Pozdrav
Dosadilo mi je vise igrat na polupraznom serveru i gdje nema ni jednog neseg covjeka pa planiram prebacit lika na neki drugi server.
Ja sam allianca te trazim server s high populacijom i puno hrvatskih guildova.
Hvala!
Pozdrav
Dosadilo mi je vise igrat na polupraznom serveru i gdje nema ni jednog neseg covjeka pa planiram prebacit lika na neki drugi server.
Ja sam allianca te trazim server s high populacijom i puno hrvatskih guildova.
Hvala!
Ima li na Sylvanasu koji naš guild da igra pvp (Alliance) ?
Ajde malo za promjenu da vidim na kojoj nas strani ima vise :D
12 | Alliance |
---|---|
18 | Horde |
pozz ekipa.
reko da se vratim malo na wow nakon malo duze pauze...
koji je server ok za igranje ally? moze i nemora biti hrvatskih guildi a da ima nasih ljudi.
Hvala unaprid
Bok narode!
Vratio bi se malo u WoW. Gledao sam na blizz accauntu i zadnja ekspanzija koju sam ja kupio je bila TBC prije 100 godina. :) Međutim, ne mogu nigdje kupit ostale ekspanzije neko nudi samo WoD kad idem na upgrade. Kako uzet ostale expanzije???
Također kakvo je stanje sa serverima sad? Gdje ima naših i na kojoj strani?
Moraš kupiti samo zadnju ekspanziju,ostale budeš imao kao da si ih kupio.
Jesi siguran? Ja sam kupio Battlechest i u njemu je bila Vanilla, TBC i WotLK. Catu i MoP sam kupio naknadno jer sa serialom od Battlechesta sam imao samo WotLK. Možda se nešto promjenilo ali provjeri. Ja sam to sve kupio kad je izašla MoP, Battlechest i 2 ekspanzije naknadno.
Jesi siguran? Ja sam kupio Battlechest i u njemu je bila Vanilla, TBC i WotLK. Catu i MoP sam kupio naknadno jer sa serialom od Battlechesta sam imao samo WotLK. Možda se nešto promjenilo ali provjeri. Ja sam to sve kupio kad je izašla MoP, Battlechest i 2 ekspanzije naknadno.
svaki put kad izade nova expanzija battlechest se prosiruje, blizzard ti sam doda ostale expanzije... znaci posto je sad wod zadnja expanzija, kad kupis battlechest sve dobijes osim woda, i jos sam wod moras kupit
Znaći ako kupim WoD onda ću dobiti i ostale ekspanzije? Ili hi već imam po defaultu bez obzira što ih nisam prije kupio?
Može savjet za server?
Ja sam nakon 4 godine išao igrati. zadnja ekspanzija mi je bila Cataclysma i kad sam počeo igrati (mogao sam do 20 lvla igrati) imao sam pandariu i kad sam kupio bon igrao sam bez problema.
A onda sam kupio Warlords of Dreanor i igrao sam content od zadnje ekspanzije
Znaći ako kupim WoD onda ću dobiti i ostale ekspanzije? Ili hi već imam po defaultu bez obzira što ih nisam prije kupio?
Može savjet za server?
neces,ako je zadnja expanzija koju imac TBC,moras kupiti battlechest i na taj ces nacin dobiti sve expanzije osim woda. pogledaj si battlechestove na g2a.com,ako sam u krivu neka me netko ispravi.
Može savjet za server?
neces,ako je zadnja expanzija koju imac TBC,moras kupiti battlechest i na taj ces nacin dobiti sve expanzije osim woda. pogledaj si battlechestove na g2a.com,ako sam u krivu neka me netko ispravi.
Tako sam i ja mislio. Battlechest moraš imati svako. Znači ja sam bezveze kupio Catu mogao sam samo MoP
Pozdrav ekipa, evo vracam se u WoW vec neznam koji put pa me cisto zanima ako nas ima negdje... Znam da ima balkanska gilda na Frostmane-u (''Ekipa''), ali nisam siguran koliko su aktivni, od ostalih znam na Kor'gall-u (''Banda zlih bureka'') no kor'gall je pretezito mrtav server nazalost. Cuo sam za neke gilde na Sylvanasu i Ragnarosu pa me cisto zanima na kojoj su strani i kako stoje s aktivnoscu.
Ako neko zna, slobodno neka kaze :D , hvala unaprijed!
Pozdrav ekipa, evo vracam se u WoW vec neznam koji put pa me cisto zanima ako nas ima negdje... Znam da ima balkanska gilda na Frostmane-u (''Ekipa''), ali nisam siguran koliko su aktivni, od ostalih znam na Kor'gall-u (''Banda zlih bureka'') no kor'gall je pretezito mrtav server nazalost. Cuo sam za neke gilde na Sylvanasu i Ragnarosu pa me cisto zanima na kojoj su strani i kako stoje s aktivnoscu.
Ako neko zna, slobodno neka kaze :D , hvala unaprijed!
na frostmaneu ima 5 6 nasih guildova, rehabilitation je jedan od njih
Evo neke balkanske/CRO guilde:
http://www.wowprogress.com/?faction=&raids_week=&lang=hr&class=&spec=
P.S: Ako tražiš PVE content!
Šta je sa Suzom i Jahačima? Jesu oni još aktivni?
I N F I N I T Y - Kazzak
Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!
Horda
http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y
Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Trenutno smo na 6/13 HC
Potražite nas ingame....Arleena, Svetica, Duskorc, Smexor, Paakanti i Lestoax...o/
Uz WoD su ukljucene sve prethodne ekspanzije, ne treba vam nikakav battle chest. Zato i je kostao vise nego ijedna druga ekspanzija dosad i zato su i popizdili svi stariji igraci :) Jer su vec platili sve ekspanzije i onda opet daju vise para radi necega sto ide na ruku samo novima. Bio je veliki shitstorm oko toga pri launchu...
Ovo nisam očekivao definitivno! Znači brdo PvE contenta i NAPOKON odvajanje PvP i PvE kako treba... GG
Eh,upadam ko padobranac sad,znam da su danas trebali objaviti detalje expanzije,al ako je netko gledal ili negdi procital neki okvirni datum izlaska ili je shema: when its done?
Na prvu se čini obečavajuće. Battlenet i sve stranice vezane za WoW se jako sporo otvaraju ili se ne otvore uopće, očito je velika navala kad sam vidio Demon Hunte nova klasa
Ma sve mi je jasno. Sve sam već pročitao samo kažem da je navala na Blizzardove servere
Ok danas ili sutra počinjem igrat priesta! Još samo trebam odlučit za server! Jel treba netko u guildu priesta? Po mogućnosti Alliance! :)
Razmišljam o resub-u i server transferu par likova na Kazzak. Jel ima naših ljudi tamo?
Šta je sa Suzom i Jahačima? Jesu oni još aktivni?
Jahaci jesu za Suzu ne znam...