World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.640.146
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Warcraft
Nitro233 kaže...

imam jedno pitanje u vezi WoWa,naime igram na strani alijanse human warior level sam 46 i sada sam u Stranglethorn Valeu .Gdje da napredujem,gdje da idem dalje u koju zonu tako da se levelam do 50.Koja je sljedeca stanica?

Najbolje ti je Tanaris(45-50), pa samo nastaviš u un'goro crater(50-55). A i imaš u svakom captal cityu one panoe(kod banke i ah) koji ti daju quest za područje za koje si spreman..

FOR THE HORDE
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 23:13 (Zoki).
15 godina
neaktivan

Gledaj mozda mu se ne svidaju nove expanzije zeli nesto isproati, propustio je jbg, ja  sam volio onaj stari TBC gear bio sam lud za njime :D, imas gro razloga :D

Pwned?
17 godina
neaktivan
Raidove treba ostaviti "manijacima", tj. otezati ih. Tako npr. ja koji sam teski casual nisam napravio ni jedan cata hc dungeon niti raid dosad(osim bh) . Jednostavno nemam vremena ni zivaca za pve a ktome mi je i dosadan. Ko voli nek izvoli, al ja radje perem po pvp. Arena , rbg, puno vise akcije, zabave, timski rad a bome i skill dolazi do izrazaja.
Sic semper tyrannis.
16 godina
World of Warcraft

Ljudi na serveru govore da ce u 4.2 se moci sam 1/3 cp skupit u areni a ostalo u rbgs, je li to istina? Ja to nisam uspio pronaci na patch notesima

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
17 godina
SPAWNK4MPER ti mama kaže...
Raidove treba ostaviti "manijacima", tj. otezati ih. Tako npr. ja koji sam teski casual nisam napravio ni jedan cata hc dungeon niti raid dosad(osim bh) . Jednostavno nemam vremena ni zivaca za pve a ktome mi je i dosadan. Ko voli nek izvoli, al ja radje perem po pvp. Arena , rbg, puno vise akcije, zabave, timski rad a bome i skill dolazi do izrazaja.

Ovo s "manijacima" necu ni komentirati ispadas smjesan s tako debilnom izjavom.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

Ovo s "manijacima" necu ni komentirati ispadas smjesan s tako debilnom izjavom.

oprosti ali samo manijak može ući u u dungeon HC ili raid i ostati unutra 6 sati konstantno bez logofa

gle tebi je wow igra u koju zagaziš i ne mičeš se od nje dok nisi sve iteme pokupio (normalo da ti dostadna kad si igrao po cijele dane)

meni je to igra za igrati se sat dva, par BG, par dnevnih q i eventalno arena i dosta za dan.

tebi je wow profesija, ali večini je to zabava.

17 godina
Darky kaže...

oprosti ali samo manijak može ući u u dungeon HC ili raid i ostati unutra 6 sati konstantno bez logofa

gle tebi je wow igra u koju zagaziš i ne mičeš se od nje dok nisi sve iteme pokupio (normalo da ti dostadna kad si igrao po cijele dane)

meni je to igra za igrati se sat dva, par BG, par dnevnih q i eventalno arena i dosta za dan.

tebi je wow profesija, ali večini je to zabava.

Oprosti ali kako mozes biti glup da zakljucujes stvari unaprjed? Jesam ja napisao da sam u raidu 6 sati bez prestanka? Jesi li pogledao moj armory page pa na osnovu njega zakljucio da sam "manijak" kao sto sad ja zakljucujem da si ti debil? Ja nisam HARDCORE raider, sa svojim guildom smo ocistili sve normal modove i to moze uraditi svaki casual igrac bez ikakve muke ako ulozi 3-4 sata igranja TJEDNO a ne po 6 sati dnevno.

PvE se moze igrati casual i bez nekog ulozenog vremena isto kao PvP, koliko ti treba da odradis jedan BG toliko je potrebno i da ocistis jedan random HC s dobrom grupom. Ekipa zna satima farmati "rating" po Areni daleko vise vremena nego sto je meni potrebno da sa guildom ocistim jedan Normal Raid. Smjesni ste i jadni sa svojim brzopletim i glupim zaključcima. . .

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 10:27 (D3ViL).
15 godina
World of Warcraft

Za jedan HC dungeon ti treba oko sat,sat i po,ako eventualno naletiš na ekipu koja nezna taktike ili je lošia grupa.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
mancekk kaže...

Za jedan HC dungeon ti treba oko sat,sat i po,ako eventualno naletiš na ekipu koja nezna taktike ili je lošia grupa.

Stare HC danas ekipa cisti za nekih 15 minuta, ZA/ZG su bili nezgodni kad su izasli pa se i znalo zapet po sat, sat i pol ali danas kad vecinom svi znaju taktike i imaju gear se i kroz njih proleti. uostalom imam tu srecu da sam tank pa si mogu priustit izlazak iz fail grupe jer cu instant dobit novu, ili force kikat nekoga ko nema pojma sta da radi. . .

17 godina

ako vam vec nije jasno sto je to hardcore a sto casual raider evo primjera:

hardcore raider je igrac koji raida high end content prvenstveno zbog progressa, odnosno na svom serveru sa svojom guildom zeli bit prvi na ljestvici po boss killovima ili po raid achievementima. najcesce se raida 3 do 4 sata po danu, od 4 do 7 dana u tjednu. ja sam recimo raida ponedjeljak, srijeda, četvrtak i nedjelja od 20.30 do 23.30 ako me pamćenje dobro sluzi.

casual je sve suprotno, jer te nije briga za progress, samo za gear, tu i tamo koji PUG napravis za par bossova u raidu, farmas hcs ili gold, ono svega pomalo ali nista sa nekim visim ciljem, osim pvp arene, ali meni nikad pvp nije bio nesto jer se nađe recimo resto druid i ret paladin u areni i tu nemos nista napravit jer su klase neizbalansirane za poludit.

i jos jedna bitna razlika. hardcore ljudi znaju svoju klasu inside out, za razliku od casual ljudi jer u hcs to i nije tako vazno s obzirom da te ekipa moze pronit kroz dungeon cak ako nemas blage veze.

kad ljudi u guildu shvate da je gear samo sredstvo da tvoj dps bude bolji kako bi guilda uspjela onda se pogled na progress i ostale ''hardcore stvari'' mijenja, jer je gear poslije lako nabaviti s obzirom da je high end content dostupan puno laksi zato sto imas 25 ljudi koji zatvorenih ociju mogu ocistiti hc raid.

a posto u wow-u vecina ljudi gleda ko ima veci broj u kojem dijelu statova to je sasvim druga prica.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Oprosti ali kako mozes biti glup da zakljucujes stvari unaprjed? Jesam ja napisao da sam u raidu 6 sati bez prestanka? Jesi li pogledao moj armory page pa na osnovu njega zakljucio da sam "manijak" kao sto sad ja zakljucujem da si ti debil? Ja nisam HARDCORE raider, sa svojim guildom smo ocistili sve normal modove i to moze uraditi svaki casual igrac bez ikakve muke ako ulozi 3-4 sata igranja TJEDNO a ne po 6 sati dnevno.

PvE se moze igrati casual i bez nekog ulozenog vremena isto kao PvP, koliko ti treba da odradis jedan BG toliko je potrebno i da ocistis jedan random HC s dobrom grupom. Ekipa zna satima farmati "rating" po Areni daleko vise vremena nego sto je meni potrebno da sa guildom ocistim jedan Normal Raid. Smjesni ste i jadni sa svojim brzopletim i glupim zaključcima. . .

ako je netko glup onda si to ti...

u normalne raide više ne možeš ni ući da ti ne uvjetuju archivmente, toliko o casual raidanju

svi su postali nekako elitistički nastrojeni kao i ti.

ako ti je samo cilj protrčati kroz raid onda što tamo radiš?

ako želiš izazov, pa onda okupi ekipu koja ide prvi puta pa je sam vodi i da vidiš kako će biti zahtjevno, (pokaži svoje vrijednosti sa onima koji uđu sa slabom opremom, a ne kad svi imaju max opremljeno i kad tebe šlepaju)

17 godina
Darky kaže...
D3ViL kaže...

ako je netko glup onda si to ti...

u normalne raide više ne možeš ni ući da ti ne uvjetuju archivmente, toliko o casual raidanju

svi su postali nekako elitistički nastrojeni kao i ti.

ako ti je samo cilj protrčati kroz raid onda što tamo radiš?

ako želiš izazov, pa onda okupi ekipu koja ide prvi puta pa je sam vodi i da vidiš kako će biti zahtjevno, (pokaži svoje vrijednosti sa onima koji uđu sa slabom opremom, a ne kad svi imaju max opremljeno i kad tebe šlepaju)

to sto ti zelis jednostavno nije moguce. jer ako si casual onda ne zelis gubit vrijeme na raid i ucit ljude koji nikad nisu tamo bili kako radit nesto.

sto se tice gear-a svako moze na sebe nabacat par epic stvari jer ispadaju ko kisa, pogotovo kad skupis rep points, odes u novu hc i sta ja znam. ako netko svoju klasu ne zna tu ne mozes nista napraviti.

ti jednostavno imas zahtjev u dps-u koji trebas ispuniti da bi nekog bossa ubio do njegovog enrage timera. ako to ne ispunis nemas sto radit s ljudima koji to ne mogu zadovoljit.

ako je tvoje viđenje wow-a ucenje nekih novih ljudi dok si u raidu onda je tvoje strpljenje toliko da bi covjek zakljucio da nisi ljudsko bice, nego stroj. i jos pri tom imas vremena na bacanje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 13:10 (Obi Wan).
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

@ D3ViL. A zasto ne skupis ekipu i cistis instance na HC? Odi probaj Sinestru malo ^^. Tu se pjenis beveze, i QQ kak ti je igra dosadna. Smisan si ti covik ^^

0 0 hvala 0
17 godina
GoxiCity kaže...

@ D3ViL. A zasto ne skupis ekipu i cistis instance na HC? Odi probaj Sinestru malo ^^. Tu se pjenis beveze, i QQ kak ti je igra dosadna. Smisan si ti covik ^^

Nisam toliko hardcore niti je moj guild, niti imamo vremena da bismo se zalijetali na HC modove. Ja sam neki svoj "cilj" postigao kada sam dobio Defender of Shattered World i full Vic gear. Trenutno nemam sta da radim osim da cekam 28mi i novi patch.

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
GoxiCity kaže...

Nisam toliko hardcore niti je moj guild, niti imamo vremena da bismo se zalijetali na HC modove. Ja sam neki svoj "cilj" postigao kada sam dobio Defender of Shattered World i full Vic gear. Trenutno nemam sta da radim osim da cekam 28mi i novi patch.

Pa ok. Al nemozes onda rec da je wow dosadan kad uvijek imas nesta za radit. Ako ces radit HC, budes vidio koliko ces zapet na Sinestri. Il recimo probaj Battlemaster achiev. Za to ti treba isto pun k vremena. Imas uvijek nesto =))

17 godina
GoxiCity kaže...
D3ViL kaže...
GoxiCity kaže...

Pa ok. Al nemozes onda rec da je wow dosadan kad uvijek imas nesta za radit. Ako ces radit HC, budes vidio koliko ces zapet na Sinestri. Il recimo probaj Battlemaster achiev. Za to ti treba isto pun k vremena. Imas uvijek nesto =))

zavisi. netko mozda ne voli pvp. npr ja. jako neizbalansiran.

15 godina
protjeran
World of Warcraft

wow je igrica koja je napravljena  0-24 jer placate novcima vrijeme + vrijeme koje brzo prode a da niste svjesni toga... igrica je napravljena da se igra u vecem broju sati jer vi u sat vremena nemozete nista prakticki napraviti pogledat ah stavit nesto i to je to... ...iskreno budale su one koje igraju par sati tjedno a placaju mjesecno! moje misljenje :)

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
prokletakuya kaže...

wow je igrica koja je napravljena  0-24 jer placate novcima vrijeme + vrijeme koje brzo prode a da niste svjesni toga... igrica je napravljena da se igra u vecem broju sati jer vi u sat vremena nemozete nista prakticki napraviti pogledat ah stavit nesto i to je to... ...iskreno budale su one koje igraju par sati tjedno a placaju mjesecno! moje misljenje :)

Ljudi placaju pretplatu za MAXTV, Total TV etc etc pa jesu budale ako ugase TV? Ljudi placaju flat pa jesu budale ako prestanu downlodat? Ljudi placaju mjesecnu clanarinu za teretanu/bazen/ pa jesu budale ako ne vjezbaju ili plivaju bez prestanka? Sve se placa ali sve treba uzimati umjereno pa i WoW. . .

Nisi ti taj koji tim ljudima placa mjesecni prepaid tako da netreba ni da im sudis {#}

15 godina
protjeran

sve to stoji sta si reka ali igrica je ovisnost (osjetio sam na svojoj kozi) nije ni cudo sta je uposreduju sa drogom  pa znam o cemu pricam igra je napravljena da se igra vise.... 

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Unable to connect :SS
od jutra, a drugi se spajaju bez problema. koje je rjesenje najcesce?
ljudi pomagajte i hvala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

hardcore i casual nema apsolutno nikakve veze s s tim kolko se ocisti u rejdovima ni koliko brzo, ber ne direktne veze. hardcore igrac je onaj koji provodi u igri jako puno vremena. casual igrac je onaj koji u igri provodi malo vremena. progress, sposobnosti, nesposobnosti, znanja i failovi mogu biti jednaki s obje vrste igraca. dapace, u zadnje vrijeme casual 25m guilde su skoro sve zavrsile s progressom hc modova. vecini je ostalo par tezih zadnjih bosseva, alakir na 10m ko mi jer u 25m carryamo 10 ljudi, council/sinestra nista jer jednostavno zahtjevaju previse od nekog tko u igri zeli provesti malo vremena.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Moze li mi neko reci kod warlocka koji talent tree je zasta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Garamel kaže...

Moze li mi neko reci kod warlocka koji talent tree je zasta?

sva tri su za dpsanje.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Znam to nego neki je za pvp neki pve neki za nesto pa to me interesuje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hehe evo da vam se pohvalim to samo ja mogu, uspio sam sje*ati WoW :). Nemogu ga unistal nemogu ga instal nemogu nista hh :D

Pwned?
15 godina
neaktivan
Bergmann kaže...

Hehe evo da vam se pohvalim to samo ja mogu, uspio sam sje*ati WoW :). Nemogu ga unistal nemogu ga instal nemogu nista hh :D

Daj Boze da se to meni dogodi! I da nemogu diskove formatirat nikad vise =)

15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

zavisi. netko mozda ne voli pvp. npr ja. jako neizbalansiran.

Dobro to je istina. I ja cu sad prebacit sve charove s ally na horde jer ally jednostavno nemoze dobit bg. Odigram najmanje 10 matcheva dnevno od toga 7 ih izgubim. Najveci problem je sto ally nikad nema healera, a i ako se slucajno koji pojavi taj je u pve gearu iz deepholm questova =)). A sta se tice arene dosta ti ovisi koju klasu igras. Ako imas dk-a il war, sretan si. I aff lock je dobar. Al kad vidim jadnog huntera, il shamana, ma to je gg cim udes =))

17 godina
GoxiCity kaže...

Dobro to je istina. I ja cu sad prebacit sve charove s ally na horde jer ally jednostavno nemoze dobit bg. Odigram najmanje 10 matcheva dnevno od toga 7 ih izgubim. Najveci problem je sto ally nikad nema healera,

E jesam se na ovo nasmijao samo jer sam ja isto planirao s Horde sve da prebacim na ally jer nemozes dobit postenu grupu uvjek netko mora biti AFK, borit se na mid u WSG ili chargati Stables u AB. Sve je to isto BG vecinom igra ekipa koja farma Blood gear ili trollovi koji sjede s strane bez zrna talenta za teamplay bio Horda ili Ally. Ukoliko bi se prebacio radi BG-a nemoj bacat pare.

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
GoxiCity kaže...

Dobro to je istina. I ja cu sad prebacit sve charove s ally na horde jer ally jednostavno nemoze dobit bg. Odigram najmanje 10 matcheva dnevno od toga 7 ih izgubim. Najveci problem je sto ally nikad nema healera,

E jesam se na ovo nasmijao samo jer sam ja isto planirao s Horde sve da prebacim na ally jer nemozes dobit postenu grupu uvjek netko mora biti AFK, borit se na mid u WSG ili chargati Stables u AB. Sve je to isto BG vecinom igra ekipa koja farma Blood gear ili trollovi koji sjede s strane bez zrna talenta za teamplay bio Horda ili Ally. Ukoliko bi se prebacio radi BG-a nemoj bacat pare.

Dobro nije naravno samo zbog toga. Nego ja sam ti na Draenor serveru. I tam ti je oko 70% horde i 30% ally. I stvarno se skuzi da je malo ekipe, jer recimo za BH class run ja trazim oko 45 min ekipu, a na horde za 5 min poslozim raid bilo koji dan u tijednu, pa makar to bio utorak oko pola noci prije instace reseta. Ja neznam kud mi je bila pamet radit ally char na Draenor serveru jer Draenor je "orc hometown" da kazemo tako. Orcovi od tamo potjecu (barem ja mislim tako :P). I super su guildovi na Draenor cak ima i jedan balkanski. I ekipa je nekako zrelija (ne svi naravno), a to sam zakljucio po tradeu naravno. Sjecam se kako se na trade chatu na ally pola dana pisalo nekaj tipa "ANUS "random achiev"!!!", i svi su to spamali a cak nije niti smijesno. Eto to ti je bio trade taj dan. Prejadno!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice