Nađohmalo vremena da probam 8.0. Grafika super, zvuk gunova odličan, fizika sasvim dobra stvar, inteligencija u radnomima standardno u okvirima od 60-70 IQ
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nađohmalo vremena da probam 8.0. Grafika super, zvuk gunova odličan, fizika sasvim dobra stvar, inteligencija u radnomima standardno u okvirima od 60-70 IQ
Sve si ok rekao ali IQ je 60 ispod nule...
ima li ko kakvu informaciju kada počinje CW ?!
Razoćarenje se samo još više nastavlja. Danas sam imao samo jednu ili dvije napete partije. Obično završi sve s nekih 10 razlike u ubijenim.
Jučer je odigran prvi medium 3v3 kup na HR ESL. Mogu reći da je bilo velikih organizacijskih problema (odnosno krepao im je sajt) al smo na kraju ipak odigrali "s papira" turnir. Hvala na inicijativi da se ovi kupovi ipak igraju, lijepo je malo i s domaćim tenkistima odigrati natjecanje.
Uz malo sreće uspjeli smo (tim Ghost Shell Squad) i pobijediti, 5000 golda će dobro doći. Hvala svima na dobrim partijama i vidimo se u idućim natjecanjima ;)
P.S. I malo besramne promocije - ako ste zainteresirani za manje teamplay grupe, volite platoonati, igrati u kompanijama i voljeli bi ste se okušati u ESL natjecajima naš klan Hegemony regrutira dobre timske igrače. Evo, baš skupljamo dobru ekipu da je utreniramo za 7v7 kupove. Više detalja ovdje, javite se ako ste zainteresirani.
jOj ljudi onaj kv1s zdere credite sa onim 122 mm topom,za 15 shels moram dati ured 13k credita tako nesto
jOj ljudi onaj kv1s zdere credite sa onim 122 mm topom,za 15 shels moram dati ured 13k credita tako nesto
Jbg, to je world of tanks. Teško da će i moneymaker tenkovi to podmirit. Tjera te da kupiš prem ac. ili t8 prem tenk.
Omg... pa prošao sam KV-1S, IS i sad igram IS3 i na svima su te granate i generalno nikad nisam bio u minusu, pucaš samo na sigurno i to je to... štednja jbg. Premium nemam, a kao moneymakera koristim KV-2 i PzIV. Tj. i bez njih ne bih bio u minusu, samo bih bio jako slabom plusu ali opet... može se igrati.
Koji je najjednostavniji način za nabaviti premium bez kartice?
Osim zamoliti nekoga da ti gifta a pa da šaljem novac preko uplatnice.
Koji je najjednostavniji način za nabaviti premium bez kartice?
Osim zamoliti nekoga da ti gifta a pa da šaljem novac preko uplatnice.
Preko mobitela pozivom, tocnije preko daopaya
ali ti na iznos naplate još 25% poreza, bar što se tiče daopaya
Ako zoves preko fiksnog nista ne naplate
DaoPay se generalno isplati za kupovinu do 2,5k golda (platiš umjesto 76 kuna 95-96 ako zoveš iz hrvatske), sve iznad toga je previše, ali ipak nabaviti karticu nije nikakav problem, pogotovo ako si student. Otvoriš u PBZ-u žiro račun i devizni račun badava i plaćaš bez problema deviznim preko WOT stranice, a ako nisi srudent platit ćeš nekih 30-40 kuna otvaranje računa što nije mnogo (jer u dvije kupovine preko DaoPaya potrošiš točno toliko više).
DaoPay se generalno isplati za kupovinu do 2,5k golda (platiš umjesto 76 kuna 95-96 ako zoveš iz hrvatske), sve iznad toga je previše, ali ipak nabaviti karticu nije nikakav problem, pogotovo ako si student. Otvoriš u PBZ-u žiro račun i devizni račun badava i plaćaš bez problema deviznim preko WOT stranice, a ako nisi srudent platit ćeš nekih 30-40 kuna otvaranje računa što nije mnogo (jer u dvije kupovine preko DaoPaya potrošiš točno toliko više).
Ali tu ima procedure za koju ja nemam volje :)
Ja mogu sam otvoriti račun i "napraviti" taj paypall ako nemam 18? A osobnu imam.
Ja mogu sam otvoriti račun i "napraviti" taj paypall ako nemam 18? A osobnu imam.
Odes do trafike,kupis bon,zovnes broj uneses broj nardudzbe i za 10 min zlato na racunu. Ja sam imao pun qurac problema sa karticama pa svako malo u banku kako,zasto ovo ono
Odes do trafike,kupis bon,zovnes broj uneses broj nardudzbe i za 10 min zlato na racunu. Ja sam imao pun qurac problema sa karticama pa svako malo u banku kako,zasto ovo ono
Neznam koja je to banka, ja sad u godinu dana nisam imao 1 problem, a što se tiče PayPala i za to ti treba kartica.
ili zamoli nekog poznanika ko se koristi paypalom nek ti kupi gold, daš mu gotovinu i kraj priče
Jučer je odigran prvi medium 3v3 kup na HR ESL. Mogu reći da je bilo velikih organizacijskih problema (odnosno krepao im je sajt) al smo na kraju ipak odigrali "s papira" turnir. Hvala na inicijativi da se ovi kupovi ipak igraju, lijepo je malo i s domaćim tenkistima odigrati natjecanje.
Uz malo sreće uspjeli smo (tim Ghost Shell Squad) i pobijediti, 5000 golda će dobro doći. Hvala svima na dobrim partijama i vidimo se u idućim natjecanjima ;)
P.S. I malo besramne promocije - ako ste zainteresirani za manje teamplay grupe, volite platoonati, igrati u kompanijama i voljeli bi ste se okušati u ESL natjecajima naš klan Hegemony regrutira dobre timske igrače. Evo, baš skupljamo dobru ekipu da je utreniramo za 7v7 kupove. Više detalja ovdje, javite se ako ste zainteresirani.
Šta je s EVE-om ili sada samo prašiš tenkove.
To preko bona zvuči kao dobro jednostavno riješenje, ali kartica se nesluži samo za stavljanje golda na WoT, pa je veći "prioritet"...
A i taman sam gledao po forumu, i dosta ljudi ima problema sa tim načinom dobivanja golda, ponekad se za zlato i čeka po par dana.
Možeš mi to pojasnit pošto nikad nisam radio? Jel to ovo http://worldoftanks.eu/game/guide/en/payments_instruction/pay-allopass ?
Šta je s EVE-om ili sada samo prašiš tenkove.
EVE Online ne igram, ne stignem a iskreno i nemam volje. Bitter vet postao. Tenkovi mi zanimljivi jer su instant akcija, jos kad je ekipa dobra, prva liga su. Evo, poceli smo i ESL igrati pa imam neki izazov
Možeš mi to pojasnit pošto nikad nisam radio? Jel to ovo http://worldoftanks.eu/game/guide/en/payments_instruction/pay-allopass ?
Ta opcija nije podržana u svim zemljama, pa tako nije ni u Hrvatskoj, jer to što ti prikazuješ je kupovina SMS-om, a ne DaoPay preko telefona. Ne treba vam PayPal niti išta slično, dovoljna vam je Visa electron ili Devizni račun. Direktna kupovina preko kartice je najjednostavnija i gold stiže u roku 2 minute, preko ostalih izvora može kasniti pošto ide preko drugih eksternih partner tvrtki (PayPal, DaoPay i slično). No u svakom slučaju golde ćete dobiti prije ili kasnije. Zna doći do nesporazuma između WG-a i tih vanjskih tvrtki pa u svakom slučaju sačuvajte kodove koje dobijete prilikom poziva (dakle broj transakcije) i PayPala, pa u takvom slučaju možete zatražiti rješavanje problema preko Supporta. Ponekad se zna desiti da nije problem između WG-a i te tvrtke već da se nešto zahebe između vas i te eksterne tvrtke a novaca s vašeg računa ipak nema, onda vas WG savjetuje da se javite supportu od tih tvrtki koje se time bave i da se to rješi.
Omg... pa prošao sam KV-1S, IS i sad igram IS3 i na svima su te granate i generalno nikad nisam bio u minusu, pucaš samo na sigurno i to je to... štednja jbg. Premium nemam, a kao moneymakera koristim KV-2 i PzIV. Tj. i bez njih ne bih bio u minusu, samo bih bio jako slabom plusu ali opet... može se igrati.
U mene je moneymaker kv1 znaci on je jedan od boljih moneymakera kako sam cuo,samo lagano igrati sa njim moze se nikih 10 k plusa izvuc uvjek;pozz
Evo da vam javim upravo me je M6 oneshotao skino mom kv1s 810 hp kako se to moze desit jbt
Evo da vam javim upravo me je M6 oneshotao skino mom kv1s 810 hp kako se to moze desit jbt
pogodilo te vise tenkova odjednom pa ti da zbroj sve primljene štete, ili te pogodio u ammo rack
Obožavam kada se ovakve stvari dogode...
Logiras se, Get gold,odaberi koliko hoces golda, More Payment Options kliknes i izbaci te na Daopay. Potvrdis narudzbu,zovnes broj i dalje sljedis upute. 2500 golda 10 min cekanja.