World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.278.711
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Došao sam do njega normalnim putem....odigrao sam tek dvije partije s njim, pa me zanima kak se ponaša, kakve su ocjene...

17 godina
moderator
dizzek kaže...

Došao sam do njega normalnim putem....odigrao sam tek dvije partije s njim, pa me zanima kak se ponaša, kakve su ocjene...

Sa svakim tenkom koristiš AP granate jer je cilj probiti oklop (osim topova koji koriste samo HE). HE granate koristiš ako ne možeš probiti neki tenk većeg tiera. Budući da je object 268 tier X tenk destroyer, možeš probiti sve što ima u igri, znači AP. HE će ti samo eksplodirati na površini bez probijanja i skinućeš par hp-a tenku kojeg gađaš.

Kad biraš top općenito, gledaj da uzmeš onaj koji ima najveću penetraciju.

15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
dizzek kaže...

Sa svakim tenkom koristiš AP granate jer je cilj probiti oklop (osim topova koji koriste samo HE). HE granate koristiš ako ne možeš probiti neki tenk većeg tiera. Budući da je object 268 tier X tenk destroyer, možeš probiti sve što ima u igri, znači AP. HE će ti samo eksplodirati na površini bez probijanja i skinućeš par hp-a tenku kojeg gađaš.

..kao da ga gadjas sa klikerima!! {#}

17 godina
neaktivan
juno kaže...
DrNasty kaže...
dizzek kaže...

..kao da ga gadjas sa klikerima!! {#}

Osim ako se nekome prišuljaš s leđa/strane pa ga probiješ sa HE (TROLOLOLOLO) {#}

potpisujem se
17 godina
World of Tanks

Kad francuska auto pardon tenkovska industrija gura tešku njemačku {#}

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Kad francuska auto pardon tenkovska industrija gura tešku njemačku  {#}

Francuz barem zna da ga neće penetrirati od naprijed!

To mu je jedini način da spriječi da ga penetriraju.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 14:37 (g12356).
15 godina
kolko ja vidim tu on penetrira if you know what I mean
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel zna tko gdje se na američkom T34 nalazi municija? Jučer me lik pogodi u kupolu sa strane i shebe mi ammo. Sad me lik pogodi sprijeda u trup tenka i opet ode ammo. Ne kužim koji dio trebam zaštitit.

0 0 hvala 0
17 godina
krayz1e kaže...

Jel zna tko gdje se na američkom T34 nalazi municija? 

zadnji dio kupole s lijeve i desne strane

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 16:21 (Ziga).
17 godina
moderator
krayz1e kaže...

Jel zna tko gdje se na američkom T34 nalazi municija? Jučer me lik pogodi u kupolu sa strane i shebe mi ammo. Sad me lik pogodi sprijeda u trup tenka i opet ode ammo. Ne kužim koji dio trebam zaštitit.

Onda imaš municije u kupoli i hullu. Vjerovatno zadnji dio kupole i možda u trupu s jedne strane ili prije motora.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Need help! Ne znam kako al nekako sam slučajno s*ebo minimapu, ne znam kako da je vratim u normalu?

Restaro sam igru al ne pomaže...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 20:32 (dasoo988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Mislim da se u opcijama može namještati prozirnost mape... Vjerojatno si to sj**o. {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Shamrock kaže...

Mislim da se u opcijama može namještati prozirnost mape... Vjerojatno si to sj**o. {#}

Nisam... sve sam iskopao u settingsu... znam za to osvjetljivanje mape... uglavnom nije to{#}

12 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...
Shamrock kaže...

Nisam... sve sam iskopao u settingsu... znam za to osvjetljivanje mape... uglavnom nije to{#}

probaj obrisat zadnji mod koji si stavio, tako je meni bilo

13 godina
neaktivan
World of Tanks

jesi probao pritisnuti m u igri? XD

0 0 hvala 0
15 godina
krayz1e kaže...

Cijeli tenk.

16 godina
neaktivan
never kaže...

jesi probao pritisnuti m u igri? XD

Jesam {#} al nije ni to... uglavnom riješio sam ubacio sam ponovno mod...

13 godina
neaktivan
World of Tanks

dobro je da si riješio iako mi se čini da većina ljudi (pogotovo ako su u mom timu)  igra  bez minimape {#}

4 0 hvala 0
15 godina
never kaže...

dobro je da si riješio iako mi se čini da većina ljudi (pogotovo ako su u mom timu)  igra  bez minimape {#}

onda ti se jos dobro cini...

ja imam osjecaj ko da ih polovica igra bez monitora 

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
World of Tanks

Ne mogu vjerovati da smo brat i ja u zadnje vrijeme počeli pobjeđivati sa IS-om 8! Čudo!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...

ja imam osjecaj ko da ih polovica igra bez monitora 

Ovo je legendarno! {#} 

pisat ću Email ministru turizma da zabrani poljacima dolazak na Jadran {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 22:31 (Ziga).
16 godina
neaktivan
never kaže...

Ma ko slijep sam bez mape... nešto se mislim dobro pa da nema neka tipka da si počinim samoubojstvo s tenkom, tko zna koliko bi puta to slučajno napravio {#}

15 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...
never kaže...

Ma ko slijep sam bez mape... nešto se mislim dobro pa da nema neka tipka da si počinim samoubojstvo s tenkom, tko zna koliko bi puta to slučajno napravio {#}

Nije to ništa,ja sam prekjučer bježao u hull down poziciju,jer me neprijatelj naganjao...i onda sam fljosnuo u vodu jer nisam gledao kuda idem...mislio sam da neću pasti,ali je bila jedna od onih strmih obala na mapi koju još nisu preuredili za novi fizikalni model.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
World of Tanks

imam osjećaj da se gold municija odbija u 3pm sa mijesta sa kojih nebi trebala te kao da postanem neprecizniji kad ju koristim.

lol evo dobih rezultate i na d.maxu od 6 granata 1 penetracija rofl sve bile gold.

baš imam osjećaj da nešto gadno mućkaju po igri a šute ko pi..de!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 0:11 (sokre).
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
sokre kaže...

imam osjećaj da se gold municija odbija u 3pm sa mijesta sa kojih nebi trebala te kao da postanem neprecizniji kad ju koristim.

lol evo dobih rezultate i na d.maxu od 6 granata 1 penetracija rofl sve bile gold.

baš imam osjećaj da nešto gadno mućkaju po igri a šute ko pi..de!

Meni odavno hitci jednostavno nestanu, kao da nisam ni opucao i ovo vrijedi za sve tipove granata :) 

Nema ni trag granate, nit pokaze da se ona odbila, ni da je explodirala, jednostavno nestanu :D

Malorpije igram i odjednom ugasi mi se laptop i nece da se upali, ja ga vec zamisljam u rukama svetog Petra {#} kad ono ja kralj ustekao kablo u produzno ali nisam onu tipku na produznom kliknuo {#} i baterija se skroz ispraznila :)

I ja sam poceo sa IS 8 pobjedjivati i sa jadnih 24% win ratio mi je sada ''skocio'' na  39% :) 

16 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
sokre kaže...

Meni odavno hitci jednostavno nestanu, kao da nisam ni opucao i ovo vrijedi za sve tipove granata :) 

Nema ni trag granate, nit pokaze da se ona odbila, ni da je explodirala, jednostavno nestanu :D

Ista situacija i kod mene, u zadnje vrijeme sam na T-34-1 primjetio da granate jednostavno nestanu, opalim niti signalizira da je dingao, niti sam mu izbio sta, jednostavno granate nema...mislio sam da umišljam ali nije znači do mene...i vi ste poludili {#}

17 godina
World of Tanks

Niste ni vi blesavi, jučer sam imao kronični p.....vitis...

7 gold granata sam sprašio u IS-7, samo je 1 prošla !! jedna!

To je 28.000 kredita bačeno u vjetar..

ne moram ni napominjati da je on sprašio mene

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Dr. Vicko kaže...
sokre kaže...

Ista situacija i kod mene, u zadnje vrijeme sam na T-34-1 primjetio da granate jednostavno nestanu, opalim niti signalizira da je dingao, niti sam mu izbio sta, jednostavno granate nema...mislio sam da umišljam ali nije znači do mene...i vi ste poludili {#}

Same problem,to sam primjetio kod artiya..jednostavno naciljam tenk i krug od nisana je kompletan znaci nema mogucnosti da granata prije zavrsi na nekom brezuljku ili zgradi,opalim i cekam cekam cekam a granata jednostavno ne dodje,mozda se u municiji nalaze corci!! {#}

17 godina
moderator
World of Tanks

Možda pokušavaju balansirati OP derp topove sa goldom tako što će syebati gold municiju oćenito.

0 0 hvala 0
17 godina
Ziga kaže...

Niste ni vi blesavi, jučer sam imao kronični p.....vitis...

7 gold granata sam sprašio u IS-7, samo je 1 prošla !! jedna!

To je 28.000 kredita bačeno u vjetar..

ne moram ni napominjati da je on sprašio mene

yup,evo sad sa gwtigrom sigur šut, na možda 200m ali je bila gold granata unutra i afkors odletila je u 3pm.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice