World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.640.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
D3ViL kaže...

E jesam se na ovo nasmijao samo jer sam ja isto planirao s Horde sve da prebacim na ally jer nemozes dobit postenu grupu uvjek netko mora biti AFK, borit se na mid u WSG ili chargati Stables u AB. Sve je to isto BG vecinom igra ekipa koja farma Blood gear ili trollovi koji sjede s strane bez zrna talenta za teamplay bio Horda ili Ally. Ukoliko bi se prebacio radi BG-a nemoj bacat pare.

Imam bar 10-ak rl frendova i svi igramo ally i uvijek ista spika za bg, nikad hilera! horda kao da ima plaćene hilere za bg-ove. Uvijek ista spika 4 retri paldina enhc šamani, shadow pristovi itd. Iako mislim da to uvijek pamtimo kad pušimo, a dok nas netko hila onda ne kužimo.

I'm very large!
17 godina
neaktivan
GoxiCity kaže...

Sjecam se kako se na trade chatu na ally pola dana pisalo nekaj tipa "ANUS "random achiev"!!!", i svi su to spamali a cak nije niti smijesno. Eto to ti je bio trade taj dan. Prejadno!

bio prošli vikend i na eonaru isto spaming, pa nisam kužio kaj se događa, na kraju sam se odjavio sa kanala da ne spamaju {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 20:23 (Darky).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

kupujem pre paid game time card za wow gold server je kor'gall horde-  znam da ljudi to prodaju jer zadnjih godinu dana sam kupovao game time samo na taj nacin!!!!

a i na rift-u bi kuipo game time za rift platinum ako ima neko i ako je zainteresiran

na PM se javiti ili na swonlima@yahoo.com

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 11:02 (swon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nos kaže...
D3ViL kaže...

E jesam se na ovo nasmijao samo jer sam ja isto planirao s Horde sve da prebacim na ally jer nemozes dobit postenu grupu uvjek netko mora biti AFK, borit se na mid u WSG ili chargati Stables u AB. Sve je to isto BG vecinom igra ekipa koja farma Blood gear ili trollovi koji sjede s strane bez zrna talenta za teamplay bio Horda ili Ally. Ukoliko bi se prebacio radi BG-a nemoj bacat pare.

Imam bar 10-ak rl frendova i svi igramo ally i uvijek ista spika za bg, nikad hilera! horda kao da ima plaćene hilere za bg-ove. Uvijek ista spika 4 retri paldina enhc šamani, shadow pristovi itd. Iako mislim da to uvijek pamtimo kad pušimo, a dok nas netko hila onda ne kužimo.

Neskuzis zato sto ti prvo ubiju healera. Jer oni nisu glupi ko ally pa da svi nukaju blood dka il prot warriora dok ih dva healera helaju iza njih. Cesto puta vidim kad je recimo u Eye of the storm fight za flag tko ce uzet, oni uvijek imaju jednog dka koji ce ti sigurno povuc healera, i svi ce ga iznukat. Najjace mi je kad poslije nego ga ubiju, on nama sere kako ga mi nismo pokrivali. A kuis sta tu mozes, on si je sam kriv sta nema pvp gear pa i ako ga dk povuce medu gomilu da sam istrci van. Kad se joinam WSG i vidim da nema niti jedan healer, il mozda jedan u pve gearu, odmah rage quitam ko zadnji nerd, jer jednostavno nemam vise zivaca za takve lose bg-ove. Samo se nerviram bezveze a dosao sam uzivat u igrici i za to ju placam. Zato cu barem svog dka prebacit na horde pa kud puklo da puklo.

15 godina
neaktivan

Ma Horda ruls ja u Eye of the Storm uvijek sam prvi kod zastave ili ja capam ili stanem ispred nje i ne pustam nikoga haha dodem protect tank znam da shit za PvP, ali ucinkovito je hahahaha tuku me 5 jer ih navuces i tako dam vremena da odnesemo first flag :), nije bas nest, ali funkcionira bar je meni dosad :D

Pwned?
17 godina
GoxiCity kaže...

Neskuzis zato sto ti prvo ubiju healera. Jer oni nisu glupi ko ally pa da svi nukaju blood dka il prot warriora dok ih dva healera helaju iza njih.

Ma razumijem ja tebe ali vidjet ces sam da je sve to "isto sranje drugo pakovanje" i na Hordi svi bi radije bili Wrecking Balls nego healeri, ako i imas kojeg otprilike ga mozes opisat kao iz tvojih postova.

Nazalost BG nema ni blizu funkcionalan kick sistem kao u npr dungeonima pa je tesko rjesit se AFK/slacker ekipe, ili nekog ko je dosao s PvE zelenim gearom u BG. Neces ni na Hordi osjetiti vecu "kvalitetu" dok sam nebudes spamao trade za premade, posto ce se izgleda od sljedeceg patcha u areni moci odraditi samo pola weekly cap-a a ostatak morat ces u Rated BG spamanje po trade ce biti normalno ko trazenje grupe za raid/dungeon/arenu. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
GoxiCity kaže...

Neskuzis zato sto ti prvo ubiju healera. Jer oni nisu glupi ko ally pa da svi nukaju blood dka il prot warriora dok ih dva healera helaju iza njih.

Ma razumijem ja tebe ali vidjet ces sam da je sve to "isto sranje drugo pakovanje" i na Hordi svi bi radije bili Wrecking Balls nego healeri, ako i imas kojeg otprilike ga mozes opisat kao iz tvojih postova.

Nazalost BG nema ni blizu funkcionalan kick sistem kao u npr dungeonima pa je tesko rjesit se AFK/slacker ekipe, ili nekog ko je dosao s PvE zelenim gearom u BG. Neces ni na Hordi osjetiti vecu "kvalitetu" dok sam nebudes spamao trade za premade, posto ce se izgleda od sljedeceg patcha u areni moci odraditi samo pola weekly cap-a a ostatak morat ces u Rated BG spamanje po trade ce biti normalno ko trazenje grupe za raid/dungeon/arenu. . .

pa obicno oni koji su slabo girani ne znaju ni fore tipa " /e reported You for being AFK. Please type /afk to remove this tag. Otherwise you will be kicked from the Battleground. " pa napisu /afk i insta kick dobiju. ako dobijes nove retarde to samo ponovis par puta i obicno se probrana ekipa slozi koja cak i ima sanse za pobjedu povremeno.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...

pa obicno oni koji su slabo girani ne znaju ni fore tipa " /e reported You for being AFK. Please type /afk to remove this tag. Otherwise you will be kicked from the Battleground. " pa napisu /afk i insta kick dobiju. ako dobijes nove retarde to samo ponovis par puta i obicno se probrana ekipa slozi koja cak i ima sanse za pobjedu povremeno.

e vidiš kad meni neko to pošalje, ja njega instant prijavim za afk, pa se zna desiti da takav tip dobije kik, a mi uredno i čisto pobijedimo {#}

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Dado_ZG78 kaže...

TBC je bil najgori što se tiče vremenske zahtjevnosti. Bez sat, dva grindanja dnevno nisi mogao u raid (gold, potioni i sl. sranja..), a o nekakvim maltretatorskim gildama da ne govorim..

WOTLK je po meni napravio dobar pomak u smislu igrivosti - dao je mogućnost da se sa normalnim gameplayem od po 3,4 sata dnevno postigne dosta toga i vidi cca 90% igre {#}

to hoces rec da je pojednostavljen.... to se slazem...

slazem se u toj mjeri da je wow postao igra u kojoj blizzard zeli namaknuti sto vise love olaksavajuci igru u tolikoj mjera da je ljudi bez ruku i ociju mogu igrat. pogotovo nakon cataclysm ekspanzije

mislili su kao napravit cemo tezu igru, al kad su ljudi poceli kukat kolilo je tesko (pod ljudi mislim skupina xy koja zeli sve na brzinu bez ikakvog znanja) poceli su nerfat sve zivo da su nakon prvog patcha randoms bile toliko lagane da je svatko, ama bas svatko mogao ic u njih bez obzira na skill ili gear. pa glupa archeology, pa retardirani raid lockout system i ko zna sta napravili su od igre sapunicu.

Igra mi je bila najbolja od 2005 do 2006g, znaci stari wow. Ima vise razloga; Sve je bilo novo, imali smo odlicnu ekipu za 5 man instance  i za raidove(ja nisam bas preferirao raidove) bilo je open pvp(southshore) itd... 5 man instanca je bila teza za proci nego danasnji heroic raidovi za 10 ljudi !  Prije nisi mogao proci najobicniju 5 man inst da ne bacis cc  u svakom pulu a danas samo trcis naprijed i klikas 2 tipke dok pijes  pivu i jedes cips lol.  Meni takodjer pase da su pojednostavili ,ali sto je previse je previse. Dobra stvar po meni je sto za q sad imas strelice koje te odvedu pred samo mjesto di trebas ici. Stariji igraci znaju kako je bilo prije... ko nije cuo onda za thotbot levelao je od 10-20 tj dana :P  Prestao sam na zimu 2007  i do sada sam igrao sve skupa 6 mj tu i tamo da vidim ima li sto novo tj vjerojatno samo navika ;P

Ako je ekipa super onda je i igra bar 50 posto bolja !

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Slazem se ako ekipa ne valja tebi je dosadno igrati ako valja onda ti je sve super :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

World of Warcraft Starter Edition

ukinuli trial, tj. malo modificirali ogranicenja triala koji izmedju ostalog sada traje neograniceno...

and the heavens shall tremble
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

I spojili obicni wow i burning crusade :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Moram priznati da me ovo dosta razveselilo, samo mi žao što nema tradeanja

Evl

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

e pozz,jel dobra kombinacija shaman/rogue u 2s (resto + subltey? ili je bolje elemental?)

0 0 hvala 0
17 godina
M0stWanted kaže...

e pozz,jel dobra kombinacija shaman/rogue u 2s (resto + subltey? ili je bolje elemental?)

Mage/Rogue je brainfuck CC kombinacija. Za samana pogotovo Ele mislim da nije dobra ideja bio bi focusan i mrtav jako brzo.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
World of Warcraft

Vidim da komentirate BG u WoWu, pa da komentiram i ja. Do nedavno sam mislio da je "mit" to da horda uvjek dobiva u BGima sve dok nisam napravio lika na strani horde i sam se uvjerio u to, možda je tako stanje bilo na mom serveru pa je iznimka ali vidim dosta ljudi se "tuži" pa prepostavljam da nije iznimka.

Ne igram WoW više, postao je malo dosadno ponavljajući i nije mi više zanimljivo dizat, neznam ni sam koji broj, novog lika na max level.

Probao sam ostale mmo igre, sad sam trenutno na Riftu i mogu reć da mi je zanimljivo dizati levele, uvjek se nađe i malo world pvpa, jer mnogi farmaju riftove pa se zna desit makljaža. :)

Uglavnom do sada mi je zanimljiv, samo problem mi je nać domaću guildu CRO / Balkan na serveru Whitefall. Neznam dali ću se zadržat na Riftu, WoW mi je "zgadio" sve mmo igre izgleda.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Vidim da komentirate BG u WoWu, pa da komentiram i ja. Do nedavno sam mislio da je "mit" to da horda uvjek dobiva u BGima sve dok nisam napravio lika na strani horde i sam se uvjerio u to, možda je tako stanje bilo na mom serveru pa je iznimka ali vidim dosta ljudi se "tuži" pa prepostavljam da nije iznimka.

sve ovisi o battlegrupi u kojoj igraš, ali istina je da na alianci nemaš hilera (doslovce ih je premalo) i kad uđeš u bg 10vs10, a jedna strana ima 4 hilera a druga samo jednog, rezultat ne moraš ni pogađati

15 godina
neaktivan

Kako Darky kaze ja se sijecam kada smo bili nizi lvli Ally nas tukao, kao volove, sada od 80 rijetko koji BG sam izgubio, igram na strani Horde, jer nezz mozda je starije drusto pa zna igrati, ali to sam skuzio da na vecim LvLima mi uvijek dobimo O.o?

Pwned?
17 godina
neaktivan
Bergmann kaže...

Kako Darky kaze ja se sijecam kada smo bili nizi lvli Ally nas tukao, kao volove, sada od 80 rijetko koji BG sam izgubio, igram na strani Horde, jer nezz mozda je starije drusto pa zna igrati, ali to sam skuzio da na vecim LvLima mi uvijek dobimo O.o?

ma možeš ti znati igrati super, ali kaj ti to vrijedi kad se nađeš sam protiv 2 hilera i warriora sa druge strane?

horda je prepuna hilera (srećom u zadnje vrijeme u misery battle groupe ima manje BE holy paladina) dok je u alianci sve okrenuto na dps klase

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zna netko gdje se mogu najjeftinije kupit wow keyevi? Trebaju mi WotLK i Cata, samo pitam ako netko zna da je jeftinije nego uobicajnea cijena od 250kn oba dvoje posebno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.cdkey.biz/ za 250 kn hmm mozda se moze naci, nezz jesu u Algoritmu pale sta cijene?

Pwned?
14 godina
World of Warcraft

Igram na __________ serveru

11 privatnom
28 originalnom
griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
World of Warcraft

ekipa evo ako tko zeli igrati hordu dosta se nas ekipe skupilo pa smo odlucili napraviti nove likove ako je tko zainteresiran nek se javi server stormscale pvp full odlican za hordu :)) 

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
prokletakuya kaže...

ekipa evo ako tko zeli igrati hordu dosta se nas ekipe skupilo pa smo odlucili napraviti nove likove ako je tko zainteresiran nek se javi server stormscale pvp full odlican za hordu :)) 

Steta da niste to malo prije , jer sam bas poceo lvlati lika prije mjesec dana na Outlandu. Isto horda, i fino balansiran server.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
15 godina
neaktivan
Lol ljudi ja sam poceo igrati ovaj F2P WoW, u 1 dan lvl11, i zanima me sta trebam kupit ako se odlucim na full...jel trebam one kutije (wow, bc, wotlk, cata) ili je dovoljan neki kljuc za upgrade??? Nista mi nije jasno xD...
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
17 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Lol ljudi ja sam poceo igrati ovaj F2P WoW, u 1 dan lvl11, i zanima me sta trebam kupit ako se odlucim na full...jel trebam one kutije (wow, bc, wotlk, cata) ili je dovoljan neki kljuc za upgrade??? Nista mi nije jasno xD...

ako imaš kreditnu karticu, samo odeš na battle.net račun i odabereš upgrade

sve je gotovo za minutu ili dvije

nakon toga napraviš relog igre i igraš dalje

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Imam jedno pitanje u vezi patcheva, da li je moguće skinuti patcheve na jednom kompu i instalirat iste na drugom ?

Razlog pitanja je taj što kod mene doma internet radi užasno sporo, a koliko sam skužio WOW ima X patcheva koji su poprilično veliki, pa bi mi ova opcija odlično koristila.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"

0 0 hvala 0
17 godina
woodgamesfx kaže...

Imam jedno pitanje u vezi patcheva, da li je moguće skinuti patcheve na jednom kompu i instalirat iste na drugom ?

Razlog pitanja je taj što kod mene doma internet radi užasno sporo, a koliko sam skužio WOW ima X patcheva koji su poprilično veliki, pa bi mi ova opcija odlično koristila.

Prekopiraš čitav WoW na drugi kompjuter i radit će.

15 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
woodgamesfx kaže...

Prekopiraš čitav WoW na drugi kompjuter i radit će.

Ma već sam instalirao do WOTLK , danas još imam na tasku Kataklizmu instalirat i onda sam sve CD-DVD materijale instalirao, našao sam sada ovaj site : http://www.strategyinformer.com/pc/patches/worldofwarcraft/patch.html , ovdje ima nekih PATCHEVA , sad ne znam koji od njih bi odgovorao tj. koje sve trebam nakon instalacije kataklizme ?

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
17 godina
woodgamesfx kaže...

Ma već sam instalirao do WOTLK , danas još imam na tasku Kataklizmu instalirat i onda sam sve CD-DVD materijale instalirao, našao sam sada ovaj site : http://www.strategyinformer.com/pc/patches/worldofwarcraft/patch.html , ovdje ima nekih PATCHEVA , sad ne znam koji od njih bi odgovorao tj. koje sve trebam nakon instalacije kataklizme ?

Instaliraj sve expanzije, patchaj preko blizzard downloadera i na kraju samo prekopiraj čita WoW direktorij na drugi kompjuter.

Zbog čega se mislit oko patcheva kad ih moš automatski instalirat.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice