World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.639.864
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Nitro233 kaže...
chutac kaže...
Apolonn kaže...

Ljudi ajde mi kazite di bi mogao preselit svog Human Warlockan a '' The Maelstorm '' relmu je

Ocu neki realm di ima alliance i nasih ljudi... A i da je dobar mislio sam na silvermoon?

Imate li kakve prijedloge osim korgala...?????

Spermik...to ti je ceski server gdje ima pun qrac nasih ljudi i domacih guildova i skoro pa nista nije buggano :)

chutac koja je razlika izmedu Spermika i Moltena

Spermik je po meni bolji zato sta ima manje bugova, buggane questove mos rijesit prek q completera(trebas RP-ove), manje je ljudi tak da netreas bit quean i ni jedna instanca nije bugguana...ti si odluci sta ti je draze :)

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dugo sam igrao sa paladinom tako da su mi druge klase manje poznate.  Igram sa warlockom, interesujeme koji su talenti najbolji za pve, da li mi mozete objasniki koji talent tree je zasta? I kakva oprema ide na warlocka. Mislim pro odabiru koje statuse moram gledati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Garamel kaže...

Dugo sam igrao sa paladinom tako da su mi druge klase manje poznate.  Igram sa warlockom, interesujeme koji su talenti najbolji za pve, da li mi mozete objasniki koji talent tree je zasta? I kakva oprema ide na warlocka. Mislim pro odabiru koje statuse moram gledati?

PvE-Affliction

za ovo dalje nisam siguran al mislim da bi tak trebalo

Demonology- stamina, intellect

dalje neznam sry xD

14 godina
neaktivan
Zoki kaže...
princ_vegeta23 kaže...

postovanje ekipa, jel mi moze netko pomoc,,krenuo bi u zaradu dodatnu pravljenjem likova za wow, pa me zanima kako to ide i sta sve treba ,,hvala

Nemreš prodavat likove, moraš cijeli account, likove je moguće prebacivati sa accounta na account jedino ako su oba accounta tvoja(isto ime).. A ak misliš na prodaju golda, to se može al se nemre baš zaradit neka lova...

mislim prodat cjeli acc, al neznam kak to sve ide

14 godina
neaktivan
chutac kaže...
princ_vegeta23 kaže...

postovanje ekipa, jel mi moze netko pomoc,,krenuo bi u zaradu dodatnu pravljenjem likova za wow, pa me zanima kako to ide i sta sve treba ,,hvala

zaradu?...i sta treba za napravit chara?...pa wow i acc na nekom serveru xD
aj malo jos pojasni molim te :)

pa imam wow, ali neznam nista o tome jer nisam igrao nikad pa ja bi tebe molio da malo pojasnis :D

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Hvala na pomoci mada mi to nije dovoljno. Da li neko moze malo bolje objasniti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
princ_vegeta23 kaže...
chutac kaže...
princ_vegeta23 kaže...

pa imam wow, ali neznam nista o tome jer nisam igrao nikad pa ja bi tebe molio da malo pojasnis :D

znaci odaberes server regas se, uzmes realm(ctrl+c) i to kopiras u relamlist.wtf u data folderu tam gdje si instaliro wow. Tada udjes u wow i logiras se, zatim odes na create new character pa odaberes faction(nezz hrv prijevod xD) tad odaberes rasu pa klasu. nakon što je napravljen odes na Enter World. Tad ces vidit cinematic za u rasu pa ces imat mali tutorijačić koji nemoj gasit jer si nov. taj ce ti tut. bit pomoc..ne velika ali dostatna. zatim odaberi prvi quest i tako dalje do 10 lvla gdje dobivas talente...odaberi ono sto želiš ali znaj da nesmiješ "šarati" znači iz jednog talent treea u drugi.

E sad kad dodjes na 10 lvl obrati mi se ako želiš još uputa :)
sretno i nadam se da sam pomogao :)

15 godina
neaktivan
Garamel kaže...

Hvala na pomoci mada mi to nije dovoljno. Da li neko moze malo bolje objasniti?

Wowhead i praksa su ti najbolji objašnjivači :)

sad cu ja dignut nekog warlocka na 20 pa da ti kazem bar osnovno :)

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pa vidi oprema mi je manje bitna lagano cu to, ali bih volio koje talente za sta koristim. Nije da sam totalni pocetnik u wow-u ali su me uvijek talenti malo zezali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pa nadjes vec neki gotovi build na netu. A ako tko oce PM me, ja imam svoj server za prijatelje i tako pa ako tko oce da se malo zeza samnom nek se javi.

0 0 hvala 0
17 godina
princ_vegeta23 kaže...

Nije mi baš jasno kaj ne kužiš al ajde bum probal skroz pojasnit. Znači kreneš igrat lika(ili više likova) kojeg napraviš, dođeš do max levela, opremiš ga što bolje možeš i prodaš account. Prije je to možda i imalo nekog smisla jel je do nekih komada opreme bilo fakat teško doć, pa su full opremljeni likovi imali neku vrijednost. Danas to jednostavno više nije tak, wow je postao casual frendly i može se dobro opremit lika bez nekog većeg beda, tako da je samim tim pala cijena accountova. Moja preporuka ti je dakle da zaboraviš igranje wowa radi neke zarade, jel to jednostavno nije više moguće..

FOR THE HORDE
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Slazem se i oni su sami priznali da igra vise nije namjenjena hardcore igracima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jucer sam bas malo gledao "Realm Stats" na warcraftrealms.com, pa imam pitanje ako tko zna, koliko cesto oni updejtaju taj realm stats i jel su barem priblizno tocni. Iako cisto sumnjam, jer za recimo Dragonmaw realm pise da ima samo 158 igraca i svi su na Ally xD. 0 Horde. Bas sam napravio char tamo al vidim da ima i ljudi na horde. Btw nemojte napravit char na Draenor Ally jer je taj faction poprilicno mrtav. Ja sam se zaj*** i sad nema povratka jel =))

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima povratka ( ako je original ). Uplatis 20$ i prebacis se nad rugi realm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chutac kaže...
princ_vegeta23 kaže...
chutac kaže...
princ_vegeta23 kaže...

znaci odaberes server regas se, uzmes realm(ctrl+c) i to kopiras u relamlist.wtf u data folderu tam gdje si instaliro wow. Tada udjes u wow i logiras se, zatim odes na create new character pa odaberes faction(nezz hrv prijevod xD) tad odaberes rasu pa klasu. nakon što je napravljen odes na Enter World. Tad ces vidit cinematic za u rasu pa ces imat mali tutorijačić koji nemoj gasit jer si nov. taj ce ti tut. bit pomoc..ne velika ali dostatna. zatim odaberi prvi quest i tako dalje do 10 lvla gdje dobivas talente...odaberi ono sto želiš ali znaj da nesmiješ "šarati" znači iz jednog talent treea u drugi.

E sad kad dodjes na 10 lvl obrati mi se ako želiš još uputa :)
sretno i nadam se da sam pomogao :)

aa hval hvala pomagoa si za sada :D hvala

14 godina
neaktivan
Zoki kaže...
princ_vegeta23 kaže...

Nije mi baš jasno kaj ne kužiš al ajde bum probal skroz pojasnit. Znači kreneš igrat lika(ili više likova) kojeg napraviš, dođeš do max levela, opremiš ga što bolje možeš i prodaš account. Prije je to možda i imalo nekog smisla jel je do nekih komada opreme bilo fakat teško doć, pa su full opremljeni likovi imali neku vrijednost. Danas to jednostavno više nije tak, wow je postao casual frendly i može se dobro opremit lika bez nekog većeg beda, tako da je samim tim pala cijena accountova. Moja preporuka ti je dakle da zaboraviš igranje wowa radi neke zarade, jel to jednostavno nije više moguće..

to su m ivec napisali da , ja sammislio da mozes ono zaradit oko 1500+ na tome, ali nije tak a?

17 godina
princ_vegeta23 kaže...

to su m ivec napisali da , ja sammislio da mozes ono zaradit oko 1500+ na tome, ali nije tak a?

A neki accounti sigurno vrijede 1500+, ak imaju više level 85 likova sa dobrom opremom, al za to treba dosta vremena. Buraz i ja igramo već godinama i ukupno na dva accounta imamo 7 likova na max levelu i još 5 na 70-80. A sumnjam da bi za account uspjeli dobit više od 1500-2000 kuna. Tak da bi u biti zaradili oko 50 kuna mjesečno{#} a to ne pokrije ni pretplatu..

FOR THE HORDE
15 godina
neaktivan
Zoki kaže...
princ_vegeta23 kaže...

A neki accounti sigurno vrijede 1500+, ak imaju više level 85 likova sa dobrom opremom, al za to treba dosta vremena. Buraz i ja igramo već godinama i ukupno na dva accounta imamo 7 likova na max levelu i još 5 na 70-80. A sumnjam da bi za account uspjeli dobit više od 1500-2000 kuna. Tak da bi u biti zaradili oko 50 kuna mjesečno{#} a to ne pokrije ni pretplatu..

čovječe...dvojica i to godinama samo 7 maxano i 5 blizu?? Ja na Spermiku igram od 9. mjeseca i imam 4 lika 80 lvl i DK-a na 62 (H).

I imam i curu i život :P(bez uvrede iko :))

17 godina
chutac kaže...

čovječe...dvojica i to godinama samo 7 maxano i 5 blizu?? Ja na Spermiku igram od 9. mjeseca i imam 4 lika 80 lvl i DK-a na 62 (H).

hehe, A čuj pa nije to jedina igra koju igram(o), a i prije leveliranje nije išlo brzo ko danas. A što se tiče toga da imaš život good for you ;), I ja sam u međuvremenu promjenil par cura, završil faks i tak..{#}

FOR THE HORDE
15 godina
neaktivan
Zoki kaže...
chutac kaže...

hehe, A čuj pa nije to jedina igra koju igram(o), a i prije leveliranje nije išlo brzo ko danas. A što se tiče toga da imaš život good for you ;), I ja sam u međuvremenu promjenil par cura, završil faks i tak..{#}

cestitam na zadnjem :D

a dobro nisam igro bas TBC i original pa ni nezz kakvo je bilo, a TBC-a se nesjecam xD

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

TBC je bil najgori što se tiče vremenske zahtjevnosti. Bez sat, dva grindanja dnevno nisi mogao u raid (gold, potioni i sl. sranja..), a o nekakvim maltretatorskim gildama da ne govorim..

WOTLK je po meni napravio dobar pomak u smislu igrivosti - dao je mogućnost da se sa normalnim gameplayem od po 3,4 sata dnevno postigne dosta toga i vidi cca 90% igre {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

TBC je bil najgori što se tiče vremenske zahtjevnosti. Bez sat, dva grindanja dnevno nisi mogao u raid (gold, potioni i sl. sranja..), a o nekakvim maltretatorskim gildama da ne govorim..

WOTLK je po meni napravio dobar pomak u smislu igrivosti - dao je mogućnost da se sa normalnim gameplayem od po 3,4 sata dnevno postigne dosta toga i vidi cca 90% igre {#}

to hoces rec da je pojednostavljen.... to se slazem...

slazem se u toj mjeri da je wow postao igra u kojoj blizzard zeli namaknuti sto vise love olaksavajuci igru u tolikoj mjera da je ljudi bez ruku i ociju mogu igrat. pogotovo nakon cataclysm ekspanzije

mislili su kao napravit cemo tezu igru, al kad su ljudi poceli kukat kolilo je tesko (pod ljudi mislim skupina xy koja zeli sve na brzinu bez ikakvog znanja) poceli su nerfat sve zivo da su nakon prvog patcha randoms bile toliko lagane da je svatko, ama bas svatko mogao ic u njih bez obzira na skill ili gear. pa glupa archeology, pa retardirani raid lockout system i ko zna sta napravili su od igre sapunicu.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ne bih rekao samo pojednostavljen..   nego i manje maltretatorski tj. ima smisla da čovjeka zabavi i opusti - što bi trebala biti poanta 'igre' {#}

Na poslu me dovoljno stišću razne obaveze i rokovi, od video igara tražim opušteniju vrstu zabave, a ne da me tjeraju da i u virtualnom svijetu moram 'crnčit' i mučit se ko marva..   meni je stoga pojednostavljivanje u ovom slučaju pozitivna promjena (a očito i hrpi drugih igrača).

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

meni je stoga pojednostavljivanje u ovom slučaju pozitivna promjena (a očito i hrpi drugih igrača).

Nije zato sto se prelako i bez ikakvig truda istrazi sadrzaj i sad sam platio pretplatu a igral LeagueOfLegends jer na WoW nemam sta radit. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
World of Warcraft

@Dado_ZG78

U jednu ruku se slažem sa tobom da je to dobro, al mislim da su ipak malo pretjerali. Jel je fakat postalo prelagano, sa zadnjim likom kojeg sam leveliro nisam umro nijednom u pve..

FOR THE HORDE
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 22:34 (Zoki).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Dado_ZG78 kaže...

meni je stoga pojednostavljivanje u ovom slučaju pozitivna promjena (a očito i hrpi drugih igrača).

Nije zato sto se prelako i bez ikakvig truda istrazi sadrzaj i sad sam platio pretplatu a igral LeagueOfLegends jer na WoW nemam sta radit. . .

Pa nije baš istina da se nema što za raditi..   za jednog lika kompletno izlevelat i odigrat i PvE i PvP i usavršit profesije..   ha treba ti dobrih 3 mjeseca (možda i malo više) ako ne igraš ko manijak po 12 sati na dan..

Lijep pozdrav ;)
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Ne bih rekao samo pojednostavljen..   nego i manje maltretatorski tj. ima smisla da čovjeka zabavi i opusti - što bi trebala biti poanta 'igre' {#}

Na poslu me dovoljno stišću razne obaveze i rokovi, od video igara tražim opušteniju vrstu zabave, a ne da me tjeraju da i u virtualnom svijetu moram 'crnčit' i mučit se ko marva..   meni je stoga pojednostavljivanje u ovom slučaju pozitivna promjena (a očito i hrpi drugih igrača).

upravo zato su to napravili.

prije igraci kao ti ne bi prismrdili item-ovima i slicnim stvarima jer si casual. o tome se radi. previse noobova u igri, i meni osobno je to jedan on najvecih razloga sto sam prestao igrat wow.

uz duzno stovanje za casual igrace, ali vama nije mjesno u raidovima, mozda raidovima iz prosle ekspanzije, ali u trenutnoj ne. ali politika blizzarda je daj vise love, tako da ce to jos uvijek ostat nepromjenjeno.

jedva cekam ili guild wars 2 (koji ce nadam se ostat mukte) i sw:tor, ali samo ako za sw:tor bude neka vrsta triala

17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Pa nije baš istina da se nema što za raditi..   za jednog lika kompletno izlevelat i odigrat i PvE i PvP i usavršit profesije..   ha treba ti dobrih 3 mjeseca (možda i malo više) ako ne igraš ko manijak po 12 sati na dan..

Za Arene ti treba max 20 minuta tjedno da udaris cap usput s guild tabardom tu rjesis reputaciju, PvE je cista faceroll komedija kroz BWD/BoT proletim s guildom srjedom od 19:30 pa tamo 22:30-23:00 znaci toliko o PvE. Imam oko 25k golda i daljnje farmanje mi nema nekog smisla, odradim JC daily svaki dan (30 sekundi ako cutam gemove do 3 minut ako moram otic ubit elementale) Arheologijom sam vec iskopao sve sto valja a cooking/fishing su mi cisto debilne profesije tako da cekam sljedeci reset.

Za levelanje sam vec pokupovao sam gear sto mozes uzet za markice/golde pa akd udjem u dungeon i dok izadjem dobijem 3 lvl-a samo se nasmijem i izlogujem. Cekam 28mi novi patch i Firelands da me malo vise zabave dotad ni ne ulogujem se kako treba.

Opet ovo je ogromna igra i ima se sta radit, nazalost stvari koje MENE zanimaju su prelako dostupne.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
odjavljen

imam jedno pitanje u vezi WoWa,naime igram na strani alijanse human warior level sam 46 i sada sam u Stranglethorn Valeu .Gdje da napredujem,gdje da idem dalje u koju zonu tako da se levelam do 50.Koja je sljedeca stanica?

17 godina
D3ViL kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Za Arene ti treba max 20 minuta tjedno da udaris cap usput s guild tabardom tu rjesis reputaciju, PvE je cista faceroll komedija kroz BWD/BoT proletim s guildom srjedom od 19:30 pa tamo 22:30-23:00 znaci toliko o PvE. Imam oko 25k golda i daljnje farmanje mi nema nekog smisla, odradim JC daily svaki dan (30 sekundi ako cutam gemove do 3 minut ako moram otic ubit elementale) Arheologijom sam vec iskopao sve sto valja a cooking/fishing su mi cisto debilne profesije tako da cekam sljedeci reset.

Za levelanje sam vec pokupovao sam gear sto mozes uzet za markice/golde pa akd udjem u dungeon i dok izadjem dobijem 3 lvl-a samo se nasmijem i izlogujem. Cekam 28mi novi patch i Firelands da me malo vise zabave dotad ni ne ulogujem se kako treba.

Opet ovo je ogromna igra i ima se sta radit, nazalost stvari koje MENE zanimaju su prelako dostupne.

eto vidis kolega D3ViL u tome se skroz slazem... igra je jednostavno suhoparna. ja imam preko 50k i sta da radim osim raida? farmam i randoms i daily quests? lol.

a levelanje mi likova ne dolazi u obzir.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice