World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.860
|
čitano: 1.448.289
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

znam kupio sam sada kad je bio na akciji, nego problem mi je jer u pon mi istice game time a, imam ziro racun u PBZ-u ali otvorio sma ga kad sam imo 17 kad sam napunio 18 trebo sam doc i podic karticu na svoje ime ali nisma to napravio, pa mi je sad frka, kartica mi nije vazeca :D msm necu umrijet za tj dana al treba raidat :D, pa se raspitujem okolo

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 1:04 (Mcbuzz).
13 godina
neaktivan
Mcbuzz kaže...

znam kupio sam sada kad je bio na akciji, nego problem mi je jer u pon mi istice game time a, imam ziro racun u PBZ-u ali otvorio sma ga kad sam imo 17 kad sam napunio 18 trebo sam doc i podic karticu na svoje ime ali nisma to napravio, pa mi je sad frka, kartica mi nije vazeca :D msm necu umrijet za tj dana al treba raidat :D, pa se raspitujem okolo

mislim da mozes i sa paysafecardom odes na tisak uzmes u vrijednosti 200 kn i to mozes kupit na kinguin g2play stranicama.

60 dana mislim da imas za 25ak eura.

Regas se na paysafe i na jednu od tih stranica i kroz par minuta ti stigne code za 60 dana game time na onaj mail s kojim si se regao.

12 godina
neaktivan

ma da al to je skupo za to si uzmem 2 mj preko blizzarda, ma snacicu se nekak :) hvala

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Prek blizza je svaki mjesec 12.99 eura da ti charge napravi s kartice i to 30 dana game time

G2play 60 dana 23.99 eura to ti je sve tu negdje.

Ako neuzimas buyer protection onda je 22.99.

A i svakom kupnjom dobijes neki postotak od ukupnog iznosa sto si kupio na g2play

Znaci kupis 60 dana game time za 23.99 i dobijes kao reward 0.23 eura

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 1:42 (marac1988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Ekipa da li postoji način da prebacim svojeg lvl 100 chara na neki drugi realm, a da ne moram platit, jer prvi char mi je na onom beginer's realmu, koji je malo reć u K tako da ako netko može pomoć bio bi zahvalan!

Dobar grah se daleko cuje
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

aha gle stvarno nisam skuzio da je 60 dana ja mislio jedan mjesec :D kad necitam

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Toza kaže...

Ekipa da li postoji način da prebacim svojeg lvl 100 chara na neki drugi realm, a da ne moram platit, jer prvi char mi je na onom beginer's realmu, koji je malo reć u K tako da ako netko može pomoć bio bi zahvalan!

Jedino ako bude nekakav free server transfer event, ali otkad su mergali servere u MoP-u ne sicam se da sam vidia free server transfer.

Cak i da bude obicno budu transferi s full realmova na low pop.

So.... pripremi Eurice ako se zelis prebacit :)

10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Oj. par pitanja i odgovora...

ukay1000

Heh...aj mi reci nacin na koji u tjedan dana nafarmas cca 360000 golda (6 mj. game token X  cca 60k golda) da i ja pocnem na taj nacin...

zoja

I ja sam povratnik kao i ti...zadnja expanzija mi bila Wotlk....samom kupnjom WoD-a dobijes i sve izmedju..u principu zeni sam kupio obican WoW i WoD..dobila je sve izmedju..takodjer dobijes i pravo na boost jednog toon-a na lvl 90..znaci direkno u WoD...

Igram od vanile i opci dojam trenutnog stanja WoW-a je..hmm...blago receno u banani... nema vise nekog gusta, sve je na brzinu, dungeoni i raidovi (PuG) su u k*rcu do bola, kroz sve se trci i juri, ne stignes ni lootat pravo.. sve u svemu velika razlikaod onog starog... naravno ima i nekih prednosti sve to skupa, recimo heirloomi, zatim mountovi koji su sad svi za sve likove a ne da moras kupovat svakom, zatim neki itemi koji su bondani na batle net acc a ne na lika pa ih mozes poslat sa jednog na drugog lika...

Opci dojam sadasnjeg WoW-a mi je ono..aj da se malo poigram da ubijem vrijeme.....

malo oglasa :

Eto ako netko zeli u casual/raiding guild (internacional - ima 6-7 balkanaca u njemu) na Ragnarosu.

Raida se ponedjeljkom noraml HFC i srijedom i cetvrtkom HC HFC...kome se taj dan ne raida nije bed nitko ga ne sili niti psuje niti spominje

Guild Critical Destroyer

/W Wilak, Cyder, Durracel

pozz

https://www.g2a.com/r/mmarko

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mogli bi svi napisati bnet tag koji igraju pa da rokamo malo zajedno sto god

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NoniCRO kaže...

Mogli bi svi napisati bnet tag koji igraju pa da rokamo malo zajedno sto god

Grindelwald#2932. Tražim nekoga da mi pomogne da dobijem geara u Dungeonima da mogu na Raidanje krenuti. Igram na Argent Dawn, Night Elf Guardian Druid.

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
World of Warcraft

moj je MasnaKrvavic$2275

igram na frostmane allianca, no posto su mnogi realmi povezani(Cross-realm) mozemo igrati i sa drugim realmima, pa ako netko treba pomoc ili jednostavno zeli igrat s nekime javite se :), igram arenu bg raidove, arenu sam na 1000 rating, imam cap na conquestima pa sad cekam da se makne limit :)

battletag:MasnaKrvavic#2275
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

I N F I N I T Y - Kazzak

Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!

Horda

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y

Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Trenutno smo na 13/13 HC

Motiviramo nove članove guilda pa smo krenuli alt grupu HFC/HC 

Potražite nas ingame....Arleena (alt Cema), Svetica (alt Sveticamag, Povuci), Duskorc (alt Duskat), Smexor i Paakanti...o/

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2016 13:42 (cirezz).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja sam dodao ekipu ali igram Hordu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Warcraft

bullyq14#2897 levelanje na chamber of secretsu, uglavnom dungeoni

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Warcraft

poz svima,moram u veil terokku zavrsiti 5 questova,a kad dodjem tamo tih ljudi nema,sto da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

poz svima,moram u veil terokku zavrsiti 5 questova,a kad dodjem tamo tih ljudi nema,sto da radim?

Idi na http://www.wowhead.com/

Upiši ime questa i čitaj komentare :)

12 godina
protjeran
Teknokyo kaže...
kexzoR kaže...

Idi na http://www.wowhead.com/

Upiši ime questa i čitaj komentare :)

hvala!

11 godina
kexzoR kaže...

Takodjer ako nemres naci neke questove ili mislis da ti fale slobodno posjeti World of Warcraft Completed Quests Checker. Odaberes regiju, realm, ime characthera i questing zonu. :)

12 godina
protjeran
Bergo kaže...
kexzoR kaže...

Takodjer ako nemres naci neke questove ili mislis da ti fale slobodno posjeti World of Warcraft Completed Quests Checker. Odaberes regiju, realm, ime characthera i questing zonu. :)

hvala uspio sam rijesiti,pošto sam n00b u wowu,ima li neka fora da skupljam brzo golde,igram na kazzaku frost magea lvl 99 je,a na kor gallu imam 2 100. lvl-a,taj mage mi je main lik,i ima li zainteresiranih da mi pomognu krajem tjedna oko ICC-a nedostaju mi samo 1 ili 2 achievementa.

11 godina
kexzoR kaže...
Bergo kaže...
kexzoR kaže...

hvala uspio sam rijesiti,pošto sam n00b u wowu,ima li neka fora da skupljam brzo golde,igram na kazzaku frost magea lvl 99 je,a na kor gallu imam 2 100. lvl-a,taj mage mi je main lik,i ima li zainteresiranih da mi pomognu krajem tjedna oko ICC-a nedostaju mi samo 1 ili 2 achievementa.

Na resetu farmaj stare raidove (Cata, WotLK), farmaj resurse u WoDu, u Garrisonu na altovima si stavi Tresure Hunter fallowere i radi Tresure misije i mjesecno ces imati za Token ako nista drugo ;)

12 godina
protjeran
Bergo kaže...
kexzoR kaže...
Bergo kaže...
kexzoR kaže...

Na resetu farmaj stare raidove (Cata, WotLK), farmaj resurse u WoDu, u Garrisonu na altovima si stavi Tresure Hunter fallowere i radi Tresure misije i mjesecno ces imati za Token ako nista drugo ;)

bi li mi ti to htio malo detaljnije objasniti kada budes imao vremena,koji ti je battle tag pa da te dodam?

14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
Bergo kaže...
kexzoR kaže...
Bergo kaže...
kexzoR kaže...

bi li mi ti to htio malo detaljnije objasniti kada budes imao vremena,koji ti je battle tag pa da te dodam?

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

I N F I N I T Y - Kazzak

Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!

Horda

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y

Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Trenutno smo na 13/13 HC

Motiviramo nove članove guilda pa smo krenuli alt grupu HFC/HC 

Potražite nas ingame....Arleena (alt Cema), Svetica (alt Sveticamag, Povuci), Duskorc (alt Duskat), Smexor i Paakanti...o/

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
World of Warcraft

Pozdrav ekipa , evo mene nakon velike velike pauze wowa. Trenutno trazim osobu da je iz Splita ili Hrvatske opcenito , i da ta osoba igra na hordi znaci da ima sta je mnogo vise likova lvl 100 , a za vise infromacija mozete mi poslati privatnu poruku . Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 1:40 (Sparklystars).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Sparklystars kaže...

Pozdrav ekipa , evo mene nakon velike velike pauze wowa. Trenutno trazim osobu da je iz Splita ili Hrvatske opcenito , i da ta osoba igra na hordi znaci da ima sta je mnogo vise likova lvl 100 , a za vise infromacija mozete mi poslati privatnu poruku . Pozdrav

Tvoj post mi više spada u oglasnike, kao da kupuješ account :) 

Xbox: Muskarcina
8 godina
Ne kupujem account imam svoj , a u pitanju je biznis i radi se o ogromnoj cifri golda i naravno sve legalno ;)
10 godina
World of Warcraft

pozz svima dali mi moze netko pomoci,hocu krenuti igrati wow pa gdje da nabavim i što sve treba,

0 0 hvala 0
11 godina
World of Warcraft

G2A imaš battlechest za 13 dolara s mjesec dana pretplate i za 15 dolara s allcdkeys kupiš Warlord of Draneor i rokaj, 200kn izađe, ja sam uzeo prije 4 dana. Dobiš boost lika na 90 lvl. To možeš iskoristit kad god oćeš ak' ti se neda levelat od prvog levela. :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina
World of Warcraft

Ima netko da bi trejdao gold , dajem gold na original wow serverima frostmane/sylvanas za privatni server nostalrius pomogunosti alliance strana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
World of Warcraft

dali bi netko prodao svoj acc :D da se dogovorimo

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice