Nisam 100 godina igrao igru, evo danas sa ferdinandom 6 killova,s tim da su mi djubrad iz tima, is3 i t32 stali iza ledja i krali killove, kamperi, dobro sam i uhvatio. Jos samo 22 killa :-)
za mi je sta nisam snimio ni uslika
Nisam 100 godina igrao igru, evo danas sa ferdinandom 6 killova,s tim da su mi djubrad iz tima, is3 i t32 stali iza ledja i krali killove, kamperi, dobro sam i uhvatio. Jos samo 22 killa :-)
pa sta onda? vise expa dobijes za skidanje energije nego za finishiranje istih..
bok ekipa! poceo sam igrati ima 10ak dana, zadovoljan sam i ok je,,, medjutim imam jako los napredak u igri, pošto me brzo uniste slabo napredujem i nemam bas puno bodova, tako da nemogu raditi ono najbitije - skupljati bodove i raditi nadogradnje,,, pa ako ima neka dobra duša koja bi mogla sto jednostavnije pomoci u vezi toga: sto mi je najbolje ciniti, od cega prvo krenuti, kako je najpametnije igrati, kako se postavljati, kako gađati, koj nadogradnje raditi (inace koristim Cruiser mk.2.),,, i mozete li me dodati u neki vaš vod, tj naš hrvatski :) (moj nick: Haubytza)
hvala!
ganja covjek bonus, ka i vecina. svi cekaju samo da skupe kill...
moj bed sry, nisam dugo igrao
bok ekipa! poceo sam igrati ima 10ak dana, zadovoljan sam i ok je,,, medjutim imam jako los napredak u igri, pošto me brzo uniste slabo napredujem i nemam bas puno bodova, tako da nemogu raditi ono najbitije - skupljati bodove i raditi nadogradnje,,, pa ako ima neka dobra duša koja bi mogla sto jednostavnije pomoci u vezi toga: sto mi je najbolje ciniti, od cega prvo krenuti, kako je najpametnije igrati, kako se postavljati, kako gađati, koj nadogradnje raditi (inace koristim Cruiser mk.2.),,, i mozete li me dodati u neki vaš vod, tj naš hrvatski :) (moj nick: Haubytza)
hvala!
prvo i osnovno trebas dobro poznavat mape.
druga stvar je prilagodavanje samom tenku. taj tenk ima howitzer i ima pom-pom. oba su close range, ali u ovom slucaju howitzer je superiorniji jer sa njim mozes skoro sve ubit jednim hitcem. medutim howitzerova granata je dosta spora tako da ju je jednostavno izbjec. nadalje, nemas nikakvu sansu ako ides solo nego se triba drzat ostalih tenkova. ako ne preferiras close combat onda se drzi stock gun-a.
treca stvar je match making. tribas imat puno srece, pogotovo u tom tieru da naletis na igrace koji znaju sta rade. inace ce bit raspad sistema.
ako namjeravas nastaviti prema heavy liniji... moram ti rec da je churchil I osim topa jako los tenk. spor je, armor mu nije sloped, armor je los u globalu, lako ga je track-at. generalno su britanski heavy tenkovi jako spori, conqueror je po meni jedini napredak po tom pitanju, ali to je t9, a dok dodes do toga imas 3 dana jahanja
bilo bi bolje da nam kazes kakav ti stil igre preferiras pa da nademo nesto za tebe.
s obzirom da igram slobodnu borbu onda sam prepusten igrati defenzivno, jer s ostalim igracima jako je tesko igrati jer samo lete naprijed i naravno budu pogođeni, pa onda i mi ostali, tako da borbe ekspresno zavrsavaju, na nasu zalost,,, mogu igrati ofenzivno sa Cruiser mk.2. jer je relativno brz i okretan, al jedino ako imam dobru podrsku, a cesto je nemam, tako da po svemu sudeci igram defenzivno!! slucajno sam prodao sve te druge tenkove pa sad imam jedino Cruiser 2 i Wicker Medium 1... moze li se to nekako vratiti i na koje druge tenkove da pređem, njemacki ili americki s obzirom na defenzivniji stil igre??
Hvala Obi Wan!!
možeš vratiti početne tenkove bilo koje nacije, ideš u STORE i svi tenkovi tiera1 su besplatni. Uzmi barem jednu rusku liniju jer su navodno OP
BEGAN budi dobra duša pa nabaci neki solidan replay sa is4 ponekad
generalno gledajuci defenzivna borba je moguca na svakom tenku osim na scoutu (light tankovi) i artljerija.
najvise defenzivni teknkovi su heavy tankovi, zatim ide breaching tank destroyers (tank destroyeri bez turreta sa dobrim prednjim armor, npr at-7) pa ostali td i na kraju mediums.
defenziva ti je uglavnom ili nekakv sniping, koji svaki tank moze radit ili provirivanje iza ugla (tzv peek-a-boo) sa heavy tankovima.
e sad, da ides medium tank odma ne bih preporucio jer na njima prava uzivancija pocinje tek kad doguras do t8. do tada ce dovoljno proc vremena da naucis mape i weak spots.
tank destroyeri su meni najbolji sa turretom, brzi, mobilini, npr hellcat ili t49 (amricka linija)
ja bi tebi savjetovao da ides rusku heavy liniju sa kv-1, kv-1s (to su dobri tankovi za ucenje), kv-1s pogotovo jer za svoj tier ima premocan top koji probija t8 stvari bez problema (uz gadanje weak spots). americka linija je ok, sa t7 tankom t29 ali zahtjeva malo vise skilla. americki heavy tankovi imaju dobar turret armor tako da su savrseni za hull-down taktikom, tj da sakrijes tijelo tanka a izlozis turret.
o tank destroyerima bez turreta ne znam nista jer ih osobno ne volim. nekako mi se cini da me previse limitiraju.
a vezano za vodove, tj ekipe iz hrvatske, jel se moguce prikljucit nekima?
sjajan mm... mi imamo 3 heavy tanka, oni 7... sta reci
Korekcija tank destroyeri su najbolji za obranu,ne heaviji.
KV2-920000 creditsa.
152mm he granata-900 creditsa
Kada sa kv2 ubiješ hellcata i t-34-85...jednom granatom...neprocjenjivo.Za sve ostalo tu je mastercard.
Moja prva bombardier medalja.
hvala!
s obzirom da igram slobodnu borbu onda sam prepusten igrati defenzivno, jer s ostalim igracima jako je tesko igrati jer samo lete naprijed i naravno budu pogođeni, pa onda i mi ostali, tako da borbe ekspresno zavrsavaju, na nasu zalost,,, mogu igrati ofenzivno sa Cruiser mk.2. jer je relativno brz i okretan, al jedino ako imam dobru podrsku, a cesto je nemam, tako da po svemu sudeci igram defenzivno!! slucajno sam prodao sve te druge tenkove pa sad imam jedino Cruiser 2 i Wicker Medium 1... moze li se to nekako vratiti i na koje druge tenkove da pređem, njemacki ili americki s obzirom na defenzivniji stil igre??
Hvala Obi Wan!!
Pogledaj turitorijale na netu,na ovoj stranici imaš brdo informacija o igri te kako funkcionira wot wiki .
Igra možda izgleda jednostavno ali nije.
Kao početnik po meni bilo bi najbolje da ideš na ruske teškaše (kv1) jer su generalno najlakši za igrat.
čudni wot, idem s kv1 ramat churchila tier 5 u bok i sebi oduzmem 70hp-a i uništim trak a njemu ništa, već sam planirao počet psovat kad mu drugim hicom uništim engine i turrent lol, a turrent mu nije bio okrenut u mene nego malo pored
lagano sam ga dovršio uz osmjeh na licu, jadan frajer je do tad imao 3 killa i puni hp
EDIT: da piše se turret krivo sam pisao
Turrent, Torrent ? :) Možda Turret ali autor očigledno prebrzo tipka
ali "e" i "t" su daleko od "n"
Turrent, Torrent ? :) Možda Turret ali autor očigledno prebrzo tipka
upravo tako...
Upravo to, ganjam i onih 50k expirience ali tesko da cu to uspit bez premiuma.
XVM treba zabranit igračima s eff ispod 1200.
Uđe mi lik u bitku, tier X - T57 Heavy i odma plakanje - no way we can win...i naravno krepa u prvih 30 sekundi. Da smo imali kroz bitku još tog jednog heavyja, dobili bi, iako vam se možda ne čini tako iz screenshota...
Uđe mi lik u bitku, tier X - T57 Heavy i odma plakanje - no way we can win...i naravno krepa u prvih 30 sekundi. Da smo imali kroz bitku još tog jednog heavyja, dobili bi, iako vam se možda ne čini tako iz screenshota...
pa moj je xvm ispod 1200... tocnije 1016 56.15% win rate... sta to znaci da sam ja los igrac?
pa moj je xvm ispod 1200... tocnije 1016 56.15% win rate... sta to znaci da sam ja los igrac?
Ma ti igraš male tiereve još uvijek...
Nekužim takve likove,ja čim vidim male šanse za pobjedu već trljam ruke(više xpa i silvera za mene).
Ma ti igraš male tiereve još uvijek...
pa ja igram t7 i t5 cesto, ponekad t6 i t4. moj WN7 u zadnjih 7 dana je 1247. znaci vidi se nekakv napredak, ali sta ja tu mogu napravit kad je u vecini slucajeva moj tim pun tupih ljudi ili ti mm napravi stvar pa uvali 7 heavy u suparnicki tim a 3 u moj... a da ne govorim kad ides u nize tiereve. tamo je katastrofa.
Eto vidiš da još uvijek plačeš na MM...;)
Eto vidiš da još uvijek plačeš na MM...;)
pa placem kad mm nije fer... sinoc sam igrao sa prijateljem u platoonu (t7)... pa ne znam dal meni negdi u accountu pise redikul ili tako nesto, ali svaki put je bilo ili t9 borba ili t7 borba al sam maloumnim ljudima.
i sta smo onda napravili, isli u t5. tamo je bilo podnosljivo. on ima WN7 2014 u zadnjih 7 dana... a nikako da pobijedi, jucer 1628 a win rate mu je bio 51%
zalosno je to da moras ic u nizi tier da bi se mogao zabaviti.
ja kada se hoću zabaviti igram t8 ili 10
meni je veća muka vraćati se na niže tierove koje grindam
ja kada se hoću zabaviti igram t8 ili 10
meni je veća muka vraćati se na niže tierove koje grindam
e a ja iman jos 46k xp dok nabavim is-3. + dok nabavim zadnji turret i t9 gun...