World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.859
|
čitano: 1.445.160
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

hej ljudi evo jedno blesavo pitanje. Danas sam skinuo wow trial i poceo igrati i jako mi se sviđa (prije sam igrao na privatnim serverima), a posebno novi modeli likova. Mene zanima, ako zelim upgrejdati na full, kolko se mjesecno placa i KAKO se placa? mogu li ja npr platit za jedan mjesec, al drugi ne, ako ne mislim igrat poslije? pa onda ako mi dođe volja za par mjeseci opet platim na jedan mjesec i tako dalje? il je to nemoguce? moze li se preko ziro racuna? nikad prije nisam to radio, ispricavam se na glupom pitanju

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: World of Warcraft
Worgen000 kaže...

hej ljudi evo jedno blesavo pitanje. Danas sam skinuo wow trial i poceo igrati i jako mi se sviđa (prije sam igrao na privatnim serverima), a posebno novi modeli likova. Mene zanima, ako zelim upgrejdati na full, kolko se mjesecno placa i KAKO se placa? mogu li ja npr platit za jedan mjesec, al drugi ne, ako ne mislim igrat poslije? pa onda ako mi dođe volja za par mjeseci opet platim na jedan mjesec i tako dalje? il je to nemoguce? moze li se preko ziro racuna? nikad prije nisam to radio, ispricavam se na glupom pitanju

ja bih ti savjetovao da dignes lika na 20. lvl i da preko neta kupis battlechest koji se sastoji od svih expanzija osim WoD-a,taj battlechest sadrzi i 30 dana igre,a košta nekih 220kn,placati mozes preko kartice tj. battleneta ili si kupis kod za 30/60 dana igre preko g2a.com.ovo sto si gore napisao je sve moguce :) + sada mozes pretplatu kupovati goldima

15 godina

Znaci za tebe je najbolje uzet neki battlechest u kojem dobijes sve nastavke za nekih 10 eura mozda ima i za manje, kad kazem sve nastavke mislim na sve osim najnovijeg Warlords of Draenor, u tom battlechestu ces dobit i 30 dana, taman da doguras do 90 lvla, nakon toga si kupis zadnji nastavak i sam si nadoplacujes gametime koliko hoces, 30,60 180 dana...mozes uzet kad god hoces mozes prestat kad god hoces. Sam pazi ak uzimas mjesecnu preko njihovog izvornog shopa oni znaju stavit pretplatu pa je moras sam ukinut kad hoces

kolega me pretekao :D

jedino sto je krivo napisao to da je 220 kn battlechest... nije toliko, ja sam ga kupio za 5 dolara, doduse nema vise toga, al i dalje je jeftino

1 1
battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 19:44 (dado16).
16 godina
World of Warcraft

Igraj to do levela 20, onda klikni onaj link unutar WoW nakon sto se ulogiras, pa ti nudi za par eura(~7.5) direktno od blizzarda za nadograditi starter edition i dobis jos 30 dana gametimea uz to.

Ne trebas battlechest, ne trebas posebne ekspanzije kupovat jer odmah u startu imas sve prijasnje ekspanzije. Kad udaris level 90 samo uzmes WoD ako ces htjet.

Gametime uzimas kak oces, kad neces vise ne kupis. Imas dvije opcije pretplatu i rucno kupovanje gametimea svaki mjesec ili dva, ovisno o tome kolko dana kupis. 

Mislim da moze i placanje sa ziro racuna, treba ti podrzana kartica i trebaju ti podaci koji se nalaze na njoj, broj racuna, kod na poledjini, ime, prezime, uz to jos mjesto stanovanja itd..

Prije toga si provjeri i pocisti racunalo da se ne dokopa neki rus ili kinez podataka s kartice.

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 20:16 (Ante).

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
dado16 kaže...

Znaci za tebe je najbolje uzet neki battlechest u kojem dobijes sve nastavke za nekih 10 eura mozda ima i za manje, kad kazem sve nastavke mislim na sve osim najnovijeg Warlords of Draenor, u tom battlechestu ces dobit i 30 dana, taman da doguras do 90 lvla, nakon toga si kupis zadnji nastavak i sam si nadoplacujes gametime koliko hoces, 30,60 180 dana...mozes uzet kad god hoces mozes prestat kad god hoces. Sam pazi ak uzimas mjesecnu preko njihovog izvornog shopa oni znaju stavit pretplatu pa je moras sam ukinut kad hoces

jedino sto je krivo napisao to da je 220 kn battlechest... nije toliko, ja sam ga kupio za 5 dolara, doduse nema vise toga, al i dalje je jeftino

ja sam battlechest isto kupio za 5 dolara,ali kad je bilo kod blizzarda na popustu onih nekoliko dana.

16 godina
kexzoR kaže...
dado16 kaže...

ja sam battlechest isto kupio za 5 dolara,ali kad je bilo kod blizzarda na popustu onih nekoliko dana.

Ima uvijek za 7.5 eura ako nadogradjujes starter edition. Nekad imaju posebne popuste pa zna bit po 4-5 eura. al to je ~15kuna razlike pa se ne isplati cekat.

15 godina
ma za pocet je jeftino, draenor je skup,bar je bio kad sam ga ja uzimao
13 godina
World of Warcraft

Kupite ruski wow,igrate na eu serverima normalno.20tak eura kosta samo,znaci battlechest,wod,boost 90lvl,30dana gametime.Takodjer mjesecna pretplata je nekih 4.75eura :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Chosenone1 kaže...

Kupite ruski wow,igrate na eu serverima normalno.20tak eura kosta samo,znaci battlechest,wod,boost 90lvl,30dana gametime.Takodjer mjesecna pretplata je nekih 4.75eura :)

vidio jesam da je jeftiniji, al nisam znao da se to moze...sad kad imam sve na eu nemam izbora :D

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

A mogu ja taj battlechest nabaviti recimo preko njuskala? A kaj tu se za wow treba i ključ posebno kupiti? ovi na njuskalu nude neiskoristeni kljuc. i onda kad mi to posalju na kucnu adresu, moram jos kupiti warlords of draenor i nakon toga instalirati i platiti online? ovo plačanje mi jos uvijek nije do kraja jasno

0 0 hvala 0
15 godina
njuskalo se ne isplati...igranje igre se placa, 30 dana cca 10 eura okvirno, mozes i goldima placat al uvijek moras platit
13 godina
World of Warcraft

Ma kakav njuskalo,kazem ti kupis ruski key direkt od blizzarda,da nespamam,mos me pm,bilo tko,objasnim ako netko nezna.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Warcraft

nemoj ni slucajno kupovati od nekoga acc,jer ta osoba posalje blizzardu sliku dokumenata i dobit ce acc nazad.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

okay hvala na odgovorima, samo jos pitanjce. Vidim da se battlechestovi kupuju u eurima il dolarima. Mi imamo kune. dal ce to biti problem? kad kupim online battlechest, onda mogu automatski igrat full version ne? napravio sam i paypal racun, prek mog pbz visa electron žiro računa, neznam dal se moze prek toga plačat wow. 

0 0 hvala 0
16 godina

cim utipkas prvih par brojeva racuna odmah ce ti prepoznat karticu pa ces znat moze li ili ne.

12 godina
Worgen000 kaže...

okay hvala na odgovorima, samo jos pitanjce. Vidim da se battlechestovi kupuju u eurima il dolarima. Mi imamo kune. dal ce to biti problem? kad kupim online battlechest, onda mogu automatski igrat full version ne? napravio sam i paypal racun, prek mog pbz visa electron žiro računa, neznam dal se moze prek toga plačat wow. 

Možeš platiti i sa Visa electron i sa PayPal, nemaš brige oko toga.

12 godina
World of Warcraft

Kako se najbrže boostati do 90tog levela? Ovo je igra za djecu, užasno dosadno jer je prelagano, čuo sam da je tako i do lvl 90...

Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
maks0806 kaže...

Kako se najbrže boostati do 90tog levela? Ovo je igra za djecu, užasno dosadno jer je prelagano, čuo sam da je tako i do lvl 90...

Kupiti WoD i odma imas boost na lvl 90? :D

16 godina
maks0806 kaže...

Bit igre nije da bude hardcore teska (osim ako si mazohist), vec da opusta i bude lagana. Tek kad prodjes levelanje onda mozes birati kaj oces - PvP, PvE ili oboje.

Inace dok je wow startal levelanje je bilo ultra "tesko" (citaj: konzumiralo puno vremena). Vecini se poslije nekog vremena nije dalo levelat pa su samo grindali (citaj: ubijali mobove po cijele dane) da dodu do max levela. A dok se sjetim lansiranje patcha 1.11 i Naxxaramasa 40... Najhardcore dungeon u povijesti igara. Tezina je bila takva da si moral posvetiti kompletno zivot tome da pocistis. Nema zene, djece, IRL zivota.

Ovo sad mi je cak i ok. Hardcore igre su za debile.

12 godina
World of Warcraft

Hardcore igre su za debile? Bravo...

Ne kažem da mora biti hc, ali da bar imam neki challenge. Nije mi zabavno stiskati jedan gumb i ubijati sve do 90-og lvla jer je TO za debile. Dungeoni prije su bili za taktiziranje i razmišljanje, a sad je to bezglavo zaletavanje i buttonmashanje... Difficulty igre je 0 i to me smeta

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
maks0806 kaže...

Ne kažem da mora biti hc, ali da bar imam neki challenge. Nije mi zabavno stiskati jedan gumb i ubijati sve do 90-og lvla jer je TO za debile. Dungeoni prije su bili za taktiziranje i razmišljanje, a sad je to bezglavo zaletavanje i buttonmashanje... Difficulty igre je 0 i to me smeta

Jesi ti procitao post iznad? Kupis WoD i imas boost na lvl 90 i onda do 100tog ti treba max 7 dana i onda kad skupis gear mozes ici Mythic Raidove pa igraj HC, igraj Arene pa cemo vidjeti jeli ti lagano :)

12 godina
protjeran
World of Warcraft

wow je na snizenju,košta 7.5 eura(sve expanzije osim WoD-a i 30 dana igre)!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Warcraft

Ma kupit ću woD, nema šanse, upropastili su cijelu igru... Svi dungeoni što volijeh na starom wowu su mrtvi, ne treba nikakve taktike. Treba vanillu igrat a ne ovo casual dječje govno gdje su upropastili 90% igre samo kako bi privukli više ljudi

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 19:42 (maks0806).
Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina
maks0806 kaže...

Smeta te nesto o cemu nemas pojma. MMORPG mora biti prilagodjen vecini, ne manjini. Kao i u svakom aspektu zivota i trenutno drustvenog poretka - pita se vecinu. 

Ja sam bil klinac kad sam krenul igrat WoW. Bil mi je prvi MMORPG i znam kolko sam vremena izgubil na trivijalne stvari kao sto je ubijanje mobova, umjesto da mi je igra pruzila nekakvu lakocu pa da bolje pohvatam lore, pricu, trenutni dogadjaj. Kad vec spominjem i u vanilli nije nista tesko, samo zahtjeva puuuuno vremena. Ubiti mob u dva hita ili 3 minute s jednim gumbom ti je isti racku. U vanilli si nakon 2 moba sjeo, pio vodu, jeo hranu i ponovio. Za 1 sat si ubio 10 puta (i vise) manje nego danas - s jednim gumbom. Questove si resavao na nacin "idi na sjeverozapad i tamo ces naci neku svinju koji trebas priklat, uzet joj bubreg i donest ga meni da napravim supu". Na mapi nije bilo nicega dok nije izasao addon koji ti je pokazao svaki quest. Sto je tu tesko i zahtjevno? Nista. Trebas samo vremena. Nema letenja pa trci. Opet vrijeme. Ubij moba 35-40 sec, opet vrijeme. Sve je bilo kak bi ameri rekli "time consuming". Za nolajfere. PvP sistem je bio isto zesci HC ako si zelio High Warlord titulu (ili Marshal tako nesto na ally). PvE takodjer zbog atunementa i potiona, hrane i svega sto si morao farmati po cijele dane da ides raidat. Da ponovimo. Time consuming. Nista vise. Cak vanilla ima nekoliko puta laksu mehaniku u PvE (faze bosseva i slicno) nego danas. Vecinu raidova si mogel preci kao kliker. Danas odem malo u neki raid i vidim kolko se ljudi ne znaju kretati, a vicu da je vanilla zakon. U PvP je stvar jos gora danas. Svaki lik s iskustvom ce te tako pokopat u areni ili bilogdje da ces se plakati. Vremena se mjenjaju, meni je WoW i dalje odlican u vecini aspekta i jos dugo ce i biti.

12 godina
maks0806 kaže...

Ma kupit ću woD, nema šanse, upropastili su cijelu igru... Svi dungeoni što volijeh na starom wowu su mrtvi, ne treba nikakve taktike. Treba vanillu igrat a ne ovo casual dječje govno gdje su upropastili 90% igre samo kako bi privukli više ljudi

Wildstar je onda za tebe,ali i oni su probali prodati "vanilla wow" foru,pa eno ih sad prelaze na free 2 play.

Vanilla wow se nece vise nikada ponoviti,bilo jednom i proslo,tko god proba to opet napraviti u sadasnjim uvjetima,osuđen je na propast.

13 godina
World of Warcraft

Vanilla wow nolstarius ide dobro,ima i drugih vanilla servera,al za mene retail je wow,igra se mora razvijati,svaka expanzija ima nesta svoje mane :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Najbolji server za pvp da ima naš guild , alliance ?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav... zanima me šta sve trebam kupiti za igrat WOW? samo wow koji je 7.5E  ili treba i expanziju? i dali dobivam nešto game time-a?

RAMPAGE

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Toni RAZOR kaže...

Pozdrav... zanima me šta sve trebam kupiti za igrat WOW? samo wow koji je 7.5E  ili treba i expanziju? i dali dobivam nešto game time-a?

pogledaj skroz gore na ovoj stranici,sve ti lijepo pise.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2015 22:28 (kexzoR).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Morass kupit paket koji ti ukljucuje 30 dana igre i sadržaj do 90lvl ,a za 100lvl morass kupit najnoviji dio koji je zasebno.

Trenoutno traje akcija na wow stranici 50% na ovaj prvi paket i 40% na wod, mislim da je to najjeftinije sta mozes nabaviti.

Akcija traje do 07.07.

https://eu.battle.net/shop/en-us/product/game/wow?categories=digital-games&blzcmp=wow_carousel_wowepicsavingsjune

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice