World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.279.000
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
nani_cropes kaže...

jel igra ko 8.1 test server? jesu vec poceli s odrzavanjem ili to samo meni ne radi?

ja igram

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

jel igra ko 8.1 test server? jesu vec poceli s odrzavanjem ili to samo meni ne radi?

prva runda je gotova

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav svima!

Ja sam novi igrač tenkova, to jest htio bih početi na eu serveru.

Pa da vas pitam dal netko ima Invite Code, kao neki bonus za početak, ne mogu naći nigdje?

Unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Tier 9 Heavy... M103 ili E75 ili IS8 valjda sam dobro naveo imena... koji uzeti?
Da li je uopce moguce gurati tier 9 bez premiuma al realno, ne bih da se patim...

volim zabavu da ne mislim mnogo o zaradi... 

Ja
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 22:09 (marsovac).

0 0 hvala 0
14 godina
marsovac kaže...

Tier 9 Heavy... M103 ili E75 ili IS8 valjda sam dobro naveo imena... koji uzeti

E-75
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
17 godina
World of Tanks

Al nemam premium kolega :)

Ja

0 0 hvala 0
16 godina

Meni su najzabavniji "tier" 6-8. Iz "tiera" 6 VK3601 (H), 7 Tiger (P) i 8 IS-3.

17 godina
World of Tanks

Izgleda da cu i ja ici na IS3 jer mi je taj Tier 8 nekako granica da ne idem u minus a da ima zabava,

pretpostavljam da je IS3 zabavniji od konkurencije u vidu T32 i KT...

Ja

2 0 hvala 0
16 godina

T32 i KT nemam, ali imam VK4502 (P) Ausf. A i IS-3 mi je puno bolji.

16 godina
World of Tanks

Evo, dobio sam i ja pohvalu. {#}

Njubara sa amx-om se upustila u blisku borbu sa mnom (obojica smo bili full), no loše je gađao i dingao me 2 puta nakon čega mu je ponestalo municije u spremniku što sam ja iskoristio sa svojim reloadom od 5.5 sekundi i spustio ga do nule.

(Borba je završila sa drawom (oba capa na 100%))

Tko visoko leti, štedi gorivo.

5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
1M4RK0 kaže...

Pozdrav svima!

Ja sam novi igrač tenkova, to jest htio bih početi na eu serveru.

Pa da vas pitam dal netko ima Invite Code, kao neki bonus za početak, ne mogu naći nigdje?

Unaprijed zahvaljujem.

Odradi tutorijale pa ćeš dobiti bonus...

17 godina
neaktivan
marsovac kaže...

Tier 9 Heavy... M103 ili E75 ili IS8 valjda sam dobro naveo imena... koji uzeti?
Da li je uopce moguce gurati tier 9 bez premiuma al realno, ne bih da se patim...

volim zabavu da ne mislim mnogo o zaradi... 

Igrao sam sva tri i za M103 bih rekao da je najkompletniji. Malo manje precizan od E-75 i mrvicu manje armora, ali znatno mobilniji.Još jedan veliki plus je tenk koji slijedi - T110E5 - prema mnogima najbolji T10!

E-75 dosta precizan, veći alpha, ali manji rof, lijepo dinga kad se nakosiš, ali znatno manje mobilan.

IS-8 mi uopće nije za ovu kategoriju, on je polu-medium. Brz, okretan, super top, ali loš armor. Uglavnom budem super sretan kad sam u M103 i sretnem IS-8 1 na 1. Gotovo sigurno ga dobivam.

Kad ga elitaš možeš ga održavati bez premiuma, ali moraš pametno igrati i ne očekivati ikakvu zaradu.

Što se tiče T8...tu ne možeš pogriješiti! Sva tri su odlična na svoj način. KT vrhunski sniper i pravi heavy, IS-3 za prvu liniju napada, a T32 je priča za sebe, sa njim sam uspio uzeti najviše exp-a u jednoj partiji :-)

Na tvome mjestu bih odabrao T8 prema T9 i T10 na koje želim ići...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 8:30 (Ajgor).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedne partije od neki dan, ostatak tima je bio toliko jadan da ni sav moj dmg nije donio pobjedu.

46k u porazu bez premiuma, hmmmm.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Evo jedne partije od neki dan, ostatak tima je bio toliko jadan da ni sav moj dmg nije donio pobjedu.

Svaka čast na odrađenoj šteti.

Samo nekad se zapitam jeli mi igramo sa i protiv botova? U zadnjih par dana stvarno ne razumijem neke "ljude" koji samo odu sa T8-10 tenkom i poginu u roku od 2 minute.... >_>

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
Krešo91 kaže...
dedaa kaže...

Svaka čast na odrađenoj šteti.

Samo nekad se zapitam jeli mi igramo sa i protiv botova? U zadnjih par dana stvarno ne razumijem neke "ljude" koji samo odu sa T8-10 tenkom i poginu u roku od 2 minute.... >_>

Slažem se. Pre strašno je. Napeti neizvjesni fightovi su skoro nepostoječi.

16 godina
Krešo91 kaže...
..Samo nekad se zapitam jeli mi igramo sa i protiv botova? ..

- protiv ljudi. Botovi bi barem bili ujednačeni, ali tad bi brzo dosadilo. Čak mi postaje simpatično vidjeti 'siemke' = 100% nisu botovi.

Jedino što je iritantno da u skupljanju expa (x3) nikako upast u normalan match. S dobrom igrom, 3-5 kilova, i obavezno izgubljenom partijom ili u partiji gdje jedva uspiješ opaliti metak, protivnici su već izumrli i tad s X3 dobiješ jednako bodova kao za poraz... a xp-a nikad dosta.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
World of Tanks

počela je druga runda testa

primijenili su izgleda dosta toga na britanskim tenkovima, samo što nisu rekli što

ako nađete nešto postajte

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

{#}.

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 21:34 (Reichz).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks
PanterA
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 7:38 (Zaja).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

dobra zarada

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo lista promjena za test#2

vecinom su promjene vezane za topove, oklop se izgleda nece mijenjati

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Od svih tenkova s kojima sam do sada igrao KV1s me najviše razočarao. Ni sa najjačim topom nemogu ni poškakljati jednog IS ili nekog drugog iz VII a da ne pričam o VIII tier-u. Ove iz VI moram pogoditi najmanje 3-5 puta iako pokušavam gađati slabe točke, a ja se raspadam od 1-2 pogotka kao lubenica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DedicatedGamer kaže...

Jel istina da su maknuli gold amo za kredite?

17 godina
Dr43eN kaže...

Od svih tenkova s kojima sam do sada igrao KV1s me najviše razočarao. Ni sa najjačim topom nemogu ni poškakljati jednog IS ili nekog drugog iz VII a da ne pričam o VIII tier-u. Ove iz VI moram pogoditi najmanje 3-5 puta iako pokušavam gađati slabe točke, a ja se raspadam od 1-2 pogotka kao lubenica...

Neznam kako igraš s njim ali meni je bio prezabavan tenk sa 122mm. Možda samo nemaš sreće, tako meni nije išlo sa IS-om na početku, imao sam 30ak% pobjeda. Poslje se poboljšalo sve :D

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
13 godina
neaktivan
Dr43eN kaže...

hm očito nešto krivo radiš, kv1s je najbolji tier6 tenk

a top buši bez problema sprijeda sve tier7 i bilo koji tier8 u slabe točke(osim kv4)

za sad imam 76% pobjeda s njim

15 godina
neaktivan
Dr43eN kaže...

Očito krivo igraš s njim...pogledaj ovaj video, možda ispraviš par greški igranjem s njim

Gajotres kaže...
DedicatedGamer kaže...

Jel istina da su maknuli gold amo za kredite?

Nope, it's still there >_>

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
neaktivan
never kaže...

za sad imam 76% pobjeda s njim

Na kolko odigranih partija?

13 godina
neaktivan

72 partije, nije puno ali izgrindao sam kv13 tako da sam gotov s njim

14 godina
neaktivan
Dr43eN kaže...

nauči igrat sa njim.garantiram da ti je jedan od najzabavnijih tenkova.ja sa njim se ne bojim niti jednog tiera jer ima razoran top.može penetrirat u sve.redovito sa njim skupim po 3 killa.pogledaj koji tutorial i svidjet će ti se jer on je stvarno fantastičan.

PRODAJEM AJVAR
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice