Što sve trebam igrati da bih mogao igrati online wow??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Racunalo ti je malo slabasno, ali uspjet ces ga igrat na low-mid, ovisno o rezoluciji
Trebas kupit igru, sad vec ima i 2 nastavka, ja ti predlazem za pocetak battlechest ako ga ima (sadrzi originalni wow i burning crusade addon) te kasnije kako ces napredovat, ili odma ako imas para nastavak wrath of the lich king.
S igrom ces dobit mjesec dana predplate, ali neces ju moc iskoristit bez da kupis bon od 210kn za 60 dana igre, pa ces ukupno imat 90 dana igre (mozes i kreditnom platit preko neta 1 mjesec do godinu dana unaprijed, sto dulje razdoblje predplatis, to je jeftinije)
Treba ti veza na internet, ali koliko vidim to imas
Racunaj da ti treba oko 10GB mjesta na disku
Definitivno odi na BattleChest opciju jer u solidnoj kutiji imaš već WoW + prvu ekspanziju - TBC (plus lijepo uvezene manuale za WoW i TBC), a kad dođeš do lvl-a 70, lako si nadokupiš i WOTLK (drugu ekspanziju).
Ako ga još nisi igrao siguran sam da ćeš uživati u igri.
Uglavnom sretan početak i ugodno levelenje 
Este vi poludili da dam 2 kuna za igru??!! Je, poludija!
Nemislim retail verziju nego private. Skidam sad preko instalera igru cijelu :D Ako si bude svidio razmislit ću o retail verziji :D
Privatni serveri vs Blizzardovi su nebo i zemlja, nikakav game expirience nećeš imati tamo (ne znam u kojoj su mjeri napredovali privatni serveri, ali pred 3 godine je to bilo sr*nje)
Privatni serveri vs Blizzardovi su nebo i zemlja, nikakav game expirience nećeš imati tamo (ne znam u kojoj su mjeri napredovali privatni serveri, ali pred 3 godine je to bilo sr*nje)
i dns je, a nekuzim kaj ti ovo ONLINE znaci u nazivu, kaj postoji offline wow? xD a s obzirom da nemas namjeru kupovat cemu onda tema? da popijes ban zbog promocije piratizacije?
Nisu ilegalni privatni serveri, blizzard je dao dozvolu i software na koristenje i izradu istih, ilegalno je ostvarivati zaradu putem njih, tj. ovo sto ti tamo navodi na su neki prodavali iteme za prave pare na tim serverima sto se naravno nesmije.
privatnih servera ima deseci ako ne i stotine/trisuce do sada, igrao sam na nekoliko njih i igrao sam retail verziju... nebo i zemlja sto po broju ljudi, sto po tezini, sto po kolicini evenata, itema i slicno, blizz uvijek uvodi nekaj novo, na priv serverima nema vojska od par stotina ljudi koje se brinu za playerov ugodaj vec se obicno radi od 3-4 ljudi se time bave. jedino sto privatni serveri nude a nije nuzno lose je nesto brze levelanje i manje grindanja onog sto ti treba, jer sve nekako dropa cesce i u vecim kolicinama (nije pravilo, ima onih koji pokusavaju svest sve na blizz tezinu)
takodjer na privatnim serverima su mnogi raidovi prilagodjeni normalnom partyu, a ponekad su soloable, ovisno o serveru
moj savjet, ako zelis igrat wow onda ga placaj, ako zelis igrat slicnu igru, ali ne pretjerano, onda igraj na privatnim serverima, postoji razlog zasto milioni ljudi svaki mjesec uplacuju pare na njihove racune
Savjet, ako ti je to prosjek bez WoW-a nemoj ga ni kupovat....
Ako si bas cvrsto naumio OPIS + CIJENA