Došao sam do njega normalnim putem....odigrao sam tek dvije partije s njim, pa me zanima kak se ponaša, kakve su ocjene...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Došao sam do njega normalnim putem....odigrao sam tek dvije partije s njim, pa me zanima kak se ponaša, kakve su ocjene...
Sa svakim tenkom koristiš AP granate jer je cilj probiti oklop (osim topova koji koriste samo HE). HE granate koristiš ako ne možeš probiti neki tenk većeg tiera. Budući da je object 268 tier X tenk destroyer, možeš probiti sve što ima u igri, znači AP. HE će ti samo eksplodirati na površini bez probijanja i skinućeš par hp-a tenku kojeg gađaš.
Kad biraš top općenito, gledaj da uzmeš onaj koji ima najveću penetraciju.
Sa svakim tenkom koristiš AP granate jer je cilj probiti oklop (osim topova koji koriste samo HE). HE granate koristiš ako ne možeš probiti neki tenk većeg tiera. Budući da je object 268 tier X tenk destroyer, možeš probiti sve što ima u igri, znači AP. HE će ti samo eksplodirati na površini bez probijanja i skinućeš par hp-a tenku kojeg gađaš.
..kao da ga gadjas sa klikerima!!
..kao da ga gadjas sa klikerima!!
Osim ako se nekome prišuljaš s leđa/strane pa ga probiješ sa HE (TROLOLOLOLO)
Kad francuska auto pardon tenkovska industrija gura tešku njemačku
Francuz barem zna da ga neće penetrirati od naprijed!
To mu je jedini način da spriječi da ga penetriraju.
Jel zna tko gdje se na američkom T34 nalazi municija? Jučer me lik pogodi u kupolu sa strane i shebe mi ammo. Sad me lik pogodi sprijeda u trup tenka i opet ode ammo. Ne kužim koji dio trebam zaštitit.
Jel zna tko gdje se na američkom T34 nalazi municija? Jučer me lik pogodi u kupolu sa strane i shebe mi ammo. Sad me lik pogodi sprijeda u trup tenka i opet ode ammo. Ne kužim koji dio trebam zaštitit.
Onda imaš municije u kupoli i hullu. Vjerovatno zadnji dio kupole i možda u trupu s jedne strane ili prije motora.
Mislim da se u opcijama može namještati prozirnost mape... Vjerojatno si to sj**o.
Mislim da se u opcijama može namještati prozirnost mape... Vjerojatno si to sj**o.
Nisam... sve sam iskopao u settingsu... znam za to osvjetljivanje mape... uglavnom nije to
Nisam... sve sam iskopao u settingsu... znam za to osvjetljivanje mape... uglavnom nije to
probaj obrisat zadnji mod koji si stavio, tako je meni bilo
jesi probao pritisnuti m u igri? XD
Cijeli tenk.
jesi probao pritisnuti m u igri? XD
Jesam al nije ni to... uglavnom riješio sam ubacio sam ponovno mod...
dobro je da si riješio iako mi se čini da većina ljudi (pogotovo ako su u mom timu) igra bez minimape
dobro je da si riješio iako mi se čini da većina ljudi (pogotovo ako su u mom timu) igra bez minimape
onda ti se jos dobro cini...
ja imam osjecaj ko da ih polovica igra bez monitora
Ne mogu vjerovati da smo brat i ja u zadnje vrijeme počeli pobjeđivati sa IS-om 8! Čudo!
ja imam osjecaj ko da ih polovica igra bez monitora
Ovo je legendarno!
pisat ću Email ministru turizma da zabrani poljacima dolazak na Jadran
Ma ko slijep sam bez mape... nešto se mislim dobro pa da nema neka tipka da si počinim samoubojstvo s tenkom, tko zna koliko bi puta to slučajno napravio
Ma ko slijep sam bez mape... nešto se mislim dobro pa da nema neka tipka da si počinim samoubojstvo s tenkom, tko zna koliko bi puta to slučajno napravio
Nije to ništa,ja sam prekjučer bježao u hull down poziciju,jer me neprijatelj naganjao...i onda sam fljosnuo u vodu jer nisam gledao kuda idem...mislio sam da neću pasti,ali je bila jedna od onih strmih obala na mapi koju još nisu preuredili za novi fizikalni model.
imam osjećaj da se gold municija odbija u 3pm sa mijesta sa kojih nebi trebala te kao da postanem neprecizniji kad ju koristim.
lol evo dobih rezultate i na d.maxu od 6 granata 1 penetracija rofl sve bile gold.
baš imam osjećaj da nešto gadno mućkaju po igri a šute ko pi..de!
imam osjećaj da se gold municija odbija u 3pm sa mijesta sa kojih nebi trebala te kao da postanem neprecizniji kad ju koristim.
lol evo dobih rezultate i na d.maxu od 6 granata 1 penetracija rofl sve bile gold.
baš imam osjećaj da nešto gadno mućkaju po igri a šute ko pi..de!
Meni odavno hitci jednostavno nestanu, kao da nisam ni opucao i ovo vrijedi za sve tipove granata :)
Nema ni trag granate, nit pokaze da se ona odbila, ni da je explodirala, jednostavno nestanu :D
Malorpije igram i odjednom ugasi mi se laptop i nece da se upali, ja ga vec zamisljam u rukama svetog Petra kad ono ja kralj ustekao kablo u produzno ali nisam onu tipku na produznom kliknuo
i baterija se skroz ispraznila :)
I ja sam poceo sa IS 8 pobjedjivati i sa jadnih 24% win ratio mi je sada ''skocio'' na 39% :)
Meni odavno hitci jednostavno nestanu, kao da nisam ni opucao i ovo vrijedi za sve tipove granata :)
Nema ni trag granate, nit pokaze da se ona odbila, ni da je explodirala, jednostavno nestanu :D
Ista situacija i kod mene, u zadnje vrijeme sam na T-34-1 primjetio da granate jednostavno nestanu, opalim niti signalizira da je dingao, niti sam mu izbio sta, jednostavno granate nema...mislio sam da umišljam ali nije znači do mene...i vi ste poludili
Niste ni vi blesavi, jučer sam imao kronični p.....vitis...
7 gold granata sam sprašio u IS-7, samo je 1 prošla !! jedna!
To je 28.000 kredita bačeno u vjetar..
ne moram ni napominjati da je on sprašio mene
Ista situacija i kod mene, u zadnje vrijeme sam na T-34-1 primjetio da granate jednostavno nestanu, opalim niti signalizira da je dingao, niti sam mu izbio sta, jednostavno granate nema...mislio sam da umišljam ali nije znači do mene...i vi ste poludili
Same problem,to sam primjetio kod artiya..jednostavno naciljam tenk i krug od nisana je kompletan znaci nema mogucnosti da granata prije zavrsi na nekom brezuljku ili zgradi,opalim i cekam cekam cekam a granata jednostavno ne dodje,mozda se u municiji nalaze corci!!
Možda pokušavaju balansirati OP derp topove sa goldom tako što će syebati gold municiju oćenito.
Niste ni vi blesavi, jučer sam imao kronični p.....vitis...
7 gold granata sam sprašio u IS-7, samo je 1 prošla !! jedna!
To je 28.000 kredita bačeno u vjetar..
ne moram ni napominjati da je on sprašio mene
yup,evo sad sa gwtigrom sigur šut, na možda 200m ali je bila gold granata unutra i afkors odletila je u 3pm.