebaš biti DK i igrat sa resto druidom ^^
17 godina
neaktivan
majstor7125 kaže...

HITNO

Zamoliš ga da ode AFK.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
majstor7125 kaže...

HITNO

koristis sve CCove koje imas osim polymorpha ( regenerira mu hp ) i silencas ga kad mozes.

nije problem

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Znam da je offtopic,ali zaželio sam se WoWa,ali nemam trenutno novaca kod sebe.Pa,ako neko ima NEISKORIŠTEN WoW Classic key možemo se dogovoriti za zamjenu.Nudim JustCouse 2+L4D.Pls očajan sam!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

wow mi je dosta nova igra, igram oko mj dana sa blood elf DK-om, igram na privatnom serveru WotLK, pa me zanima kako dobiti što veci dps,

da li na unholy, blood ili frost, koja je najbolja rotacija, koji glifovi, kako talente poslozit; moze i neki koristan link{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Unholy ti je dobar za leveliranje, frost za pvp dok je blood primarno za tenkanje. Nesto nece da mi otvori wow stranicu sada no ako ti mozes otidji na wow armory i vidi od nekog dobrog igraca kako je rasporedio gliphove, sockete i talente. Uglavnom preporucam unholy i obavezno 2h oruzja i sto vise strengtha.

The best things in life aren't things.

0 1 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Login server neradi kako ce moj Goblim Ljutko bez mene Buahaha smrc smrc {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Unholy ti je dobar za leveliranje, frost za pvp dok je blood primarno za tenkanje. Nesto nece da mi otvori wow stranicu sada no ako ti mozes otidji na wow armory i vidi od nekog dobrog igraca kako je rasporedio gliphove, sockete i talente. Uglavnom preporucam unholy i obavezno 2h oruzja i sto vise strengtha.

uh i frost su oboje dobri za pvp. frost - 2x 1h, uh 2h. dosta ljudi igra blood dka u pvpu jer em ims ogromni survival em sto svaki put kad te ekipa udari dobis bonus na ap, do max 10% hpa.

16 godina
World of Warcraft
on igra na privatnom wotlk serveru, u wotlku su forst DKovi bili tankovi kolko se ja sjecam, tako da vam to sa armory-em bas i ne pije vodu
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

i ja se zazelio wow-a nakon skoro 4 godine igranja sam presto igrat radi faksa al mislim da cu opet pocet =/ 

" Nad izdahnulim pogonima termomehanike i etanola vrane šestare epitaf" \Mundus Vult Decipi!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
Living.Dead kaže...

uh i frost su oboje dobri za pvp. frost - 2x 1h, uh 2h. dosta ljudi igra blood dka u pvpu jer em ims ogromni survival em sto svaki put kad te ekipa udari dobis bonus na ap, do max 10% hpa.

malo ste vi to pomješali, ja sam inace u cataclysm beti levelao kao frost jer ima najveci dmg pa mobovi padaju u par sekundi. NO što se tiče pvpa UNHOLY je the best jer frost se lako cca ako si caster. Pogledaj malo top 100 dka u svijetu što se tiče arene, 80% njih su unholy

16 godina
neaktivan
alscaul kaže...
Living.Dead kaže...

malo ste vi to pomješali, ja sam inace u cataclysm beti levelao kao frost jer ima najveci dmg pa mobovi padaju u par sekundi. NO što se tiče pvpa UNHOLY je the best jer frost se lako cca ako si caster. Pogledaj malo top 100 dka u svijetu što se tiče arene, 80% njih su unholy

hmm to neznaci da je frost los...

16 godina
neaktivan

hmm to neznaci da je frost los...

Iako je frost dobar za pve ja ga koristim iskljucivo za pvp jer je ono specijalizirano za dual welding oruzja koja meni i nisu favoriti sto se tice farmanja. No svatko ima svoj nacin i ukus igranja kako mu odgovara.

The best things in life aren't things.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 22:56 (Living.Dead).
14 godina
neaktivan
MindTaker kaže...

A ti ako imaš još pitanja, samo pucaj. {#}

Ima li svaki dungeon i raid priču ??

14 godina
neaktivan
E ovako, što se tiče priče, možeš naletit na dungeon questove od raznih task-givera. Iako je to sada u Cataclysmu promijenjeno, pa su ih zbubali dosta na početak dungeona, tako da ih ne moraš tražit.

Znači uletiš unutra, na početku te čekaju task giveri, pokupiš ih, odradiš, i vratiš se njima da ih završiš.

Useful hint - kad završiš dungeon teleport out, pa teleport in (nemoj napuštat party) da se vratiš na početak.

Zašto su to stavili, iskreno ne znam, ali najrealniji outcome je za power leveling, jer se kupi dobar XP za njih, a ni itemi nisu toliko loši.

Naravno, nisu svi questovi stavljeni na početak dungeona, pogotovo ne na raide, za cjeloviti popis pogledaj na WoW Wiki.

A što se tiče priče o konkretnom dungeonu ili raidi (postanak i to), to ćeš morat stvarno čitat sve dungeon questove, i što više ih naći da dobiješ cjelovitu sliku, jer nema nikakve animacije ili nešto, sve vezano uz konkretni dungeon piše u questu.

Što se tiče "The priče" vezano za WarCraft franšizu...dungeoni nisu toliko vezani uz nju (osim za WoW aspekt), ali raide jesu.

Naime, kod raidi, pogotovo kasnije, boriš se protiv raznih bossova iz War-a III.

Tako naletiš na Illidana, Lich Kinga (Arthasa), Anub'araka, Kel'Thuzada, Kael'Thasa, Archimonde-a, Kil'Jaedena....

Da ne nabrajam dalje..hehehe...

Tu bi se već mogao uklopit u WarCraft priču, makar opet ponavljam, na nju nije stavljen naglasak, ali za War fanove i više nego dovoljno.

16 godina
neaktivan
MindTaker kaže...

Što se tiče "The priče" vezano za WarCraft franšizu..

Lore prijatelju, izraz je the Lore.

Ostalo OK

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
14 godina
neaktivan

Igra tko na Korgall serveru ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 23:14 (Alfa i Omega).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pogledajte ovaj video :

Ulaz u Deepholm , nova mapa u središtu vrtloga.Predobar video :D

0 0 hvala 0
17 godina
Eydas kaže...

Pogledajte ovaj video :

Ulaz u Deepholm , nova mapa u središtu vrtloga.Predobar video :D

Sta je ovdje tako "predobro" ovo sam sam vidio prije par mjeseci ja mislio sace bit nka fora a ono lik pravi tour od gluposti. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice